четвъртък, март 28, 2024

Безработната Генка Шикерова стана бавачка, досега получаваше по 10 бона на месец от Нова ТВ

Най-четени

Безработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв преди дни, няма с какво да запълва свободното си време и се е превърнала в бавачка на децата си, узна HotArena.
Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в училището, което се намира срещу фамозната кооперация с асансьора, където се шири Цветан Цветанов. После ги взема, купува хранителни продукти и се прибира вкъщи да сготви, след което проверява домашните на децата.
Трудовите договори на Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова тв бяха прекратени, след като те отказаха да останат в медията на специален режим, като правят само разследвания на свободна практика, писа „Ретро“.
Миролюба Бенатова и Генка Шикерова изхвърлени от Нова тв, договорите на разследващите журналисти са прекратениНова телевизия е прекратила в петък договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова и Генка…Jun 12 2019vijti.com

Веднага след това двете публикуваха постове във Фейсбук, от които се видя, че се изкарват едва ли не репресирани. Според техни колеги обаче журналистките са бесни, че са си изгубили твърдите заплати, които били близо 10 бона на месец.
Те правели все по-малко репортажи и предавания и вземали огромни пари, докато другите бъхтели с пот на челото за жълти стотинки.
„Благодаря за подкрепата! Продължавам да вярвам, че истината има значение и рано или късно маските падат“, написа Генка в личния си профил.
Припомняме, че новозавърналият се в Нова Телевизия разследващ журналист Васил Иванов, наскоро изригна остро срещу колежките си:

„Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно разследване? А колко разследвания на Шикерова помните? Поне едно?”. Това пише разследващият журналист Васил Иванов под свой пост по повод напускането на Генка Шекерова и Миролюба Бенатова от Нова тв, където той се връща.
“Същите те ме плюха, когато обявих и доказах, че приятелката им и тогавашна шефка ми налага системна цензура. На оперативка ни заяви, че не иска да чува повече за разследвания на обществени поръчки и кметове. Защо тогава не възприеха това за цензура?
Аз го възприех така и напуснах. А сега говорят за цензура, само защото са им предложили друга форма на работа, при която да си заслужат космическите заплати – да им се заплаща на направен материал.

- Advertisement -

Защото за 2 материала в годината да получаваш месечна заплата 7 пъти над средната за страната е хубаво, нали?“, разпалва се Иванов.
Той разкрива и че двете не са уволнени, а са напуснали по свое желание, защото не са искали нов договор. Нова ТВ е частна и новият собственик е в правото си да има изисквания, смята Иванов.
В периода, за който Иванов коментира, той показа как на оперативка на разследващия екип в телевизията Сарелска забрани да се правят разследвания за обществени поръчки и кметове. Веднага след напускането на Васил Иванов тогавашните собственици на Нова телевизия направиха вътрешно разследване, което установи, че журналистът е казал истината и Сарелска бе освободена.
Източник: Хотарена
Генка Шикерова получава една от най-високите заплати в Нова, но въпреки това обмисля връщане в БТВГенка Шикерова май се връща на работа в Би Ти Ви, научи Lupa.bg от свои хора в медиата. От няколко д…Jun 5 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации