четвъртък, април 25, 2024

Джени Суши възмути цял свят: Знаменитостите Парис Хилтън и Ким Кардашиян здраво я осмяха в сатиричен клип

Най-четени

Парис Хилтън и Ким Кардашиян се гаврят с Джени Суши в сатиричен клип, видя HotArena.
Парчето се нарича „Задникът на най-добрата ми приятелка“. А клипът към него е подигравка с модерните социални мрежи и т.нар. инфлуенсъри – хора опитващи се да наложат някакви тенденции и модели.
Парчето е дело на европейските диджеи Дмитри Вегас и Лайк Майк, които миналата година бяха и у нас. Те поверяват на Парис Хилтън да пее. Хотелиерската наследница и риалити звездата Ким Кардашиян с кеф се включват в заснемането на клипа. Двете от години са най-добри приятелки. А и самите те са инфлуенсъри.
Андреа убедително поведе пред Джени Суши с визия: Английските таблоиди във възторг от красотата йAндpea нaнece пъpвия yдap пo пpoтивницитe нa пpиятeля cи Kyбpaт Πyлeв пpeди изcлyшвaнeтo в Kaлифopни…May 17 2019vijti.com

Но за разлика от тези, с които се подиграват в клипа, тях наистина ги следват милиони и наистина влияят на модни и всякакви тенденции.
Част от клипа е посветен на парти, в което има маса с гола жена, обсипана с храна, досущ като Джени Суши, която години наред по този начин заработваше парите си преди да се оплаче, че Кубрат Пулев я целунал.
Самият клип представя как две мадами „кухи лейки“ си слагат магически очила и всичко около тях става прекрасно, но като ги свалят виждат реалността. Така при свалянето на очилата голата секси мацка става дебел мъж, посипан с чипс.

Припомняме, че звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.
Кобрата беше и глобен, а до 22 юли трябва да премине програма за превенция на сексуалното насилие над жени.
Тогава той отново ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния. Която ще прецени дали той осъзнава действията си в онази вечер. Ако отговорът е положителен, наказанието на българския боксьор може да бъде намалено.

- Advertisement -

Пулев коментира пред bTV как е минало изслушването му като посочи, че той и близките му са спестили доста подробности за държанието на Кралицата на голото суши във въпросната вечер. Кобрата посочи, че е бил изненадан от поведението на репортерката и добави, че тя не е отговаряла на основни въпроси на членовете на Комисията.
„Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Обясних нещата такива, каквито бяха, обясних истината. Тя в някои моменти дори не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така й каза. Един човек, когато казва истината, защо да не отговори? А когато криеш и нещо завоaлираш, естествено не отговаряш“, посочи пред телевизията Кобрата.

„Аз се извиних, казах, че съжалявам. Нямам никакви лоши чувства, въпреки че ме атакуват. Не мога да повярвам как тя казваше неща, които не бяха точно така. Много хора в залата се смееха. Те бяха присъствали там, бяха свидетели.
Бяха в недоумение как може да говори такива неща. Хората казват това, което беше. Смятам, че доста от истината я спестиха, но, ако я бяха казали, целият свят щеше да се запознае с доста неща около нея“, заяви загадъчно Пулев.
Източник: Хотарена
Джени Суши се жалва, че половинката на Кобрата я обижда и заплашва в нета, публикува съобщенията си от АндреаСкандалът, който заформи Суши, не е отшумял Обвинилата Кубрат Пулев в сексуално насилие Дженифър Рав…May 16 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации