събота, април 20, 2024

Ако имате този знак на ръката, значи ви чакат купища пари

Най-четени

Пръстенът на Соломон е един от най-загадъчните знаци на ръката. Спокойно можем да кажем, че хората, които го имат, ще бъдат много щастливи.
Дали обаче и вие го имате?
За целта ще ви обясним къде се намира и какво точно означава този хубав знак за вас и бъдещето ви.
Пръстенът на Соломон е разположен в основата на показалеца. Тази линия започва от ръба на дланта, краят му изчезва между пръстите.
Той никога не е прав и има формата на арка – никога не е прав.
На коя ръка да го търсите?
Финансово благополучие: 10 знака, които Вселената ви изпращаФинансово благополучие – 10 знака, че положителната енергия идва в дома ви Кой не иска да бъде богат…Aug 31 2019vijti.com

Всеки човек е различен. На някои от нас ни е по-удобно да използваме основно лявата ръка, а на други – дясната. Това всъщност е водещата ви ръка, с която главно действате в ежедневието си.
Ръката, която използвате повече, всъщност показва какво се случва в живота ви. Спомагателната ви ръка говори за вашите таланти, способности и вродени качества. Потърсете пръстена на Соломон на спомагателната си ръка.
Хората, които имат пръстена на Соломон, имат страхотна интуиция и дори парапсихологически способности. Те имат дарбата да възприемат с лекота духовния свят.
В живота си се ръководят от високи цели, те често се посвещават на религията. В миналото обикновено такива хора са обвинявани в магьосничество, а в ерата на „лов на вещици” пръстенът на Соломон е бил доказателство за общение с нечисти сили от отвъдното.

Човек, който притежава този знак на ръката си е не само мистик, у него е ключът към успеха във всяко едно отношение, стига наистина да иска да се развива в тази област.
Тази линия определя не какъв е човекът, а какво може да стане с него. Важно е да не забравяте това.
Пръстенът на Соломон показва какви а скритите ни способности. Какво обаче ще правим с тях и дали ще ги развием, зависи изцяло от нас. Често духовната чувствителност потиска разума и логиката и заради това човек може да загуби интуицията си.

- Advertisement -

Има и други символи показващи дали ще бъдете богати и ще имате достатъчно средства като разчетете линиите на дланта си. Да видим дали притежавате линии на парите.
В гледането на ръка линията на парите се намира горе точно под основата на малкия пръст.
Ако линиите са много, дълбоки и прави, показва, че сте умни, умеете да инвестирате добре и може да натрупате богатство. Като допълнение, около вас има доста богати хора, които ще ви помогнат в живота.

Източник: марица
15 необичайни знака, че сърцето ви изнемогва: Забележите ли ги, бягайте при лекаряСърдечните проблеми са едни от най-срещаните, при това възрастта тук съвсем не е определяща. Коварно…Jul 1 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации