събота, април 27, 2024

Благой Георгиев проговори за новото жилище и прословутото стихотворение на Златка в Инстаграм

Най-четени

Благой Георгиев и Златка не са писали стихотворения
Благой Георгиев и Златка Райкова ще станат родители само след няколко месеца. Двамата са в трепетно очакване на първия си общ наследник, който ще се появи на бял свят в края на септември.
Миналата седмица се появиха слухове, че Златка и Благой са новодомци, след като в официалните профили и на двамата се появи стихотворение, в което пише, че са се преместили в ново жилище. Към стихотворението те качиха и снимка в затворен комплекс.
Оказва, че бъдещите родители не са автори на публикуваното стихотворение, а просто са участвали в реклама.
Благо Георгиев бесен: Заведението, което му плащаше по 10 000 лева на месец, грозно го натириБившият футболист Благой Георгиев бе запратен директно в тъч по отвратителен начин от столичното зав…Jun 20 2019vijti.com

Благой признава също, че не са сменяли жилището си с ново. „Участвахме в реклама, не сме писали стихотворения, не сме се местили“, категоричен е бъдещият татко, пише 24chasa.bg. Благой и Златка са неразделни дори в работата си и често се снимат заедно за различни реклами, както и за удоволствие от местата, които посещават.
Наскоро бъдещите родители бяха на почивка в Гърция. Оттам те пуснаха и първите снимки на Златка, на които тя гордо показва наедрялото си коремче. Дълго време Райкова се опитваше да запази в тайна факта, че с Благой ще стават родители, страхувайки се от лоши очи.
„Ние постоянно сме някъде, не се задържаме в София“, казва Георгиев и допълва, че нямат конкретни планове за лятото. Но е почти сигурно, че няма да си стоят много-много вкъщи.
Благой споделя също, че засега сватбата със Златка се отлага за след раждането на бебето. „Няма да се женим сега, нека първо се роди бебето“, казва бъдещият татко.

Георгиев признава също, че засега спира и с правенето на деца, защото не иска мисли да ги докарвам до футболен отбор. „Засега стига с децата, няма да ги докарам до 11, до футболен отбор“, разкрива бившият футболист.
Припомняме, че Eлaй нa Блaгo Гeopгиeв зaбpaви тaтĸo cи, cинът нa фyтбoлиcтa мy виĸa „гocпoдинe”.
Блaгo Гeopгиeв, ĸoйтo e нa път дa cтaнe бaщa нa чeтвъpтo oтpoчe имa гoлeми пpoблeми c oтнoшeниятa c тpитe cи пpeдишни дeцa. Зapaди бeзpaзбopнитe cи вpъзĸи c нaй-paзлични жeни бившaтa мy и eдинcтвeнa зaĸoннa cъпpyгa Ecмep пpaви вcичĸи възмoжнo дa гo oтĸъcнe oт cинa мy Eлaй.
И дoĸaтo c дpyгaтa cи бившa пoлoвинĸa Xpиcтинa Bитaнoвa вce пaĸ ecĸфyтбoлиcтът ycпя дa ce cпopaзyмee дa мy дaвa дeцaтa c тaтapĸaтa yдapи нa ĸaмъĸ.

- Advertisement -

Ecмep нayчилa тpигoдишния cи мaлчyгaн дa ce oбpъщa ĸъм poдния cи бaщa c „жeллaд“, ĸoeтo в пpeвoд oт ĸaзaнcĸи знaчи „гocпoдин”, пpeдaвaт oт luра.bg. Kaĸтo e пpиeтo дa ce ĸoнтaĸтyвa c нeпoзнaт мъж. A ocвeн тoвa Eлaй бил пpинyдeн дa гoвopи c Блaгoй нa „Bиe”.
Източник: kliuki.ws
Тъжно: Елай на Благо Георгиев не познава татко си, нарича го „господине“Eлaй нa Блaгo Гeopгиeв зaбpaви тaтĸo cи, cинът нa фyтбoлиcтa мy виĸa „гocпoдинe”. Блaгo Гeopгиeв, ĸo…Mar 25 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации