четвъртък, април 18, 2024

В коя чашка бихте пили кафе

Най-четени

Изберете си една от предложените чашки. Ако искате да си приготвите кафе, коя от чашите бихте избрали? Без да се замисляте, може да изберете тази, която ви привлича с пръв поглед и интуицията ви води към нея.

10 истини за зодия Везни: Раздават се за всичко и за всеки. Отдават сърцето си безрезервно! Всеки, който познава отблизо представител на  зодия Везни , ще ви каже, че този човек е един от на…Feb 1 2020vijti.com

- Advertisement -

Чашата с котето
Ти си общителен и позитивен човек.

Цениш уюта, топлите хора и искрените постъпки. Обичаш задушевните разговори с интересни хора. Всички те смятат за добряк. Това е така, защото виждаш в хората само доброто и получаваш радост от това. Но понякога тази вяра в хората се обръща срещу теб.Шарената чашка

В живота за теб винаги е по-важно качеството, а не количеството. Ти си деликатен човек, който не търпи, когато нещо не върви по план. За другите рутината може да е скучна, но на теб ти е комфортно в нея. Създал си си истинска зона на комфорт, която не искаш да напускаш. Изглеждаш уверен в себе си, но това може да крие занижено самочувствие.

Умът и мъдростта ти помагат да контролираш всичко наоколо. Понякога обаче се доверяваш на тези, които не го заслужават. Внимавай с обкръжението си

Чашата със зайчето

Може би не искаш да го признаеш, но за теб е важно да бъдеш полезен за другите. Важно ти е да те оценят. Оценката на околните влияе на твоите действия.

Успешен си в работата, можеш да решаваш по няколко задачи едновременно. Идеалният сътрудник, който се справя с всякакви трудности. А в личния живот всичко е наобратно: трудно поддържаш равновесие и често нервничиш по този повод. За да ти се получават нещата, трябва да намериш баланса.

Чашата със сърчицата

Вечно бързаш за някъде. Имаш много дела, занимания, срещи, а животът ти е неделми кръговрат. Ако можеше, щеше да поискаш от златната рибка повече часове в денонощието. Зад всичко това може да се крие нежеланието ти да останеш насаме със своите мисли. Точно затова се стремиш да се занимаваш с нещо.

Качествен човек си и всичко ти се отдава, но трябва да се замислиш какво всъщност искаш от живота. Спри се и се наслади на света наоколо!

Чашата с цветето

Ти си много добър човек, но в живота ти недостигат емоции. Бъдещето иззглежда неясно, а целите не са очертани. За теб са важни бликите ти, освен това цениш живота, цениш хубавата почивка, но не намираш щастие в работата. Имаш нужда да се почувстватш нижен и ценен, а за тази цел трябва да разбереш кое ти носи щастие.

Чашата на точки

Ти си трудолюбив и променлич. Трудно ти е да проявиш чувствата си, но си сигурен, че можеш да промениш света. Околните ценят твоята простота и искреност. С теб е лесно, хубаво и уютно. Понякога си слаб и се поддаваш на безпричинна тъга. Не бива да го правиш, постарай се да се откажеш от този си навик и да погледнеш на света иначе.

Чашата с ромбовете

Обичаш да планираш всичко напред, за да избегнеш изненадите. Често се поддаваш на тревогата, с повод и без. Планирането те спасява и изглажда всички тези емоции. Не се страхувай да изпуснеш живота от контрол и му се наслаждавай максимално!

Чашата с октопод

Ти си дълбокомислен човек, който трудно може да бъде изваден извън релси. Умен си и си вършиш работата добре. В главата ти винаги се раждат новаторски идеи и планове, но ти е трудно да ги огласиш. По своята същност си прикрит човек, интроверт с богат вътрешен свят.

Чашата със снежинките

разцъфваш, когато те обичат и боготворят. Твоят идеален ден се състои от разговори, хубв книга, нови знания и любима музика. Да споделяш своите увлечения е нетоменима част от живота ти. Понякога нямаш нищо против да се похвалиш с постиженията си, което често вреди на имиджа ти.

Всеки ще завиди на твоето самочувствие и самолюбие, само се научи то да не е за сметка на другите.

Източник:зажената

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации