събота, април 27, 2024

Боби Ваклинов ще прави свое собствено предаване

Най-четени

Боби Ваклинов не знае дали ще продължи да работи с екипа на „Господарите”.
Шоуто за гафове занапред ще се излъчва само и единствено в интернет, а продуцентът все още не е отправил оферта към топ репортера. „Може би тепърва ще се чуем с Джуди Халваджиян и ще обсъдим евентуалното си сътрудничество”, сподели пред „Уикенд” „властелинът на скунксовете”.
В момента Боби води преговори с една от телевизиите за свое собствено предаване. Ако с медията постигнат съгласие, шоуто ще стартира в ефир тази есен. „Вече съм на възраст, в която трябва да направя нещо стойностно и значимо. Надявам се проектът ми да бъде одобрен, да получа карт бланш”, споделя популярният журналист, чиято втора специалност е рапирането.
Репортерът Боби Ваклинов все пак намери начин да продължи телевизионната си кариера, до месеци ще изгрее отново в ефирОстанал без ангажимента си в спряното предаване „Господари на ефира”, репортерът Боби Ваклинов търси…Mar 1 2019vijti.com

В миналото Боби се изявяваше и като рапър, но уточнява, че това е по-скоро негово хоби, отколкото бъдещ професионален ангажимент.
Всъщност, Борис Ваклинов, когото познаваме като Боби от „Господари на ефира“, е завършил „Журналистика“ и „Продуцентство“ , макар че винаги е искал да бъде точно рапър.
Обикновено връчваше златни скунксове след комични гонки на провинилите се. Запазената му марка беше да задава неудобни въпроси.
Роден е в Благоевград и е бил на косъм да стане актьор като майка си. Какво ще се случи с неговия нов проект и дали нашумелият репортер със скандална слава ще успее да направи свое собствено предаване, тепърва предстои да разберем.

А за финал предлагаме да видите отговорите на Боби Ваклинов, които той дава в интервю, чиято тема е любовта и влюбването:
– Спомняш ли си първото влюбване? Къде и как стана, на колко години беше?
– Първото ми детско влюбване беше в трети клас. Тогава много си харесах едно момиче от горния клас и започнах всяка вечер да оставям на вратата бележка, на която пишеше: „Харесвам те, Катя! От таен обожател!“, звънях на звънеца и дим да ме няма. После в гимназията първото ми гадже се казваше Яна, но бях толкова срамежлив, притеснителен и нескопосан, че тя ме заряза. (Смее се.)
– А първата целувка?
– Мисля, че бях пети клас. В междучасието целунах едно момиче от шести клас, даже не си спомням как се казваше, но толкова се изчервих и притесних, че избягах и после две години ме беше срам да я погледна.

- Advertisement -

– Стана ли училищният плейбой, имаше ли много обожателки?
– Предвид на това, което ти разказах досега, смяташ ли, че съм станал? Истината е, че ме харесваха не малко момичета, но аз бях толкова притеснителен, че отклонявах поканите на всички. В училище се зароди и любовта ми към медиите и бях обсебен от радиопредаването, което водех като ученик в радио „Аура“ – Благоевград. Тогава момичетата много-много не ме интересуваха или по-скоро ме беше страх от тях. (Смее се).
Източник: Хотарена
Помните ли депутатката на ГЕРБ Искра Фидосова? В момента прави интересен бизнесБившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ – Искра Фидосова, е нагазила в ресторантьорския бизне…Nov 12 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации