четвъртък, април 25, 2024

Датата на вашето раждане НЕ е произволен набор от числа. Това е вашият магически ДАР от Съдбата!!

Най-четени

Датата на нашето раждане е един вид цифров код, който може да ни каже много интересни неща за нас самите. Дори не подозираме каква вътрешна сила притежаваме. Нека разберем.

Вашата дата на раждане не е произволен набор от числа. Това е вашият магически подарък. Той свидетелства за магическия дар, който сте получили, когато сте се появили на този свят и за който, между другото, може би дори не подозирате.

Дори ако никога не сте се опитвали да изчислите тази информация, вашият подарък е винаги с вас. Но би било несправедливо да не знаете за това, защото това е вашата сила, за която дори не знаете.

- Advertisement -

И така: за да изчислите своя магически подарък, направете следното:

Съберете числата на вашата дата на раждане: ден, месец, година. Сумирайте, докато получите едно число. Например, ако сте родени на 1 август 1978 г., изчислението ще бъде: 1+8+1+9+7+8=34=3+4=7

Полученото число е от голямо значение

1 е магия. Ако сте получили числото 1 в резултат на изчислението, тогава знайте, че това число означава създаването на творението. Смята се, че под това число се раждат хора с най-мощни магически способности. Те държат ключа към царството на магията. И тези хора имат невероятна воля.

Но трябва да ви предупредим: опитайте се да не манипулирате и не използвате дарбата си, за да контролирате всички и всичко наоколо. Вашият дар е воля и смелост.

2 – емпатия. Вие сте много чувствителни към енергията, която ни заобикаля. Много повече от другите хора. Ето защо вие, още от ранна детска възраст, знаете как да чувствате и разбирате другите хора, знаете как да съчувствате и да усещате другите хора. Вашият магически дар е в сърцето. Можете да използвате този дар, за да облекчите болката на другите, както и бързо да възстановите енергията си, когато сте заземени и в контакт с природата. Вашият дар са мечтите и интуицията.

3 – Луна с три лица. Тази фигура символизира трите фази на луната. Вие сте инструмент – проводник на триединната Богиня. За тази богиня е писано в трактата на английския писател Робърт Грейвс „Бялата богиня“. Според идеите на Грейвс триединната Богиня (Бялата богиня на любовта, раждането и смъртта) е почитана във формите на девойка, майка и старица, които съответстват на трите етапа на женския живот, трите фази на луната: млада, пълна и отслабваща. Следователно вие притежавате силата на създаване и силата на разрушаване едновременно. Хората често казват: „Внимавай какво си пожелаваш“. Знай, че става въпрос за теб. Всички ваши мисли и желания могат лесно да се сбъднат.

4 – Елементалист. Тази фигура символизира 4-те елемента на нашата Земя: огън, вода, въздух и земя. Вашата същност е в перфектен баланс с всички тези елементи, така че вие ​​сте много рационални и много умни, защото постоянно черпите от енергията на тези елементи. Много е трудно да те прокълнат. Работата е там, че Огънят, Земята, Водата и Въздухът създават нещо като специално магическо поле около вас, което отблъсква всяка негативност. Вашият дар е магията.

5 – Спиритуалист. Числото 5 символизира петия елемент – Духа, в древногръцката магия се е наричал Етер. Родените под това число са в постоянен контакт с Духовното царство. Те могат лесно да призовават сили от подземния свят и да общуват с тях. Ето защо такива хора могат да бъдат отлични духовници. Вашият дар е контактът с духовете и магията на предците.

6 – Ученик на Слънцето. Числото 6 символизира Слънцето и всичко свързано с него. Имате мощен поток от енергия в себе си. Вашият магически Дар произлиза от Слънцето. Това означава, че сте много силен. Вие сте лечител и лидер. Но не забравяйте, че голямата сила е и огромна отговорност. Опитайте се да не използвате дарбата си, за да навредите на други хора. Вашият дар е ритуална магия и лечение.

7 – Ученик на Луната. Числото 7 символизира Луната и цялата й магия. Вашият магически дар е чистата и необуздана магия на луната. Дори не е нужно да четете или да научавате нещо за ритуалната магия. Вие, сякаш от раждането, знаете какво и как да правите. И всичко излиза лесно и майсторски. Тази дарба – импровизацията е свързана с интуицията, която е много силно развита у вас. И друг подарък е, че вашите сънища са склонни да бъдат пророчески. Веднага щом започнете да мечтаете за нещо, то веднага се сбъдва. Ако използвате дарбата си с интелигентност и мъдрост, можете да творите чудеса. Вашият дар е видение и пророчески сънища.

8 – Традиционно магьосничество. Числото 8 се смята за едно от най-магическите. Ако вашият рожден ден е свързан с числото осем, тогава имате голяма магическа сила. Имате изграден вид компас в себе си и знаете точно кое е правилно и кое не. Вашият дар са енергийни действия и алхимия.

9 – Шаман. Последната цифра от списъка символизира всичко по-горе. Това е портата, където всичко свършва и започва отново. Ето защо виждате нещата като никой друг. Вие сте артистична и креативна личност, така че виждате света и хората извън кутията, от различни фокуси и гледни точки. Така че можете да лекувате. Тъй като тази фигура символизира смъртта и прераждането, вие чувствате призраци и духове. Следователно можете да надхвърлите границите на познатия свят и човешките възможности, както правят всички шамани. Вашият дар са астрални проекции и Духът, пазител на магията.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации