петък, април 19, 2024

Вдовицата на Шабан Шаулич трогна с послание до покойния си съпруг

Най-четени

На 17 февруари се появи шокираща новина, че Кралят на сръбската музика е починал. Шабан Шаулич издъхна след тежка автомобилна катастрофа в Германия. Инцидентът стана в Билефелд, недалеч от Дортмунд.
Огромната трагедия остави огромна кървяща рана върху сръбската музикална сцена и най-вече върху семейството на певеца, което все още не може да се отърси от случилото се и да продължи напред.
Вдовицата на Шабан Гордана преди дни написа послание до покойния си съпруг, с което трогна потребителите на мрежата и феновете до сълзи.
Дъщерята на Шабан Шаулич наруши мълчанието и разказа какво се е случило няколко часа преди смъртта на баща йДъщерята на Шабан Шаулич разкри какво се е случило няколко часа преди смъртта му Дъщерята на Шабан Ш…Jun 4 2019vijti.com

Посланието се появи още на 6 септември, когато Шаулич трябваше да отпразнува своя 68-и рожден ден, пишат сръбските медии.
Вдовицата на певеца публикува негова снимка в профила си в Instagram, а под нея написа:
„Днес е и най-щастливият и най-тъжен ден в моя живот. Днес се усмихвам заради неговата усмивка.
Той трябваше да навърши 68 години.
Толкова ми липсваш, че няма думи, с които да опиша тъгата.
Липсва ми онзи твой глас, който изцелява всички.

Знам, че ни гледаш отгоре и се грижиш за всички ни.
Ти завинаги си тук. Честит рожден ден, кралю“.
Изминаха почти шест месеца от смъртта на Шаулич, а междувременно се разбра, че синът му все пак има повод за радост, но е оставил всичко на заден план след трагедията.
Михаил Шаулич бе планирал сватба с дългогодишната му половинка, но заради трагичните събития тя бе отложена за неопределено време.

- Advertisement -

Съпругата му Гордана все още не може да преживее загубата му.
Тя не излиза от дома си, не спи по цели нощи и не желае да се среща с хора.
Истината е, че тя все още не се чувства готова да говори с тях.
В същото време всяко кътче от дома им й напомня за Шабан Шаулич. Запознати издават, че връзката между двамата съпрузи, е била изключително силна.
Гордана е с Шабан Шаулич от 16-годишна възраст. Двамата имат зад гърба си 43-годишен брак.

Ударите за семейството и по-специално за Гордана обаче, не спират дотук. Тези дни е станало ясно, че на този етап, тя няма право на вдовишка пенсия.
Това може да се случи едва след приключването на разследването на инцидента, при който загина Шабан Шаулич, което се води в Германия.
Пред сръбските медии семейството на певеца се ожали, че ако не се били намесили политици и знакови фигури, вероятно тялото му все още щеше да е в Германия.
По всяка вероятност вдовишката пенсия на Гордана ще е в размер между 2 и 3 хиляди евро на месец. На този етап обаче тя все още не може да се възползва от правото си да получи такава, пише zajenata.bg.

Тежка депресия е налегнала половинката на трагично загиналата сръбска легенда и Гордана излизала от дома им единствено, за да постави всяка сутрин свежи бели цветя на некролога на съпруга си, който е окачен на вратата, пишат сръбските медии.
Наскоро беше оповестено, че тя е взела важното решение да избяга от Сърбия и да замине за чужбина.
Децата напълно подкрепили майка си, но кога вдовицата ще се реши на тази крачка, все още не е ясно.
Източник: факти.бг
Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата муРазследването вероятно ще се проточи доста време Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Ш…Apr 22 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации