петък, март 29, 2024

Би Ти Ви показа новия Емо Чолаков: Дългогодишен журналист става водещ на прогнозата за времето

Най-четени

Дългогодишният и обичан репортер на bTV Новините – Борислав Лазаров, поема ново предизвикателство. От 31 юли Боби се присъединява към Стаси Цалова и Натали Трифонова като водещ на прогнозата за времето на най-гледаната телевизия в България. Това съобщиха от телевизията.
„В bTV се стремим водещите в нюзрума да бъдат журналисти със сериозен опит зад гърба си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и актуалните предавания на телевизията в продължение на дълги години, Боби Лазаров е именно такъв журналист.
Вярвам, че с неговите широки познания, умения и позитивен стил в представянето на новини и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще достигат до зрителите по най-любопитния и близък до тях начин”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.
Мариана Векилска и Емо Чолаков се връщат в Би Ти ВиМариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно тези дни, дочу HotAren…Jul 6 2019vijti.com

С подчертания си интерес към позитивните и любопитни теми, свързани с науката, културата и загадъчните явления, Борислав Лазаров е сред най-обичаните и добре познати телевизионни журналисти още от старта на кариерата му в bTV през 2002 г.
Посветен на журналистиката от 17-годишен, Боби близо 10 години е радио водещ и музикален мениджър, а след като става част от екипа на bTV Новините работи като репортер, сценарист и водещ.
„Обичам работата си в bTV, защото през всичките тези години винаги съм имал свободата и най-модерните изразни средства, за да развивам темите, които са интересни и полезни за зрителите.
Да бъда водещ на прогнозата за времето е възможност да направя следваща, естествена стъпка, тясно свързана с моите лични и професионални интереси“, казва Боби Лазаров.
Боби Лазаров е автор на стотици филми и репортажи за bTV Новините, bTV Репортерите и bTV Документите, които му носят многобройни професионални признания.

През 2018 г. той бе отличен и от Българската академия на науките като един от журналистите, допринесли най-много за популяризиране на науката.
А що се отнася до оригиналният Емил Чолаков, то той е истинска сензация на новото си работно място – метеорологичната служба на „Летище София”. Lupa.bg научи от служители на аеропорта, че симпатичният плешивец се радва на нечувано дамско внимание, все едно в офис сградата край Терминал 1 е акостирал самият Брад Пит. „Нещо неописуемо е, всякакви секретарки, стюардеси, счетоводителки, чистачки се стараят да си намерят работа в административните отдели, за да се запознаят с него. Спират го по коридорите, гонят го по паркинга, човекът си е истинска жертва на сексуален тормоз“, разправят с усмивка колеги на Чолаков.
Особено недоволна от ситуацията била дългогодишната половинка на Емо – Краси. Жената, с която метеорологът съжителства близо 20 години, била свикнала той да е магнит за дамско внимание, но железните правила в Би Ти Ви я успокоявали, че няма как да се стигне до сериозна забежка.
Източник: марица
Топ синоптикът Емо Чолаков влезе в ролята на главен шаман и извърши тайнствен ритуалЗабавно и атрактивно тайнство с надежда за хубаво време се извърши преди два дни пред Народния театъ…Jun 27 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации