четвъртък, март 28, 2024

Димитър Маринов обясни за Лили Иванова, къщата си и семейната драма, сполетяла го преди време

Най-четени

„Лили Иванова няма нищо общо с историята с дома ни. Къщата ни я взе Янчо Таков, тя после получи апартамента”. Това разкрива актьорът Димитър Маринов по повод тежката семейна драма, която го сполита преди години, научи HotArena.
„Аз израснах с Лили Иванова. Тя идваше у нас. И няма нищо общо със случилото се с жилището ми на „Оборище” 33”, споделя още Димитър Маринов.
„Лили дойде там, когато аз излязох от къщата. Общото го имат хората, които ни взеха жилището—семейството на Янчо таков. Тя дойде да живее при тях, а впоследствие получи апартамента”, спомня си Димитър Маринов, пише „България днес”.
Сестрата на Лили Иванова показа лютия си нрав в съда: Каката на родната прима води дело за нанесени щети при катастрофаПо-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдиг…Mar 16 2019vijti.com

Той разкрива още, че певицата си купила буквално въздуха над къщата им, за да си построи там апартамент. Домът на семейството му е взет от семейството на Янчо Таков, което по-късно вдига нова сграда там, а апартаментът по-късно получава Лили Иванова.
„През 1976 година дойде у нас и помоли майка ми да се подпише под финалните документи, доказващи, че певицата е новият собственик. Тя поиска разрешение от осиновителката ми, а по-късно ни покани на гости. С майка ми отидохме, беше много вълнуващо, носталгично”, казва още Маринов.

За него примата си остава и досега кралица на естрадата. И й пожелава да изживее още 80 години след 80-годишния й юбилей и да продължава да твори.
„Пожелавал й да намери онази, следващата Лили Иванова и да й предаде не само музиката, но и сърцето си. Тя го може”, споделя Димитър Маринов.
Актьорът със смях приема слуховете за себе си, които чете в жълтата преса. Последната мълва беше, че е имал връзка с Катерина Горанова—половинката на актьора Асен Блатечки.

- Advertisement -

„Вярно е, че съм имал много гаджета, но не помня Катерина да е имало”, смее се още Маринов.
Артистът от „Зелената книга” признава още, че уважава жълтата преса, но смята, че в новините им трябва да има поне малко истина.
„Иначе съм съгласен,
че дори и най-негативното, което може да се напише за известен човек го държи в релсите.
Защото има една приказка: „Няма дим без огън””, смее актьорът.

Маринов признава още, че фактът, че е учил в НАТФИЗ му дава много добра школа за САЩ. „Много хора казват: „Абе, много ви е тъжно българското изкуство, все се пее за смърт, за изоставяне. Да, това е нашият народ и в САЩ това на мене много ми помага”, споделя още той.
54-годишния актьор е изключително доволен и от срещата си в НАТФИЗ. „Невероятно следващо поколение. Това казах и на колегите си: „Внимавайте, тежък валяк ще ви гази”. Видях една енергия, умни, интелигентни хора, друго поколение”, не крие възторга си носителят на „Оскар”.

По повод семейството си и кога ще го доведе у нас, Маринов заяви. „Искам да поотраснат момчетата ми, за да имат спомени от България. Искам първата им тръпка да е вярната—като слязат от самолета, да им кажа „Това е моята и вашата родина”. И да го запомнят”.
Източник: ХотАрена
Лили Иванова си вдигна цената за предстоящия юбилейЛили Иванова е вдигнала цените на билетите за предстоящите си концерти с 30 лева, пише „Телеграф”. Н…Feb 12 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации