вторник, април 16, 2024

Бейтула убил бебето си, дразнело го, че плаче, когато бил с майка му

Най-четени

На първи октомври вечерта Денис Бейтула се опитва да започне секс с жена си Андреа в жилището им в английското градче Уолсенд. От съседната стая се чува плачът на 3-седмичния им син Андрей и майката отива да го успокои. Когато се връща, мъжът продължава да настоява за секс, но не открива взаимност. Кара Андреа да отидат в кухнята, за да поговорят. Пита я дали нещата винаги ще продължават така и тя ще отива при бебето. И защо, ако не го обича, не го напусне. След което взема кухненски нож и опира острието му в стомаха на Андреа, като заплашва, че ще я убие.

Новородено издъхна в болницата във ВидинНовородено бебе почина във видинската болница на Коледа. Младите родители обвиняват лекарите за траг…Dec 27 2019vijti.com

След по-малко от 24 часа това наистина се случва. Майката и бебето лежат облени в кръв, а Бейтула напуска апартамента. Обажда се в полицията, изчаква криминалистите на улицата и им казва: „Убих ги”. В това време кървящата Андреа успява да набере номера на спешна помощ, което всъщност се оказва решаващо за нейното спасяване, но не и за това на малкия Андрей. Докато се бори за своя живот с шест прободни рани и вътрешни кръвоизливи в болница, тя трябва да се прости със сина си, преди да изключат поддържащата живота му апаратура. Лекарите опитват всичко, за да спасят бебето, но 15-сантиметровия нож, с който баща му два пъти го пробожда, е засегнал жизненоважни органи.

- Advertisement -

Според разследващите основният мотив за нападението е ревност. Изглежда, че 27-годишният Денис е ревнувал 21-годишната Андреа от детето им, както и от предполагаемите й ухажьори. „Той не го е виждал като син, не е имал бащински чувства към него. За Бейтула детето е било съперник. Заради тази ревност и егоизъм той извършва това нападение”, прочете представител на прокуратурата по време на последното съдебно заседание по случая. На него българският гражданин Бейтула бе осъден от английски съд доживот с най-малко 23-години ефективно излежаване в затвор. Той бе признат за виновен по обвинения, че е убил своя син и опит за убийство на румънката Андреа Стефан.

По време на делото стана ясно, че двамата се запознават през октомври 2018 г. Още при първата им среща Денис е заслепен от Андреа. Тогава тя се мести в нов апартамент с майка си. Помагат им семейни приятели, които са свързани с работници от близка пицария. Сред тях е и Бейтула. Докато помага, той бързо показва, че много я харесва. Иска даже разрешение от майка й Кристина Гелмес, за да я ухажва. След като смяната му в пицарията свършва, идва в апартамента им отново и даже остава да преспри. От самото начало той е обсебен от Андреа и сексуално пристрастен. Понякога са правили секс по цяла нощ.

След няколко месеца обаче тя забременява и нещата започват да се променят. Денис се дразни, когато приятелката му казва, че е изморена и не й се прави секс. Разочарован е, когато разбира, че ще имат син, тъй като искал дъщеря, която да е с красивите очи на любимата му. Нещата стават още по-тежки след появата на бебето. Когато го донасят в къщи, той дори не го поглежда. Оставя Андреа сама да се грижи за него и когато не успее да го успокои бързо, я нарича глупава.

Те са имали нормалните трудности на ранното родителство, тъй като бебето им често се събуждало през нощта, посочва прокурорът. Бейтула обаче започва необичайно много да се дразни. Ядосва се на малки неща като това, че майката на Андреа говори на румънски на бебето вместо на английски, който е езикът за общуване между двойката. След такъв скандал Денис за първи път посяга на жена си. Започва да я души и иска да знае дали тя не крои тайни планове да избяга в Румъния. Смята, че иска да го напусне и да тръгне с друг мъж, който да отглежда сина му.

Сутринта на фаталния втори октомври Бейтула се държи сякаш нищо не се е случило предишната вечер, когато за първи път опира нож в жена си. Даже се чудел на глас защо Андреа не му говори. Напуска жилището им и се връща в ранния следобед. Изглежда доста ядосан и посяга отново към ножа. Казва на Андреа, че я обича и се нуждае само от нейната усмивка. След това насочва ножа към себе си и я подканва да го вземе с думите: „След като аз не мога да те убия, защото те обичам, ти го направи”. Когато тя не реагира, се преструва, че си режи вените, но прави само повърхностна рана. Това изплашва много Андреа и тя го моли да спре. Опитва се да го убеди, че ако наистина я обича, няма да стори това.

Все още държейки ножа, Денис отива в стаята, където е бебето. Андреа го следва, но той я изпраща в банята, за да му донесе превръзки за порязаната ръка. Тя отказва, но Бейтула започва да крещи и жената се подчинява. Когато се връща, вижда как той нанася удари с ножа на спящия в кошчето си Андрей. Започва борба между двамата, по време на която той я ранява 6 пъти. В момент на затишие тя го моли да извика линейка, но той излиза на улицата и се обажда в полицията, за да съобщи, че е убил жена си и детето си. Първият полицейски екип идва на четвъртата минута след неговото позвъняване. Освен „убих ги” Бейтула не казва нищо друго. Само им дава ключовете за апартамента, показва полицейско видео от този момент.

Майката и бебето са откарани веднага в болница, но след 4 дни малкият Андрей почива. След като стана ясна присъдата на Бейтула, Андреа публикува свое изявление по случая, в което го нарече контролиращ партньор, който е разбил целия й свят. „Прекарах всяка секунда след онзи фатален ден в търсене на причини, които можеха да направят резултата различен. Обвинявах се, че не съм се разделила с Денис по-рано, но само онези, които са били в контролирани отношения, знаят за какво говоря. Той ме накара да се чувствам така, че никога няма да намеря по-добър от него и че никой друг няма да бъде баща на нашия син”, пише Андреа.

По време на разследването Бейтула се опита да прехвърли вината върху нея, като твърди, че й се е ядосал, защото приемала наркотици и си правила порно клипове. Тези негови твърдения обаче не се потвърждават, както и това, че страда от психично заболяване. Разследващите установяват, че Денис е контролирал и манипулирал Андреа. Не й е разрешавал да се вижда с приятели от мъжки пол. Дори се опитал да си намери работа, където тя се труди, за да може да следи поведението й. В деня на нападението се скарали, защото тя отказала да отиде на фризьор, който той посочил.

„Аз съм ченге от 20 г., но това беше най-лошото нещо, което съм разследвал някога заради насилието, което този човек беше извършил въху собствения си син, триседмично бебе, което би трябвало да е защитено и обичано в своя дом”, коментира детектив Греъм Додс. Той изрази възхищение към майката за проявената храброст по време на разследването и нейната борбеност, поради която днес е жива.

Бейтула емигрира в Англия преди 7 г. Когато през миналата година се запознава с Андреа твърди, че има приятелка, която ще изостави заради нея, но не е ясно дали е казвал истината.

Източник: 24 часа

Ученикът, изнесъл баба от горяща къща, загубил брат си при пожар преди 6 г.– Въобще не се замислих дали да вляза в пламъците, гледах само да действам бързо, казва Денис Брахом…Dec 22 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации