понеделник, юли 4, 2022

Фенове шушукат: Валентин Михов е Бухала в „Маскираният певец”

Най-четени

Валентин Михов се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец”, подозират фенове на шоуто на Нова тв, разбра HotArena.
Миналата събота на сцената излезе втората партида от 8 участници, скрити зад специално изработени костюми. Уликите и гласовете им се оказаха достатъчни за разкриване на повечето от тях.
Като се изключи Джулиана Гани в ролята на Коконата, която в края на епизода свали своята маска, Бухала бе един от най-лесните за разпознаване образи от втората партида участници в шоуто на Маги Халваджиян.
Уликите във визитката бяха толкова детайлни, а пеенето – така характерно фалшивеещо, че зрителите се досетиха кой се крие в костюма още преди края на изпълнението. Това е бившият президент на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига Валентин Михов. Силни жокери за разпознаването му бяха споменаването на „играта на живота”, която той до днес играе, мъдростта като черта в характера му, стилът, елегентността и „кацането” на билборд – Михов е бил лице на една от популярните български модни марки и в качеството на такъв неговата снимка е висяло на билборд преди десетина години.
Вече са ясни първите участници в „Маскираният певец“: Зад новото шоу стои екипът на „Като две капки вода”12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участниците в нов…Sep 2 2019vijti.com

Панелистите посочиха като предположения д-р Ангел Енчев, писателя Любомир Милчев-Денди и актьора Кирил Ефремов, който е около 20 сантиметра по-висок от Бухала. Зрителите обаче резчетоха уликите много по-ясно и стигнаха до Вальо Михов.
Също така лесна за разпознаване се оказа шоколадовата певица Прея. Макар че лицето ѝ бе скрито зад маската на Пеперудата, се оказа невъзможно да бъде скрит нейният характерен глас. Дори и „детективите”, които често правят възможно най-невероятните предположения, този път успяха да познаят кой се крие в жълтия костюм. Годината на раждането на Прея (1994-а), която бе посочена във визитката, в този случай изигра роля само за допълнителна сверка. Единствено Ники Кънчев реши, че Пеперудата е рапърката и бивша брадърка Диона, вероятно увлечен в спомените си за светлото минало като водещ на „ВИП Брадър”.
Повече затруднения в разкриването създаде Пчелата. Почти със 100-процентова сигурност обаче може да се каже, че зад маската се крие талантливата и работлива като пчеличка Михаела Маринова.

Характерният ѝ глас трудно може да бъде сбъркан, а и Шакира, чиято песен изпълни Пчелата, е един от нейните любими образи от участието на Мишето в шоуто „Като две капки вода”. Има обаче и много сходства между младата певица и уликите във визитката на Гарвана. Участникът зад тази маска свири на цигулка, както изпълнителката, може да е артист, но се обучава да работи от другата страна на сцената – Михаела е студентка в специалност „Музикално-сценична режисура”, и обича есента, която му носи милиони – това може да се свърже с песента на Маринова „Листата падат”, която има милиони гледания в музикалните платформи.
Въпреки всичко това обаче гласът на „птицата” повече напомня Деси Добрева или фолк звездата Деси Слава. А морските пейзажи във визитката ѝ навеждат на мисълта, че това е бившата певица на Слави Трифонов. Освен артист, тя е и продуцент на своите проекти и автор на спектакъла „Лудо младо”, който наскоро представи в зала 1 на НДК.
Почти никой не се съмнява в самоличността на Звездата.

- Advertisement -

Уликите, че участникът е роден край река и е привлечен от страната на изгряващото слънце, показват, че би трябвало да е Енчо Данаилов, известен още като Бате Енчо от шоуто „Кой е по-по-най?”. Той е роден край Дунава – в Русе, говори японски език и много харесва Япония. Звездата обаче много напомня и рапъра Криско, през чийто роден град също тече сравнително голяма българска река – Янтра. Любопитно е, че на сцената Звездата се появи с доста заоблено коремче, което обаче липсва в неговата визитка.
Почти няма спорове около самоличността на Шотландеца. Заради хубавия глас и високия ръст повечето зрители, както и Гала, решиха, че това е Юлиан Константинов. Дали обаче са прави, не е ясно, тъй като сред уликите имаше цифри 19 и 60, което най-вероятно означава, че е роден през 1960 г., а панелистът от „На кафе” е роден 4 години по-късно.
За Шапката повечето фенове на шоуто предполагат, че е Станимир Гъмов. С него се връзват куклите, които маскираният държи в своята визитка, тъй като Гъмов е куклен актьор. Трудно е обаче да се открие друго сходство между уликите и бившия герой от „ВИП Брадър”, предават от Уикенд.
Източник: Хотарена
Нагласено ли е шоуто: Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“Маги Халваджиян вярва, че „Маскираният певец“ ще се радва на голям успех Маги Халваджиян разкри подр…Sep 20 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари