четвъртък, април 25, 2024

Андрей Слабаков, който прибира 13 300 лв. на месец: Борисов спаси България, а Радев я посрами!

Най-четени

Известният режисьор и актьор Андрей Слабаков, който в момента е част от европарламента, се изказа изключително остро срещу критиците на ваксината на Бил Гейтс.

Андрей Слабаков одобрява ваксината на Бил Гейтс

Съпругът на звездата от „Откраднат живот“ Ернестина Шинова намира за абсурдна манипулация това, което се случва в интернет и основно във Фейсбук, където ври и кипи от недоволства от бъдещото ваксиниране.

Слабаков дори намира хората, които смятат, че чрез ваксината ще бъдат чипирани, за психично болни. Той ги смята за хора с прекалено високо самочувствие и мнение за себе си, които се имат за много значими, че чак някой да иска да ги управлява с чип.

- Advertisement -

Андрей Слабаков се включи в жива връзка с Ангел Джамбазки и двамата представители на ВМРО отговориха на някои важни въпроси на зрители. Така се засегна и темата за ваксинирането.

Слабаков потвърди още веднъж, че подкрепя напълно кабинета „Борисов“, тъй като заяви, че в България заболяваемостта от вируса е толкова ниска заради навременните мерки, които се взеха.

Евродепутатът дори посочи пример с Франция, която на 15 март е пуснала свои общински съветници при възрастни хора. Той определи Макрон като престъпник, защото е рискувал толкова много човешки животи.

Режисьорът обясни, че е влязъл в политиката чрез ВМРО, защото с тази партия гледа в една посока. За него „национализъм“ не е мръсна дума, но в никакъв случай не дели хората по раса и етнос.

Слабаков, който беше едно от лицата на протестите срещу Бойко Борисов през февруари 2013 г., сега изглежда доволен от развитието на страната ни, макар премиерът преди 7 години и сега да е един и същ.

Можете да видите всичко, което Слабаков и Джамбазки споделиха, във видеото!


Андрей Слабаков, който прибира 13 300 лв. на месец: Борисов спаси България, а Радев я посрами!

Андрей Слабаков стои плътно зад всички решения на кабинета „Борисов“ и критикува всеки, който не е съгласен с мнението му!

Истинска метаморфоза е претърпял Андрей Слабаков, след като стана евродепутат. Той е друг човек, дори приятелите му не могат да го познаят.

Дълги години режисьорът критикуваше властта, но когато той самият се сдоби с такава, нещата рязко се обърнаха. Това личи от всяко негово изказване.

Андрей Слабаков хвали ГЕРБ

Синът на легендарния актьор Петър Слабаков не спира да се „слага“ на правителството. Той го направи за пореден път, като похвали Борисов и атакува остро Румен Радев и Мая Манолова, които изглеждат към този момент като единствената реална опозиция на ГЕРБ.

„Румен Радев и Мая Манолова да се гръмнат! Всеки, който критикува кабинета, да се засрами! „Борисов 3“ спаси хората от пандемията, но се намериха завистници, които да критикуват. Добре, че народът оценява какво направи кабинетът „Борисов“. Смятам, че оставка не трябва да има.“, изригна Андрей Слабаков, пише istinskitenovini.bg.

Изказването на Слабаков е по повод искането на оставка от страна на кабинета, след като се появиха скандални доказателства, че Бойко Борисов е оказвал рекет на Васил Божков. Премиерът се закле, че не е искал нито стотинка, но съмнението остава и мнозина смятат, че той трябва да си подаде оставката.

Все пак не са малко и хората, които виждат в Борисов спасителя на България. Наскоро излезе проучване, според което той си е увеличил рейтинга почти двойно и подкрепата към него е нараснала.

Очевидно Андрей Слабаков е точно от последните хора, тъй като не е спрял да хвали правителството в последните месеци, Той отдавна застана зад мерките срещу коронавируса, които взехме у нас.

Андрей Слабаков
Андрей Слабаков защити властта

Избирателите на Слабаков са разочаровани от него

Изказванията му в защита на кабинета „Борисов“ обаче не правят добро впечатление на хората, гласували за него. Както е известно, той стана евродепутат чрез преференциален вот, т.е. хората го избраха директно него. Иначе режисьорът е част от ВМРО.

„Много харесвах Андрей Слабаков, гласувах за него, но тотално ме разочарова. Обърна се на 180%, след като стана евродепутат. Срамота!“, пише огорчен избирател.

Андрей Слабаков защитава Борисов, а преди беше лице на протестите срещу него

Любопитен факт е, че преди 7 години, когато бяха първите протести срещу правителството на Бойко Борисов, състояли се през февруари 2013 г., Андрей Слабаков беше един от протестиращите. Тогава много хора го обвиниха, че протестира, за да се набута в политиката. Той се обиди и на следващите протести повече не се появи.

Слабаков забогатя с над 13 бона на месец

Сега, 7 години по-късно, когато вече е част от политиката, Слабаков защитава ревностно същия човек, срещу когото някога протестираше. Явно с 6800 евро на месец много неща се променят, не само финансовото състояние.

Междувпрочем, финансовото му положение не беше никак цветущо, преди да се захване с политика. Дълги години се издържаше единствено от риалити формати и разчиташе основно на жена си, която работи неуморно в театъра и телевизията.

Сега обаче вече и Слабаков печели добре, при това прекалено добре за българските стандарти и принципите му изглеждат леко видоизменени. Той беше известен като вечния бунтар, а сега целият му имидж отиде на вятъра.

„Жалко, парите го развалиха, както и всички останали. Очаквахме повече от него.“, пишат из Фейсбук.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации