петък, април 19, 2024

Бях станала като истински вампир, сън не ме ловеше, докато не започнах да пия тези 3 билки, сега не мога вдигна глава от възглавницата

Най-четени

Уникална комбинация от билки е в състояние да сътвори истински чудеса с нервната ви система!
Преумората е проблем, който би могъл да засегне сериозно човешкото здраве. При нея става дума за различни компоненти, които водят до токсикация в тялото.
Това може да се реши чрез билки.
Отпадналост още със събуждането и безсъние през нощта: Ако това ви е познато, научете как да се справитеСимптомите на хроничната умора са ясни – отпадналост още със събуждането и безсъние през нощта. Прич…Aug 25 2019vijti.com

Съществуват природни средства, които биха могли да детоксикират тялото така, че то да придобие нова енергия.
По този начин човек не само подобрява цялостно своето здраве, но и намалява теглото си, защото метаболизмът му се засилва.
Един от главните проблеми в наше време е недоспиването. Повечето хора си лягат много късно, а сутрин стават много рано, защото са на работа. Това е проблем, който засяга пряко здравето и особено нервната система.
Именно последното е в основата на добрия сън. Той би могъл да бъде постигнат с помощта на пълноценен живот, а именно здравословен режим.

Тези билки чистят тялото от токсини
Той е възможен с три билки. Това са валериана, хмел и копър. Комбинацията им в отвара е нещо, което отпуска тялото напълно и го кара да се чувства отпочинало.
Всичко, което трябва да сторите, е да вземете по 5 гр. от всяка билка и да ги пуснете в 200 мл. вряща вода. За половин час те ще се разтворят добре и ще се смесят в едно. Накрая прецеждате.
Пие се по чашка всяка вечер. Чаят е необходимо да бъде топъл при консумация, за да има по-бързо действие. Поради това, ако ви остане, го затоплете на следващата вечер.

- Advertisement -

Тези билки имат изключително отпускащ за нервната система ефект. Извлекът от тях подобрява и храносмилането, а освен това облекчава мускулатурата.
Тази смес от билки води до много бързо заспиване, но и до отлично наспиване. В този случай го няма моментът, в който спите 8 часа и накрая цял ден сте като парцал.
Всъщност може да сте спали само 6 часа, но да сте свежи. Това е възможно благодарение на детоксикацията, която отварата от билки е направила с вас.

Уверете се, че спите достатъчно
Оптималното време за сън варира при всеки човек, но обикновено възрастните се нуждаят от 7-8 часа сън. Ако спите по-малко, недоспиването постепенно се натрупва и това ще се отрази на работата ви. Ако не искате постоянно ще се чувствате сънени на следващия ден – легнете си навреме. Освен това е доказано, че ако цяла седмица не се наспивате, повечето часове сън през уикенда няма да ви помогнат – трябва да се наспивате редовно.
Източник: lekuvai.bg
Сложете щипка от тази смес под езика: Лекува главоболие на мига, засилва имунитета и казвате „сбогом“ на безсъниетоКой би могъл да предположи, че нещо толкова лесно и просто ще има такава голяма полза? Използването …Jul 10 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации