петък, април 26, 2024

Домашен лек който решава проблема с косопада и чупливите нокти

Най-четени

Решаването на досадни проблеми е по-лесно, отколкото си мислите. И най-хубавото е, че е точно под носа ви! Особено през есенните и зимните месеци често се сблъскваме с неприятни симптоми, като прекомерен косопад, чупливи нокти или по-чести проблеми със съня.

Най-често се опитваме да решим тези проблеми с хранителни добавки от аптеката, които обещават бърз и гарантиран ефект, за който разбира се ще платите много повече. 

Но защо да харчите пари за изкуствени продукти, когато можете сами да направите най-мощната и ефективна хранителна добавка от обикновени натурални продукти?

- Advertisement -

Загубата на коса, чупливите нокти и проблемите със съня  могат да бъдат свързани с намалената функция на надбъбречните жлези, които са отговорни за производството на определени хормони, в допълнение към липсата на специфични витамини. 

През зимните месеци и под въздействието на определени фактори – прекомерно натоварване, умора, заболяване – тяхната функция може да бъде по-ниска от обичайната. 

Една проста натурална добавка обаче може да активира надбъбречните жлези и да допълни липсващите хранителни вещества по най-бързия и естествен начин. 

Ще почувствате резултатите от това естествено лечение след първата седмица на употреба. 

Освен това този домашен лек ще снабди организма с много витамини и хранителни вещества, които ще подсилят имунитета ви и типичните зимни болести ще бъдат далеч от вас.

Натурална хранителна добавка

Имаме нужда от:

3 супени лъжици пчелен мед

Три шепи орехи

Сушени стафиди или сушени фурми

1-2 чаени лъжички сушен магданоз

2 супени лъжици сух джинджифил

(можете да регулирате съотношението на съставките по ваш вкус)

Приготвяне:

Смесете ядки, магданоз, стафиди и фурми. 

След това добавете мед и джинджифил и разбъркайте. Поставете в затварящ се стъклен съд и съхранявайте на хладно и тъмно място.

Приема се по 2 супени лъжици на гладно – 15 минути преди закуска. 

Използваме го 2-3 пъти седмично. 

Домашният препарат стимулира функцията на надбъбречните жлези, доставя важни витамини и хранителни вещества, от които всеки един от нас има нужда в студеното време.

Ще бъде страхотно, ако ни последвате и споделите тази статия с приятелите си и вашето мнение (или опит) в коментарите!

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации