петък, април 19, 2024

Блокът на самотните милионерки: Има една сграда в България, която е приютила дами с милиони в банковите си сметки

Най-четени

В луксозна кооперация в близост до Южния парк в София под един покрив са събрани жени в чиито сметки са натрупани милиони. Много от тях са разведени със съпрузите си или са вдовици. Дори обитатели на кооперацията се шегуват, че блокът е прокълнат заради злощастната съдба на живеещите в нея.
Една от най-известните обитателки на сградата е Боряна Шарлопова, вдовицата на Стефан Шарлопов, който си отиде от този свят в съня си през 2018г. Той бе известен предприемач. След 1989г. се впуска в частния бизнес. Занимава се със стокови и финансови операции, а след това създава „Роял Фуудс“.
Убиецът на милионерката Виолета и досега нямаше да бъде разкрит, ако не беше допуснал тази глупава грешкаУбийствата са престъпленията с най-висока разкриваемост според полицейските статистики, но въпреки т…May 28 2019vijti.com

Тогава става известен като Краля на кроасаните. Повече от 10 години е собственик на фирма за бутилиране на минерална вода, както и собственик на веригата „Шарлопов хотелс“. Последният му проект бе Созополис. Шарлопов има пет деца от три брака, а след смъртта му те, както и Боряна наследяват огромното му богатство.
Година и три месеца след смъртта на предприемача Стефан Шарлопов, младата му вдовица Бояна е свалила траура и вече лети на крилете на любовта с нов мъж, пише таблоидът „Уикенд“.
Досущ като в американския романтичен трилър „Бодигард“, 36-годишната дама е намерила утеха в прегръдките на своя телохранител.

Съпругата на бизнесмена и мускулестият младок буквално са неразделни, тъй като и професията му налага да е плътно до нея. Гардът съпровожда госпожата не само на бизнес и лични срещи, но и когато ходи на фризьор или шопинг.
Макар Бояна и охранителят да се стараят връзката им да е дискретна, служителите на Шарлопова са забелязали прехвърчащите флуиди.
Днес никой от подчинените на дамата няма съмнение, че сърцето ѝ пак е заето.
Докато покойният хотелиер бил жив, съпругата му имала огромен респект от него. По онова време тя водела доста скромен начин на живот. Сега пък е променила коренно битието си, а и визията си.

- Advertisement -

Навремето Бояна не давала поводи съпругът ѝ да се съмнява във верността ѝ. Цялото ѝ внимание и време било насочено към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият предприемач обаче, все пак ревнувал 20 години по-младата си съпруга и не ѝ позволявал да носи по-разголени дрехи.
Хотелиерът издъхна в съня си от сърдечна недостатъчност на 5 февруари 2018-а. Бояна месеци наред спазвала благоприличие и носела тъмни дрехи, но в един момент свалила траура. Подменила и изцяло гардероба си – днес в него има доста минижупи и секси рокли. Вдовицата започнала да харчи и пари за разкрасителни процедури. Тя е надарена с хубост по рождение, но вече наближава 40-те и трябва да взема мерки, за да съхрани младостта си за по-дълго.

Съседка на Боряна е Нели Беширова. Тя е бивша партньорка на Богомил Манчев, дългогодишен собственик на компанията „Риск инженеринг“. Двамата в момента са разделени, но са запазили приятелските си отношения. През 2016г. Манчев прехвърля на приятелката си 85% от дружеството, което е най-големият изпълнител на обществени поръчки в АЕЦ „Козлодуй“. Фирмата нашумя със строителството на АЕЦ Белене, където бе подизпълнител.
На един от етажите в луксозната сграда живее и вдовицата на собственика на „Бони холдинг“ Борислава Николов. Той загина в зверска катастрофа през 2014г. Всички тези дами имат и други известни и изоставени от съпрузите си съседки.
Източник: Хотарена
Принципите на една майка-милионер за възпитание на децата й ще ви скрият шапкатаКогато била на 17 години тя преживяла и брутално изнасилване. През следващите години момичето било п…May 7 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации