четвъртък, март 28, 2024

Всички се питат с какво се занимава сега уволненият от Нова телевизия Милен Цветков, водещият със съвсем ново поприще

Най-четени

Милен Цветков отдавна е разделен с майката на сина си Ивета, но това не се е отразило на връзката му с хлапето им. Журналистът се вижда редовно с 6-годишния Боян, а откакто е безработен, срещите им са почти ежедневни. Двамата често обикалят заедно столичните паркове, но ходят съвместно и на други места – по молове, кина и детски театри, пише „Уикенд“.
Преди няколко дни Милен и Боян бяха засечени в парка „Заимов”. Малчуганът караше велосипед по алеите, а баща му крачеше след него, без да го изпуска от поглед. Заради топлото време Цветков и синът му бяха свалили връхните си дрехи, като якетата мъкнеше родителят. Дългогодишният тв водещ се набиваше в очите на околните с наперената си походка, но и с качените около талията килограми. В последните няколко месеца, в които не се е вясвал пред камера, той е наддал доста и сега коремът и паласките му преливат над колана му.
Край на цяла ера, вижте с кое комедийно шоу се сбогуваме„Спираме „Комиците”, но продължаваме с филмите, които продуцираме”. Така Любо Нейков обяви свалянето…Oct 31 2018vijti.com
И преди да бъде уволнен от Нова телевизия Милен отделяше доста време за сина си. На младини маститият телевизионер не участвал активно в отглеждането на дъщеря си Калина и когато през 2012-а му се родило момченце, редил да си навакса пропуснатото бащинство. Цветков редовно вземал бебето Боян със себе си на работа и офисът на предаването му „Часът” на моменти приличал на ясла. Сътрудниците на водещия били принудени да пишат сценариите си на фона на детски рев и да наблюдават как Милен сменя наакани памперси върху бюрото си.

„Когато хлапето поотрасна и тръгна на забавачница, баща му пак го обгрижваше много – ходеше да го взима следобед от градината и после двамата отиваха да пазаруват в супермаркет на ул. „Янко Сакъзов”.
С годините двамата успяха да изградят силна връзка помежду си”, споделя човек от най-близкото приятелско обкръжение на Цветков.
Както по-рано marica.bg писа, Милен Цветков изпадна в безизходица, след като Нова ТВ свалиха предаването му от екран. Новината завари водещия неподготвен и той закъса с вноските по кредита си.
Милен имал голямо задължение към родна банка, което изтеглил преди няколко години.

Тогава се нуждаел спешно от пари да подсигури обучението на голямата си дъщеря и да си създаде по-добър бит, писа „Ретро“.
Месечната му вноска била четирицифрена сума, която след уволнението Цветков нямало да може да си позволи.
Освен за собствените си разходи, той мислел и за тези на двете си деца.
Дъщеря му е вече студентка в чужбина, като разчита за джобни и семестриални такси на татко си, а за малкия си син Боян телевизионерът плащал издръжка, откакто с майката Ивета се разделиха окончателно.

- Advertisement -

Журналистът имал заделени пари за черни дни, които обаче със сигурност няма да му стигнат и до края на есента. Милен се консултирал с юристи, които видели възможност по договора му, според която да съди бившите си работодатели от Нова.
На Цветков не му се искало да се стига до там, тъй като завинаги ще си затвори вратата към медията. От друга страна ако спечели делото, щял да получи доста тлъста сума, с която да реши проблемите си.
Най-интересното е, че е получил други оферти за работа, които водещият сметнал, че по естество са под нивото му и отказал.
100 000 българи ще се уредят с безплатни къщи и работа, вижте в какво ще инвестира правителството 400 млн. лв.Програмата щяла да струва 300-400 млн. лв. на бюджета, но решавала проблемите с липсата на работници…Oct 31 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации