четвъртък, май 26, 2022

Точно заради това си струва да сте с човек от зодия везни до себе си

Най-четени

1. Хората, родени под знака на везните са изключително всеотдайни. готови са да се притекат на помощ дори за най-малкото нещо. Ако искате да разчитате на тях, те няма да ви откажат подкрепа. Все пак не прекалявайте с тяхната доброта. И те са хора както останалите и понякога им писва.
2. Везните са непоправими оптимисти и рядко изпадат за дълго време в лошо и мрачно настроение. Стремят се да гледат позитивно на живота и да се усмихват по-често. Ако сте с човек от тази зодия, тяхното настроение ще ви зареди с положителни чувства и мисли.
3. Везните са изключително здраво стъпили на земята и мислят трезво. Ако попаднат в заплетена ситуация, те никога не прибързват, а внимателно обмислят ходовете си.
Хората от тези зодии ще се заринат с пари през новата 2019 година, очакват ги големи печалбиЗа новата година звездите са ни подготвили финансово благополучие. Жълтата земна свиня, която е стоп…Jan 2 2019vijti.com

Пресмятат предимствата и недостатъците и взимат правилното решение. Действията са им правилни, защото са добре обмислени.
4. Всяка везна е романтична и обича романтичните жестове. А когато човекът до тях ги изненада с нещо красиво, те са на седмото небе от радост. За тях красотата е навсякъде – радват се на есента, на килима от листа, на слънцето, обичат лунната светлина, харесват им градските звуци и светлината на града. Ако имат с кого да споделят тяхното щастие, те стават двойно по-щастливи.
5. Везните виждат доброто у всеки човек и вярват в хората. Но в никакъв случай не са лековерни. Понякога не се вглеждат в грешките, но обичат да прощават и поощряват, не са никак злопаметни.

6. Везните винаги ще чуят още една гледна точка. Те са търпеливи и обективни. Те ще обмислят даденото предложение и най-вероятно ще го приемат ако е разумно. За тях истината не винаги е само една и всяко нещо има две страни. Те мислят, че същността на проблема се корени много по-надълбоко, отколкото си мислим ние и обичат да го анализират.
7. Везните са подредени хора – буквално и преносно. Мразят неразборията, не обичат да живеят в хаос. Не търпят разхвърлената стая или разместените папки в службата.

- Advertisement -

Обичат да подреждат – както предметите си, така и мислите си. Обичат да мислят бавно и дълго, защото първо трябва сами на неутрализират стреса и напрежението, за да вземат най-правилното решение.
8. Везните са непринудени и се държат естествено. Те мразят да играят игрички на дребно и на едро. Не се преструват и не се превземат. Казват точно това, което мислят, не обичат да лъжат. Винаги се защитават със силни думи и действие, рядко биха отстъпили от позицията, която взимат. На тях може да се разчитат, когато кажат нещо.

9. Везните са верни на човека до себе си. Те няма да го мамят и да правят неща зад гърба му. Възможно е понякога да си харесат някой друг, но до паралелна връзка се стига рядко. Един флирт само ще подсили тяхната връзка с човека, който е до тях. Ако допуснат някого до сърцето си, то той остава там завинаги.
10. Везните са мъдри. животът е техният учител. Те се учат най-добре от него. Обичат истинските и стойностни неща. Учат себе си и другите около тях да бъдат тук и сега. Могат да различават предходното от вечното. Ако сте искрен човек, те ще ви оценят както трябва.
4-те зодии, към които съдбата е винаги благосклонна и им дава от всичко по многоДнес ще ви разкажем кои са четирите зодии, които имат късмета да получават всичко в живота. Те опред…Dec 10 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Ето го Кирил Петков като младоженец, красивата му булка и трите им дъщери-Снимки

Съпругата на вероятният бъдещ премиер на България, Кирил Петков, е известна с оригиналните си и вкусни рецепти за десерти без...

Винаги в почивните дни ги правя-Кубче кашкавал го увивам в кайма, а нея в картофено пюре-Каймата пуска сок и стават божествени

Съставки картофи 700 г кашкавал 150 г копър 40 г свинска кайма 200 г яйца 2 бр лук 0,5 глава чесън 2 скилидки сол ...

Китайска баба ме посъветва да изхвърля пет предмета от къщата си и сега късметът ми се върна

Лошите неща в домовете ни могат не само да събират прах завинаги и да попаднат под краката си. Те също изсмукват нашата енергия. Без да го забелязваме,...

Емо Чолаков се ожени – честито! Ето красивата му булка (Снимка):

Един от най-любимите синоптици от екрана, усмихнатият Емо Чолаков, отново намери щастието малко повече от година, след като изгуби любовта на живота си. Припомняме,...

Ето къде можете да си направите безплатен бърз антигенен тест

Министерство на здравеопазването публикува списък на 162 лечебни заведения с лаборатории и самостоятелни медикодиагностични лаборатории на територията на страната, с които е сключен договор...

Още интересни публикации

Facebook коментари