петък, март 29, 2024

Богомил Грозев разказа играта на Антон Радичев: Актьорът има рожден ден, но съвсем не му е до празнуване

Най-четени

На 7 юли Антон Радичев стана на 72, но съвсем не му е до празнуване. Актьорът, който има зад гърба си участия в над 40 киноленти и десетки театрални постановки, продължава да чака бившият му зет Богомил Грозев да прехвърли ипотечния си кредит, чийто гарант в момента е жилището на актьора.
Големият актьор с прякор Баба Тонка не крие страховете си, че може да изгуби във всеки един момент дома си, пише „Уикенд”.
А новинарят се крие от гаранта си и не прехвърля кредита на свое име! „Това ми е болната тема. Още не е направил нищо по въпроса. На 14 януари беше делото по развода им с дъщеря ми. Официално е разтрогнат вече бракът, но по моя случай няма развитие”, споделя актьорът пред изданието. И добавя още:
Бившата любовница на Богомил Грозев не спира да го дразни в социалните мрежиМакар вече няколко месеца да са разделени, бившата любовница на Богомил Грозев не спира да го дразни…Jun 29 2019vijti.com

„В началото на годината Богомил ми каза, че след седмица ще ми се обади и ще оправим нещата. Като мина време, звъннах на майка му. Тя само каза, че ще му предаде, че съм го търсил. Писах му и съобщения, но ядец. За какво е всичко това, не мога да разбера? Той явно засега си плаща кредита, защото ако не го прави, да са ми взели жилището от банката.”
Припомняме, че Радичев е в такова стресово положение от дълго време, защото преди години е заложил собствения си апартамент като гарант, за да могат дъщеря му и зет му да си построят дом.
„Грозеви си имат няколко имота. Редно е Богомил да си прехвърли ипотеката на техен имот. Но колко ли още ще трябва да чакам?”, недоумява актьорът.
От разговора с Антон Радичев става ясно още, че той предпочита вечерните новинарски емисии на Нова телевизия, за да не засича бившия си зет в сутрешните.
„Не съм го проклинал! Ерген ли е, не е ли, има ли жена до него и т.н. не ме интересува изобщо! Той ми е никакъв, разведен е вече с дъщеря ми”, завършва с болезнена откровеност актьорът.

Припомняме, че вместо да погаси банковия си заем и да свали бремето на ипотеката от бившия си тъст, журналистът си купи BMW Х1 за 100 бона, узна HotArena.
Дори и мултимилионерите не си сменят колите така често, както Богомил Грозев! Водещият на информационните емисии по Нова телевизия реши, че му е писнало да се вози в лимузина „Мерцедес”, и на бърза ръка си купи ново луксозно превозно средство, джип BMW Х1. Високопроходимото му возило струва 100 бона – сума, която за болшинството българи е направо космическа, писа „Уикенд“.
Източник: Марица
Всичко на този свят се връща: Проклятието на Антон Радичев застигна Богомил ГрозевТелевизионната звезда Богомил Грозев не може да случи на жена, откакто заряза дъщерята на актьора Ан…May 16 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации