петък, април 19, 2024

Антония Петрова подари на невръстния си син Ферари СНИМКИ

Най-четени

Всички знаем, че Антония Петрова е от майките, които не спират да се хвалят с отрочетата си и да споделят техни снимки. И трябва да признаем, че малкият Благовест – първородният ѝ син, е истински сладур!
Мис България за пореден път зарадва сина си, когото на галено наричат Бест, и който скоро ще навърши седем месеца, с нова луксозна придобивка .
Миската сама се похвали в социалните мрежи със скъпата покупка. Антония сподели, че малчуганът вече е горд собственик на първото си „Ферари“ .
„Първото Ferrari на Best Batinkov! С пожелание цял живот да има още много спортни, червени кабриолети!“, написа Петрова в социалната мрежа Инстаграм към качените кадри на Благовест в новото му луксозно столче за кола с марка „Ферари“. Въпросното столче се продава на пазара за 340 евро или приблизително 660 лева, пише trud.bg.
Антония Петрова се скара на последователите си в мрежата, обиди ги жестокоКалканджиева може да е шеста по хубост, но първа по скандалност е Антония Петрова, узна HotArena. Но…Aug 21 2019vijti.com

На споделените от Антония кадри на малчугана той се усмихва и по всичко личи, че харесва подаръка от мама и тате, в който ще пътува на следващите си екскурзии заедно с тях. Факт е, че откакто се е родил Благовест, миската предпочита да го води навсякъде със себе си. Още от малък малчуганът обикаля България, а и Европа заедно с родителите си.
Антония и съпругът й Ивайло Батинков вече показаха на първородната си рожба някои от забележителностите на България. Г-жа Батинкова разбира се, увековечи тези моменти с много снимки. Така 7-месечният Благовест ще може да си ги припомни, когато порасне.
Антония често споделя кадри с малчугана в социалните мрежи, а от тях се вижда, че той е одрал кожата на майка си. Мъникът е наследил сините очи на Антония, както и русите й коси. Сладката усмивка на Благовест пък може да разтопи и най-закоравялото сърце.

Само преди дни г-жа Батинкова се похвали, че синът й вече се изправя на крака и крепейки се за мебелите, се опитва да направи първите си крачки. По всичко личи, че Благовест се развива много по-бързо от връстниците си и съвсем скоро може би ще зарадва родителите си с първи самостоятелни крачки.
„Пълзи със скоростта на светлината, стои прав сам, балансирайки и почти ходи, придържайки се за мебелите или за нас от сутрин до вечер! Бест е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, не може да го нахвали Тоца.
Еуфорията й обаче разгневи майките в най-посещавания женски сайт bg-mamma, които бяха втрещени и възмутени от амбициите на Антония синът й да изглежда като вундеркинд. „Оставете детето на мира”, бяха най-честите препоръки на останалите родителки.

- Advertisement -


Източник: За Жената
Големи амбиции тресат Антония Петрова: Хиперамбициозната майка мъчи 6-месечния си син заради егото си„Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова, която стана майка навръх именния си ден Антоновден, з…Aug 17 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации