петък, март 29, 2024

Алена обяви какво очаква всяка една зодия през Страстната седмица

Най-четени

Нека видим какво са ни приготвили звездите през една от най-важните седмици в календара – Страстната седмица.
Овен
През идната седмица е възможно да усетите, че ви липсва тонус или достатъчно енергия.
Не се притеснявайте и не се ядосвайте, че не сте активни колкото ви се иска – просто периодът е такъв. Пестете енергията си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задачи и отговорности, които ви идват в повече.
Не пришпорвайте събитията и проявявайте по-голямо търпение.
Месечен хороскоп за април: Пролетта идва с много успехи и щастиеМесечен хороскоп за април Овен През април ви очакват успех. Усърдната работа си заслужава, така че м…Mar 31 2019vijti.com

Телец
През дадения период е потребно да наблюдавате внимателно събитията, както и собствените си преживявания – те ще ви подскажат на какво не сте обърнали внимание досега и какво трябва да довършите.
Не е изключено изненадващо да отбележите, че начинание,
върху което работите от известно време,
е достигнало успешния си завършек. Много вероятно е събитията през следващите дни да имат отношение към миналото.

Близнаци
Трудно ще се съгласявате с мненията на хора, които според вас имат грешни или остарели виждания за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло.
Ако в обкръжението ви има подобни личности,
по всяка вероятност ще се подразните от тях и може да не успеете да прикриете възмущението си. Периодът е подходящ да поговорите с партньора си или с друг човек, с когото имате недоразумения.

- Advertisement -

Рак
Ще е уместно да осъзнаете, че промените, които се случват край вас, са за добро.
Започнете да обмисляте внимателно как да действате в бъдеще.
Колкото по-изпипани са плановете ви, толкова по-голям шанс и успех ще имате.
През следващите дни много от вас ще преосмислят позицията си в отношенията с родител, партньор, шеф или с личност, която сериозно влияе върху живота ви.

Лъв
Сега ще приемате навътре думите на околните и е възможно да реагирате на неща, на които преди не сте обръщали внимание. Всеки път, когато някой ви противоречи или не работи във ваша полза, ще имате чувството, че светът е против вас. Колкото и да се опитвате да направите нещо, усилията ви ще удрят на камък. Най-доброто, което може да сторите, е да се постараете да не сте толкова напористи и да я карате по-леко.

Дева
В каквото и да сте вложили енергията и ентусиазма си през следващите дни и седмици, през дадения период ще е във ваша полза да овладеете малко стремежа си да притежавате и да постигате все повече и повече. Бъдете по-умерени във желанията си. Ако поставяте пред себе си много нови цели, нищо чудно накрая да се изнервите.

Везни
Възможно е на датата 22 април да бъде поставено началото на хубав период за любовния ви живот – обвързаните ще се радват на повече страст във връзката си, а необвързаните може да изпитат нова тръпка. В началото на периода ще е напълно в реда на нещата да го давате по-кротко и дори да помързелувате малко, но след това запретнете ръкави и са захванете за работа.

Скорпион
Ако през дадения период започнете нови инициативи, нищо чудно развитието им да се забави и в един момент да спрете да виждате пътя напред. Някои от вас пък, вместо да общуват с околните и да поддържат социални контакти, може по-често да изпитват желание да се усамотяват. Използвайте тези моменти по предназначение – почивайте си, отдавайте се на любими занимания, дори и на размишления.

Стрелец
Възможно е в този период да се чувствате раздвоени. Дълбок в себе си ще знаете какво искате да направите, но пък може да се притеснявате, че ако послушате своя вътрешен глас, ще разочаровате близките или любимия си човек. Чудесно е, че проявявате загриженост за чувствата на околните, но имайте предвид, че не е възможно твърде дълго време да вървите срещу себе си.

Козирог
Преживяванията ви ще зависят най-вече от това до каква степен приемате промените и дали сте готови да се нагодите към случващото се около вас. Ако в душата ви е бурно или отношенията ви с околните са напрегнати, по всяка вероятност има нещо, в което сте се вкопчили упорито и което отказвате да пуснете. Може би става въпрос за връзка или работа, но може и да е модел на мислене, дори следване на определена традиция.

Водолей
Очаква ви още една благоприятна седмица, в която способността ви да излизате извън рамките и да постъпвате различно от останалите хора ще ви помага да преодолявате предизвикателствата и да вървите уверено напред. Най-важното условие за успех ще е да се доверявате на интуицията си и да действате съобразно посланията, които тя ви изпраща, а не да се водите от очакванията на хората.

Риби
Много от вас ще трябва да осмислят истината за някаква ситуация и да отстояват своята позиция пред влиятелен човек – родител или шеф. Вероятно ще изпитвате колебание дали да го направите, тъй като това може да ви накара да влезете в конфронтация – нещо, което по принцип избягвате. Ако чувствате, че сте прави, отстоявайте принципите си.
Източник: Брадва
Каква жена сте според най-точния хороскоп – арабскиятНа арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на науката и културата. В далечното…Feb 6 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации