петък, март 24, 2023

Промяна в програмата на bTV от днес – 30 януари!

Най-четени

Промяна в програмата на bTV от 30 януари!  От 30 януари (понеделник) турският сериал „Опасно изкушение“ отново ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. по 45 минути.

От 30 януари (понеделник) тръгва дългоочакваният премиерен турски сериал „Мрежа от лъжи“ (Sadakatsiz), който ще се позиционира всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. 

- Advertisement -

От 30 януари (понеделник) румънският сериал „Кланът“ отново ще е с нов час на излъчване – всеки делник от 22:00 до 23:00 ч. по bTV. 

Повторението на „Комиците и приятели“ отпада.

За „Мрежа от лъжи“:

Новият сериал се оглавява от Джансу Дере и Джанер Джиндорук, познати на българските зрители от хитови сериали като „Майка“, „Завръщане“, „Езел“, „Една жена“ и „Великолепният век: Кьосем“.

В „Мрежа от лъжи“ участват още Мелис Сезен („Черната перла“), Йозге Йоздер („Доктор Чудо“, „Мелодия на сърцето“), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш („Майка“, „Ямата“), Аслъ Орджан („Кварталът на богатите“, „С Русия в сърцето“, „Научи ме да обичам“), Бену Йълдъръмлар („Една жена“, „Листопад“, „Другите отчаяни съпруги“) и др.

„Мрежа от лъжи“ се показва в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода.

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, реализирала „Опасно изкушение“.

Историята:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое.

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул.

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала.

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав… докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан.

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал.

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е „погълнал“ наследството ѝ и тя е затънала в дългове.

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин.

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява.

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали…

Facebook коментари

Последни новини

Ако обичате саздърма ,ето ви лесен начин да си я направите – Домашна свинска саздърма

Ако обичате саздърма ,ето ви лесен начин да си я направите. Много съм доволна от резултата и ще си...

Уникални Пилешки дробчета с картофи и сметана на тиган

Продукти: 500гр.- пилешки дробчета 5-6бр.- картофи нарязани на кубчета 1 малка кутийка сметана за готвене 5с.л.- мазнина олио  1к.ч.- вода сол чер пипер Приготвяне:  Изпържих в олио картофите така както бяха нарязани на...

Много сочна, лесна,бърза и вкусна. Пляска с праз и сирене

Видях рецептата в една от групите и не можах да и устоя на апетитната гледка. Ivanka Stoeva, благодаря за вкусната рецепта. Много сочна, лесна,бърза и вкусна. Продукти  4...

От доста време вместо обикновена баница, започнах да правя пурички и много повече ни харесва, защото така си взимаш пуричка и си я хапваш,...

От доста време вместо обикновена баница, започнах да правя пурички и много повече ни харесва, защото така си взимаш пуричка и си я хапваш,...

Момче предава заклещено под развалините: Не знам дали ще остана жив – СНИМКИ

Нямат край стотиците хиляди човешки трагедии в Турция и Сирия след колосалния трус. Момче се пусна на живо в мрежата с телефона си и съобщи,...

Още интересни публикации

Facebook коментари