неделя, декември 4, 2022

Червено вино с чесън лек за много болести!

Най-четени

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет, зрителни проблеми или хронични заболявания като Алцхаймер, рак, болни бъбреци и др.

Трябва да знаете как да се справите с тези заболявания и да останете здрави колкото е възможно по-дълго, затова днес ви предлагаме мощно средство, което може да излекува дори 100 заболявания. Става въпрос за комбинация от чесън и червено вино.

И двете съставки имат мощни лечебни свойства, които са много полезни за организма.

- Advertisement -

Комбинацията от чесън и вино, консумирана се бори с всички болести, които засягат организма.

Начин на приготвяне и употреба:
Обелете 12 скилидки чесън и ги нарежете на 4 части.

След като приключите с този процес, ги поставете в стъклен съд с херметическо затваряне и налейте половин литър червено вино.

Съхранявайте бутилката на хладно място с достъп на слънчевата светлина в продължение на най-малко 2 седмици.

Всеки ден трябва да разклащате съда, така че лечебните свойства на двете съставки да се слеят по време на мацерацията. След като изтече необходимото време, прецедете продукта и го изсипете в друга бутилка от тъмно стъкло.

Консумирайте по 3 супени лъжици от средството на ден в продължение на месец преди всяко хранене.

Лечебни свойства на чесъна
Чесънът, въпреки миризмата, която мнозина не харесват, има редица терапевтични свойства, които са много полезни за организма, сред тях – противовъзпалителни, антисептични, бактерицидни и почистващи качества.

Когато чесънът се консумира ежедневно, ние внасяме всички горепосочени хранителни вещества в организма и от своя страна насърчаваме правилното функциониране на нашите органи.

Лечебните свойства на червеното вино
Тази мощна течност е не само отлична алкохолна напитка, но се използва за подобряване на сърдечно-съдовото здраве. Това се дължи на количеството антиоксиданти, намиращи се във виното. Когато се консумира умерено, то може да контролира кръвното налягане и да изчисти артериалните стени, така че можете да регулирате сърдечната си дейност.

Ако смесите червено вино с чесън, вие си гарантирате добро сърдечно-съдово здраве и стабилни нива на триглицериди, холестерол и глюкоза.

Facebook коментари

Последни новини

Червено вино с чесън лек за много болести!

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет,...

Домашен лек който решава проблема с косопада и чупливите нокти

Решаването на досадни проблеми е по-лесно, отколкото си мислите. И най-хубавото е, че е точно под носа ви! Особено през есенните и зимните месеци често...

Направете си орехов мед който лекува много здравословни проблеми и повишава имунитета

Ядките са източник на протеини, минерали, микроелементи и хранителни вещества, чиято сила се увеличава многократно при комбиниране с други природни продукти. Ще ви покажем как...

Солни компреси за кости, стави и много други проблеми

Този метод е много популярен сред народните лечители в продължение на много векове , а солените превръзки са подобрили живота на много хора. В миналото,...

Защо трябва да консумираме райска ябълка често през сезона

Екзотичното растение произлиза от семейство Абаносови. Пътят на оранжевото бижу започва от Япония и Китай и стига до Америка и Средиземно море през 18 век,...

Още интересни публикации

Facebook коментари