петък, април 19, 2024

Ани Салич се оплака: Сама си гледам децата

Най-четени

След тежкия си развода водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич сама отглежда двете си деца Лазар и Хана, а бившият й съпруг явно не помага в грижите по тях. Ани се дразнела на слуховете, че взема огромна заплата, има куп имоти и кара кола за 100 000 лв.
„Карам таратайка, произведена през 2011 г., работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини. Плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници”, оплака се от слуховете по свой адрес Салич.
Наскоро 50-годишната водеща се разделила с последния мъж в живота си и трудно преживявала раздялата.
Снимка на Виктор Николаев по време на тиймбилдинг на морето разбуни духовете: Ухилен е до уши в компанията на Ани Цолова и Ани СаличНепубликувана досега снимка показва водещия Виктор Николаев в нетрадиционна светлина , видя HotArena…Jul 12 2019vijti.com

За него се знаеше само, че не е популярно лице, но работи в една от големите банки в международно участие. Салич вече нямала търпение да излезе в отпуска, за да си почине от напрежението на работата и личните неудачи. Журналистката споделила пред колегите си, че ще почива на красивите и девствени гръцки плажове. В чия компания обаче ще бъде, не казвала, пише „Уикенд“.
Ани Салич изнемогва и с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата си заплата в Нова тв, водещата едва успява да покрие разходите, свързани с обучението на сина си.
За да се справи с непосилните за нея разноски, тя разпродава имотите си. Водещата вече е обявила за продан парцел в село Рударци. Локацията му е повече от атрактивна – намира се квартал на богатите в непосредствена близост до минерални извори. Парцелът е с площ от един декар и въпреки отличните му характеристики, липсват кандидати за покупка.

Причината за липсата на интерес е високата цена. Имотът е със сантиментална стойност за новинарката. Тя се сдоби с парцела по време на брака си с Бранко. Двамата възнамеряваха да построят там втора къща, в която да прекарат старините си.
Но след раздялата им, Ани Салич окончателно се отказа от идеята за строеж на втора къща. Тя вече има просторен палат в селото, където се нанесе след развода.
Противно на твърденията, че телевизионерката се вписва идеално в селската обстановка, се оказва, че съседите й я недолюбват. Те не я харесват, защото си позволила да заграби общински терен пред къщата, в която живее.

- Advertisement -

Мястото било предназначено за път, на който колите да обръщат. Но още с пристигането си в Рударци, Ани Салич хвърли око на парчето земя пред дома си и бързо го присвоила, пише Хот арена.
Както вече стана ясно, Ани Салич, заживя с майка си и дъщеря си Хана след развода със съпруга си Бранко Салич.
Двамата прекратиха брачния си съюз окончателно преди две години след много раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рожденните й дни й подари нова кола.
Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в леглото и обича да й прави романтични изненади, но двамата много спорели за възпитанието на децата.
Източник: Хотарена
Ани Салич изнемогва, мъчи я сериозен проблемАни Салич изнемогва с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата …Jun 9 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации