сряда, април 24, 2024

Андрей Слабаков с бесен коментар за случващото се в държавата, това е тотална дискриминация на всички обикновени хора

Най-четени

Андрей Слабаков е бесен от случващото се в държавата!
„Българите са втора категория хора в собствената си държава!
За мен демокрацията съществува тогава, когато народът има право не само да избира управниците си, но и да ги сваля. Като в Древна Гърция.
На нас ни е дадена само хипотетичната възможност да ги избираме, а когато се самозабравят, няма никакви законни механизми да ги свалим и не да ги убием, като старите елини, но поне да ги пратим в историята и да нямат право на никаква власт повече.
Напротив. След като се докопат до властта, нашите политици стават недосегаеми и вечни. С пръст не можеш да ги бутнеш.
Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, вижте с какво го сравни и каква е причината за скандалаДеси Радева си го върна с лихвите на Слави Трифонов! Разрази се нов скандал около съпругата на прези…Dec 9 2018vijti.com

Не се сещат, че политиката не е само крадене, но и отговорност към избирателя!
Нашите политици винаги се разсейват и забравят, че има отговорност.
Те се интересуват само от привилегиите, които ще получат, от далаверите, от назначенията, а какво става с народа не им пука.
И всъщност изобщо забравят за същия този народ, който ги е избрал и който по закон им е работодател. Но това винаги се забравя.
Отнасят се към нас като към някакво стадо овце, което като му хвърлят по някоя бала сено, ще отиде и ще гласува за тях. И така вече 26 години!
И още по-лошото е, че ни накараха да се чувстваме овце и да се съпротивляваме изобщо.

В нормалните държави приоритети не са магистралите и енергетиката, а науката, образованието и културата.
У нас и трите ги няма.
Науката я задушиха, образованието слезе на ниво четене и писане и по-скоро чатене, пък за културата да не говорим.
Бюджетът за нея е 0,4 процента и повече отива за ремонт на театри, за да не паднат.
Българското кино пък има пари точно за един евтин филм годишно.

- Advertisement -

Знаете, че съм син на Петър Слабаков, знаете как той беше изключван от БКП няколко пъти, а после основа „Екогласност“, но не мога да си изкривя душата, че преди се даваха повече пари за образование, за култура и за наука. И се правеха стойностни филми, а народът беше образован.
Сега нито е образован, нито разбира от истинска култура, нито има някакви права, нито го броят изобщо за народ.
Напълно е обезправен за сметка на циганите и това го вижда всеки, но мълчи.
Тотален абсурд е всички видове малцинства да имат повече права, отколкото нормалните граждани на тази държава.

Това е тотална дискриминация на всички обикновени хора, които не са цигани, не са хомосексуалисти, не са с други особености, а просто са си нормални хора.
В една нормална държава всички имат еднакви права! А в момента е обратното, което е пълен кретенизъм.
Нямам нищо против циганите, но не съм съгласен да се толерират.
Не мога да приема, че човек, със завършен втори клас, който не може да чете и пише, кара кола и гази хората наред.

Не мога да смятам за нормално в цял свят насилието над деца да се счита за педофилия и за него да се полага затвор, а тук да го наричаме особености на етноса – това е идиотизъм!

Нямам нищо против циганите, ако не мога да не попитам след като в България влязоха милиарди левове, за да бъдат интегрирани, къде са тези интегрираните? И къде заминаха парите?

Не отправям празни обвинения, нямам никакви доказателства кой е крал и колко е крал, но когато от една страна са дошли много пари за някаква кауза и когато резултатът е нулев, елементарната математика сочи, че или средствата са отишли другаде, или са попаднали в ръцете на пълни некадърници и те не са успели да вкарат в пътя поне един!

Българите са втора категория хора в собствената си държава!

Това не е демокрация, а слободия за едни, които се чувстват безнаказани и робство за другите, които малко да сгазят закона и наказани.

Впрочем някои са наказани и без да нарушават закона. Наказани с мизерия, безпътица и без право да искат сметка от тези, които ги управляват.

Аз не искам да живея в такава безправова и овчедушна държава!

А вие?

От нас зависи, братя българи.

Само от нас, но не правим нищо.

И това страшно ме натъжава.“

Автор: Андрей Слабаков, „Свободно слово“
Една дъщеря смрази мрежата: „Родителите, та родителите- а като ви ги даваме, не ги щете!Не може човешкото сърце да повярва, че мъката му ще влезе в съдебните архиви, а още по-малко — в клю…Dec 8 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации