четвъртък, март 28, 2024

Вселената се опитва да ви предупреди: Какво означава ако постоянно губите или чупите вещи

Най-четени

Нашите предци са вярвали, че всеки предмет има душа. Ето защо, ако някоя вещ изведнъж започне „да се държи странно“ – счупила се е, паднала е или се е изгубила, то това може да означава няколко неща. Нека видим. Едно е сигурно – нищо не е случайно! Може би Вселената се опитва да ви съобщи важна информация, за нещо да ви предупреди.
Защо се чупят вещите
Счупване на токче. Ако ви се е счупило токче, според поверията, най-вероятно ще се появи нов ухажор. Само че връзката с него ще ви донесе разочарование, защото счупеното токче символизира фалшиви надежди.
Още през XVI в. Нострадамус предрекъл Ада в „Нотр Дам”: „Злото се завръща“, пророкувал той„От Париж няма да остане камък върху камък”. „Злото се завръща… Париж и Рим, каква казън ви очаква”.…Apr 18 2019vijti.com

Счупен гребен. Според поверията това означава клюки, които хората ще започнат да разпространяват за вас. По-малко споделяйте планове и подробности за личния си живот.
Счупена обеца. Едва ли ви очаква радост, когато се счупи обеца, обаче поличбата вещае добри неща – ще научите тайна, ще разкриете нечия лъжа и по този начин ще се окажете в по-изгодни позиции, отколкото другите.
Звънецът е спрял да работи. Звънецът на входната врата изведнъж е спрял да работи – значи вие мислите твърде много за другите, живеете с проблемите на други хора.

Време е да се „превключите“ върху себе си и близките си. Освен това счупеният звънец ви напомня, че да изнасяте на показ пред хората семейните си проблеми е крайно нежелателно.
Спрял е часовникът. Ако се е счупил или е спрял часовникът на стената, това символизира „спиране на времето“ в цялата къща: някои важни неща ще замрат. Ако е счупен ръчен часовник, поверието съветва в този ден да не давате пари на заем защото едва ли ще ви ги върнат.
Изгубени вещи
Химикалка. Да изгубите химикалка означава, че някакъв въпросът ще бъде решен без вашето участие.
Загуба на пръстен или обеца. Да се загуби подарено украшение – това означава да се развалят отношенията с този, който го е подарил.

- Advertisement -

Ако са изчезнали бижута или украшение, лично придобити от собственика, значи той навлиза в труден период от живота си.
Загуба на ключове. Загубата на ключовете от къщата говори за вашата силна умора и силното ви желание да бъдете сам. Ако ключовете са изгубени извън дома, това е сигурен знак, че не се чувствате напълно щастливи и дори може да сте на ръба на депресия.
Загуба на ръкавица. Дрехи, които ние някъде сме забравили или сме изгубили, е поличба за бързо освобождение от дълго притесняващи ни проблеми.
Загуба на пари. Ако загубите малка сума пари, това означава, че големи загуби (в отношенията, в делата), уви, все още предстоят. Но ако сте загубили голяма сума, това е добър знак, той обещава край на черния период в живота ви. Радостта скоро ще дойде у дома ви!
Източник: Другите новини
Знам го още от баба: защо не бива никога да оставяте дамската си чанта на подаБез значение колко бързо напредва прогресът  ние винаги ще се връщаме към произхода на мисленето ни …Dec 13 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации