вторник, април 16, 2024

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона бяха категорични, че не е така

Най-четени

Когато 23-годишната Александра Кинова и съпругът й Антонин узнали, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с още един член, изпаднали във възторг. Двойката от чешкия град Миловице вече имала едно детенце.
Радостта им била огромна, когато лекарят им казал, че Александра чака близнаци, защото мечтата им да имат три деца била на път да се сбъдне.
Малко по-късно обаче Александра и Антонин отишли при друг лекар, който им съобщил новина, за която определено не били готови. Когато им показал резултатите от видеозона, бременната жена била толкова потресена, че започнала да плаче.
Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се поправил и й обяснил, че всъщност бебетата няма да са две, а три.
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците какво правят в коремчето на мама преди ражданеУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

При последващите изследвания обаче станало ясно, че в утробата на Александра растат четири бебета.
Но коремът на 23-годишната жена не спирал да расте и след последния ултразвук на бял свят лъснала шокиращата истина: младата чехкиня била бременна с цели пет бебета.
Раждането минало без усложнения и Александра станала майка на четири момченца и едно момиченце. Младата жена родила с цезарово сечение.
Въпреки безпроблемното раждане, нещата в този ден не минали по мед и масло. Развълнуваният татко за малко да пропусне историческото събитие, защото имало проблем с влака, с който пътувал. За щастие, успял да стигне навреме до болницата.

„Плаках през целия път, защото бях уверен, че ще пропусна раждането на бебетата“, споделя той.
Това е първият случай, в който в жена в Чехия забременява по естествен път с петзнаци. По думите на ръководителя на пражкия Институт за грижа за майките и бебетата, всички деца са били напълно здрави.
Дениел, Майкъл, Алекс, Мартин и Терезка растат силни и здрави.
Вероятно това не е бил броят деца, които Антонин и Александра смятали да имат, но със сигурност не съжаляват за петзнаците, които смятат за истинска благословия.

- Advertisement -

Шансът да забременееш с пет деца наведнъж е 1 на 47 милиона, а вероятността и петте бебета да се родят живи и здрави е още по-малка. Нищо чудно, че местните медии определят случая им като истинско чудо!


Източник: jenata.blitz.bg
Интернационално семейство с близнаци реши да предпочете Велико Търново пред Ню ЙоркЕвгения, Фелипе и дъщеричките им Моника и Лусия избраха да живеят във Велико Търново, защото според …Nov 8 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации