събота, май 4, 2024

Десислава Радева пуши в петзвезден хотел в Ню Йорк и активира аларма: Евакуират клиентите, НСО се чуди как да я покрие

Най-четени

Десислава Радева е спретнала безпрецедентен гаф при визита на президента Радев в Ню Йорк, стана ясно след скандалната оставка на шефа на НСО Данчо Дяков.
Съпругата на държавния глава си позволила да пуши в скъпарски нюйоркски хотел и така задействала противопожарната аларма. Охраната на хотела реагирала бързо и нахлула в стаята. Целият хотел бил евакуиран.
На представителите на НСО коствало доста, за да покрият „първата“ дама.
Въпреки конфуза Радева не се отказвала да пуши по стаите на хотели и резиденции при посещенията на мъжа си в чужбина, което довело до напрежение между нея и служителите на НСО.
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко – за НАП, за апартаментгейтРадева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста Съпругата на президента Ру…Aug 22 2019vijti.com

Както ПИК по-рано писа, скандалите в службата заради безцеремонното поведение на Десислава Радева са били ежедневие. Генерал Дяков фактически е имал двама началници – президентът и жена му. Десислава нареждала на НСО да возят фризьорите й из София и да й пазаруват.
Шефът на НСО генерал Данчо Дяков, стар приятел на президента Радев, е подал рапорт за напускане, огорчен от постоянните намеси на Десислава Радева в работите на службата, научи ПИК от два независими един от друг източника от високите етажи на „Дондуков“ 2.
„Госпожата си позволяваше да иска графиците за дежурствата на служителите и ги променяше самоволно. Последният скандал се случи, защото потърси сметка от охранителка защо е излязла в отпуска без да я предупреди. Това преля чашата“, информира източник на ПИК.
Всъщност генерал Дяков имал двама началници – Румен Радев и неговата съпруга.

Като Десислава била „баш шефът“, нейната дума била последна и държавният глава се съобразявал абсолютно с волята й, като често променял решенията си под давление на своята половинка.
„Така беше и във ВВС, така е и в президенството. Трудно се издържа в такава обстановка. Затова си тръгнаха и Елена Йончева, и Иво Христов, и сега генерал Дяков“, твърдят информаторите на медията ни.
Напрежението между Десислава Радева и генерал Дяков се отпушило още миналата година покрай прословутата сценка пред бутика на дизайнерката Невена на столичната улица „Фритьоф Нансен“.

- Advertisement -

Тогава ПИК разкри, че кортежът на НСО, превозващ президентшата да си купува роклички, е влязъл в забраненото и е запушил движението. Появи се и видео. Проведе се разследване, след което шофьорът на Радева бе глобен, въпреки че той просто е изпълнявал нарежданията на своята началничка.
„Генерал Дяков е мъж с достойнство и трудно прие цялата вина да се стоварва върху неговите служители.
Източник: ПИК
Шерцингер се облече като близначка на Деси Радева: Бившата любима на Гришо настояла изрично десенът на тоалета й да е същиятТоалетът на Никол е пълно копие на дрехата, която президентската съпруга избра да покаже по време на…Aug 13 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации