петък, март 29, 2024

Деси Банова стартира нов бизнес: Бившата синоптичка се пробва на ново поприще СНИМКА, ВИДЕО

Най-четени

След успеха на „Нависоко“ Миро и Койна Русева записаха нова песен, а сред екипа на клипа към дуета се среща едно интересно име. Като помощник на дизайнера е изписана Десислава Банова, пише HotNews.bg.
Очевидно бившата синоптичка, която стана майка на син от президента Росен Плевнелиев, се пробва на ново поприще. Иначе филмът към песента е своеобразно продължение на „Нависоко“-предишния дует на Русева и Миро. Димо Алексиев е творец (архитект), който е в творческа криза и в същото време живее с две жени. Едната е Койна Русева, а другата Красена Ангелова.
Деси Банова се поболя: Нещо се случи с новата госпожа Плевнелиева след като роди сина си ЙоанДecи Бaнoвa вмaниaчeнa нa тeмa ypoĸи, пpeзидeнтcĸaтa cъпpyгa ce нaĸичи c тaлиcмaни пpoтив зли oчи Дe…Sep 22 2019vijti.com

Заснет е за един ден в покрайнините на София.Финалът е отворен, за да ни подскаже, че (вероятно) ще има и трета песен, съответно трети филм.
Във филмовата версия на „Ти защо си тук?“ участват легендите на българското кино и театър Меглена Караламбова (76) и Борис Луканов (83). Само в премиерния уикенд на „Ти защо си тук над 105 600 души гледаха видеото на парчето в Youtube. Специална похвала парчето заслужи и от Мария Илиева, която в национален ефир го похвали горещо.

Припомняме, че Росен Плевнелиев изненада Деси Банова с баснословен подарък.
Собствена фирма „Десислава Банова“ ЕООД. Това бил сватбеният подарък на Росен Плевнелиев към неговата любима Деси Банова още миналата година.
Бившият президент лично се заел с цялата документация и финансов ресурс около откриването на фирмата още преди двамата с Деси да се венчаят.
Едва сега обаче стана ясно, че бившата синоптичка развива собствен бизнес. Фирмата се занимава с консултантска и организаторска дейност, като само за година е натрупала капитал от близо 80 000 лева, става ясно от справка в Търговския регистър.
Любопитното в случая е, че Деси не се е похвали за новия си бизнес, макар публичността и медийните изяви да не са й чужди.

- Advertisement -

В светските среди не изключват и вероятността самият Плевнелиев да дава частни консултации през фирмата на съпругата си.
Разбира се, бизнес успехите на Деси Банова не останаха незабелязани. Ето как наскоро медиите отбелязаха находчивостта на бившата синоптичка:
Дори и във времето когато се грижи за сина си, Деси Банова изкарва хиляди левове с чисто нова фирма, научи HotArena.
„Десислава Банова“ ЕООД се занимава с консултантска, посредническа, организационна дейност, според данните в „Търговския регистър“. Фирмата е създадена буквално дни, след като Деси и Росен Плевнелиев официално обявиха връзката си през 2017г. Отчетът на синоптиката за миналата година показва, че е изкарала 76 хиляди лв., макар нито веднъж в публичното пространство да се е чуло, че тя и фирмата й са организирали събитие от какъвто и да е ранг.

Източник: марица
Мъж мечта: Росен Плевнелиев изненада Деси Банова с баснословен подаръкСобствена фирма „Десислава Банова“ ЕООД. Това бил сватбеният подарък на Росен Плевнелиев към неговат…Aug 1 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации