събота, април 27, 2024

Георги Христов обгоря: Купил си личен солариум, замяза на цветнокож

Най-четени

Видът на Георги Христов шокира феновете му и предизвика вълна от странни коментира в социалните мрежи.
Преди дни неговата най-близка приятелка и колежка Нели Рангелова пусна тяхна обща снимка, на която хапват и пийват в гръцка таверна. На пръв поглед всичко във фотоса изглежда нормално, като изключим външността на певеца, който изглежда като прегоряла филия.
Изпълнителят на „Черно и бяло“ може преспокойно да бъде объркан с цветнокож, защото тенът му е извънредно тъмен.
Близки до звездата издават, че наскоро той се обсебил от идеята да прилича на мулат и търсел всевъзможни начини за потъмняване на кожата.
Георги Христов наруши 5-годишното си мълчание: Призна най-голямата жертва и загуба в живота сиГеорги Христов наруши 5-годишното си мълчание броени дни преди големия си концерт на 23 април в зала…Apr 17 2019vijti.com

Резултатът никога не го удовлетворявал и Жоро вече напомнял на ранния Майкъл Джаксън. Афровизията си той постигнал с ежедневни слънчеви бани в морската си вила в Гърция. Тъй като обаче плажуването не било достатъчно, за да се постигне такъв поразителен ефект, певецът прибягвал и до други средства.
Освен нечувано скъпи мазила, които ускорявали отделянето на меланин – веществото, което активира тена, Христов инсталирал в софийския си дом и солариум. Понеже звездеел и му било под нивото да посещава такъв в някой елитен салон за красота, си купил лична машина. В солариума в къщата си в „Драгалевци“ Жоро събирал тен всеки ден по 10-12 минути, преди да замине за Гърция. От слънцето обаче положението ескалирало и изпълнителят замязал на негър. „До края на лятото ще изгори жив“, коментират негови фенове.

Припомняме, че звездата има огромно имение в южната ни съседка, където прекарва голяма част от времето си през последните години. Самият Христов признава, че е много разочарован от ситуацията у нас и вероятността да вземе гръцко гражданство и да заживее там е много голяма. „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика, за концерти“, изригна наскоро певецът.
Труден характер
Легендарният естраден певец Георги Христов е добре познат на всички с пиперливия си език. През годините заради непоносимия си нрав той успя да отблъсне от себе си немалко приятели и колеги.

- Advertisement -

Тъй като в момента очевидно няма на кого да си изкарва бесовете, е взел на подбив случайни (или пък не) потребители във Фейсбук, на които държи непоискана сметка колко мъдри или колко тъпи са статусите, които пускат в социалната мрежа. Сред тези жертви се оказа шефът на фирмата за почистване „Бонанза Бачкорски“ – Даниел Бачорски, видя HotArena.
Бизнесменът реши да разобличи любимият на няколко поколения българи певец какво всъщност представлява като човек и как неканен навлиза в личното пространство на хората в Интернет и им дава съвети и акъл, каквито не са му поискани.

„Абе аз ли нещо не разбирам как се случват нещата в тоя живот или великият певец ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и изисквания към нас простолюдните?!?!?
В 12ч. през нощта си позволява да дава съвети, които някак не са му търсени.
Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за бая народ, ама май нещо имаш проблем, братко!
Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя!
Георги Христов е име в България! История! И поне само заради това, мисля че трябва да се съобразяваш.

За финал да ти кажа, че не съм много сигурен, но еФтин май се пише с В, господин Господ Бог!“, написа Бачорски в профила си и пусна скрийн кадри на чата между него и изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели“.
С много недомлъвки Георги Христов се включва на Даниел в чата Messenger и му заявява, че прекалява с „еФтините“ си постове, като дори не успява да се обоснове кои точно намира за такива.
Бачорски решава да подходи към ситуацията с чувство за хумор и дори започва да се самоиронизира, че е от онзи тип хора – „селски душички“, които не са лоши, но са с малки възможности и към тях трябва да се подхожда с разбиране… И завършва написаното с въпроса „Кому е нужно да ме ядеш?“, на което Христов отговаря: „Не ми е цел!“.
И макар всичко да изглежда потушено, естрадният певец решава да продължи заяждането си, влизайки с бутонките напред: „Надскочи еснафщината! Духовно ограничен, затворен в кръга на своите интереси човек“.

След което Даниел му благодари и за да сложи край на онлайн тормоза, културно изтъква, че ще положи старание да коригира поведението си, на което Георги Христов остро отсича: „Не е задължително!“.
Източник: Ретро
Доживяхме да видим: Ритон и Георги Христов се сдобриха след дълга враждаPитoн и Гeopги Xpиcтoв ce cдoбpиxa, зapoвиxa тoмaxaвĸитe! Kaтя и Здpaвĸo oт дyeт Pитoн и глacoвитият…Jun 25 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации