четвъртък, април 25, 2024

Голяма холивудска звезда купува имот у нас, става съсед на Веселин Маринов

Най-четени

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам ще става собственик на баровски имот в комплекса за голф край Разлог. Интересът на екшън героя от филмите „Кървав спорт“, „Универсален войник“, „Ченге във времето“ и пр. е бил провокиран от американски кинопродуцент, който също има къща там, пише struma.bg.
Според източници на изданието, Жан-Клод Ван Дам много харесал мястото, но пожелал неговият имот да бъде по-настрани и да се обособи като „затворен комплекс в комплекса“, като в него ще бъдат изградени 3 къщи, които да се различават от другите. „Сделката още не е факт, много е рано да се говори“, заяви Йордан Каназирев, един от собствениците на имота. Той обаче потвърди за потенциалния инвестиционен интерес от страна на холивудския актьор.
Тъжно и срамно: Обявен за мъртъв пловдивчанин се бори да докаже, че е жив. Засега не успява ВИДЕОТой има издаден смъртен акт. Покойник е от пет години по документи. Според сестра му и собствения си…Jan 16 2019vijti.com

„В комплекса имат къщи различни знаменитости, които не парадират с положението си, а се държат като обикновени хора. Веселин Маринов е един от тях“, потвърди Каназирев. Певецът посреща последните две години Коледа и Нова година в къщата си в голф комплекса край Разлог, като се включва и като изпълнител в празничната програма. Често е виждан там и в компанията на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който също е чест гост на голф комплекса.

Жан-Клод Ван Дам е запознат с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при участието си в снимките на екшъна „Непобедимите-2”, който през есента на 2011 г. се снима в България.
Жан-Клод Ван Дам е белгиец по произход, чиято истинска фамилия е Ван Варенберг. Роден е на 18 октомври 1960 г. В детството си се занимава 5 години с класически балет, а впоследствие с карате и кикбокс.
Става европейски шампионом по карате за професионалисти през 1979 г. в полутежка категория и заминава за САЩ, където прави неуспешен опит да стане световен шампион.

- Advertisement -

Любопитно е, че няколко месеца по-късно успява да се реваншира на своя съперник в неофициален двубой, който спечелва за по-малко от 2 минути.
Насочва се към киното и много скоро успява да привлече вниманието с участието си във филма „No Retreat, No Surrender, 1986) в ролята на жесток руски боец.
После се снима в редица малобюджетни филми, предназначени основно за представяне в чужбина, в това число на азиатския пазар.
Това са заглавия, като „Кървав спорт“ (Bloodsport, 1987), „Черният орел“ (Black Eagle, 1988), „Киборг“ (Cyborg, 1989) и „Кикбоксьор“ (Kickboxer, 1989), които се радват на широка популярност сред по-непретенцозната публика и у нас. В тези продукции Ван Дам залага изцяло на своите безспорни умения в областта на източните бойни изкуства.

Той самият поставя много от бойните сцени във филмите, в които участва. Постепенно укрепва своя статус на екшън-звезда благодарение на филми, като „Lionheart / Wrong Bet, 1990) и „Двоен удар“ (Double Impact, 1991), на които е и съсценарист.
Източник: Марица
Йорданка Христова е много обидена, любимата българска изпълнителка се чувства унизена заради париВ края на миналата година голямата българска певица Йорданка Христова направи своя прощален концерт …Jan 15 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации