четвъртък, април 18, 2024

Бургазлийката Андреа с 15-те пластични операции става учителка

Най-четени

„Чудовището Лохнес“, ‚Дафи дък“ и „Силиконово страшилище“ не са прозвища, които биха обидили 22-годишната бургазлийка Андреа.
Напротив! Те са част от визитката й в социалните мрежи и блондинката редовно акцентира с гордост на подобни определения за себе си.
Студентката, станала известна като Грешната Андреа с големите бомби, е над нещата.
Благодарение на 15-те си пластични операции тя сбъдна своя блян да прилича на кукла Барби и да бъде известна. Ред е на следващата мечта – да бъде учителка!
Андреа е студентка в Софийския университет, където следва „Немска филология“.
Анита Мейзер опря до скъпи пластични операции за да си смени лицето. Очевидци разказват странни неща за нашумялата мискаЗа да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се е подложила на пластична операция, за да прикр…Dec 7 2018vijti.com

Силиконката няма търпение да завърши и да започне работа по специалността си, преподавайки на деца в елитна частна гимназия. Дали огромните й хиалуронови устни няма да пречат на произношението на немската лексика, не е от значение.
По-големият проблем, застрашаващ амбицията й, е кой директор ще се съгласи Грешната Андреа с големите бомби да преподава на учениците му. Студентката има доволно количество полуголи снимки в мрежата, а пищната й гръд стана достояние на цял свят. Родителите със сигурност няма да са спокойни с такава класна.

„Добре познавам как би реагирала масата от хора в нашето общество в подобен случай. За съжаление с нашите действия продължаваме да доказваме как все още не сме се отърсили от този „манталитет“ на невъзможността да приемем различните, които не се котират в нашето ежедневие!!! Отново доказахме, че историческите обстоятелства все още имат „ДНК“ в съзнанието ни и „пипалата“ на темите ТАБУ са по-дълги, отколкото можем да си представим“, философски и с известна доза тъга разсъждава Андреа.
Нейни близки я определят като умно момиче с потенциал и това личи от изказа й. Друг е въпросът дали интелигентността се измерва само с ораторство, след като си оскърбил по подобен начин с лицето си.

- Advertisement -

Как се е стигнало до тази неестествена визия?
Често феновете опитват да приличат на идолите си. Андреа е голяма почитателка на фолкпевицата със същото име и в случая тук копието дори надминава оригинала. Огромни устни, огромни гърди, които създават впечатлението, че ще се взривят след минута, „красят“ тялото на Андреа, която след последната си пластична интервенция предизвика фурор в социалните мрежи.
По снимките й във Facebook човек спокойно може да проследи къде нещата леко са се объркали. Момичето, което местните медии в Бургас определят като „най-атрактивната абитуриентка в града“ и „истинска кукла Барби“, първо боядисва кафявата си коса в платинено русо – подобно на фолкпевицата Андреа.

След това, постепенно, гърдите й започват да растат, а след това се стига и до устните, които далеч надминават и най-смелото лягане под ножа на самия оригинал.
Източник: Хотарена
Пластичен хирург обезобрази Стефка Костадинова: Олимпийската шампионка с 5 операции на лицето, не прилича на себе сиСтефка Костадинова е неузнаваема след поредно посещение при пластичен хирург. Шефката на Олимпийския…Jan 14 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации