сряда, май 31, 2023

Майка работи с бебе на ръце, без да знае, че шефът й я гледа, вижте какво се случи после – СНИМКИ

Най-четени

Събота, 3 юни е Задушница. Раздавката, която задължително се приготвя за Черешова задушница:

Счита се, че това е денят, в който душите на мъртвите биват прибирани. Нужно е хората да се помолят...

Ще повярвате ли коя е била тази красива дама? Днес е една от най-известните българки у нас (СНИМКИ)

Една от най-скандалните представителки на поп фолк-жанра, русото изкушение Андреа не крие, че има доста корекции по себе си....

Йосиф Сърчаджиев очаква повикване от Алекс: Може и да я гледам, ако ме покани / СНИМКИ

Знам, че една от основните фигури в постановката съм аз, казва бащата на актрисата. Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да...

Най-голямата грешка, която всички допускат на Черешова задушница – ето какво НИКОГА не се прави с черешите:

Предстои една от „големите“ задушници тази година – Черешова задушница отбелязваме на 3 юни през 2023 година. До празника...

Шеввал Сам от „Опасно изкушение“ за Таро Емир: „Надявах се синът ми да“

Тарък Емир Текин тръгна по стъпките на майка си. Таро Емир, който привлече вниманието с образа на Селчук в сериала...

Една майка избра да заведе бебето си в офиса един ден, като съчетаваше работа и грижи за детето си. Без да усети, шефът й наблюдаваше нейната мултифункционалност и реакцията й беше неочаквана.

Обществото налага толкова много очаквания на новите майки и това може да бъде доста непосилно. Майките имат задачата да се грижат за новородените си, да управляват домакинството и да гарантират, че са в добро психично здраве след раждането.

Също така се очаква няколко месеца след раждането майките да се върнат на работа, като прехвърлят грижите за децата на друг човек, като детегледачка или роднина. Не всеки обаче има привилегията да го направи.

- Advertisement -

Тя довела бебето си на работа

Майките по света лобират за по-приобщаващи работни места, особено такива, които позволяват на майките да взимат бебетата си в офиса. Въпреки че мнозина може да си помислят, че това е контрапродуктивно, една майка доказа, че е възможно.

След като получи тримесечен платен отпуск по майчинство, Мелъди се върна на работа, за да си изкарва прехраната, а работодателите й се опитаха да направят прехода възможно най-лесен.

Пет месеца след като родила дъщеря си Нора-Джо, Мелъди трябвало да отиде в офиса, за да свърши някаква работа. Тя взела бебето със себе си, вместо да я остави у дома.

Мелъди донесла няколко играчки и бебешки шезлонг, за да забавлява дъщеря си, но нейното бебе не искало нищо повече от това да се сгуши до майка си, докато спи. И така, Мелъди си вършеше работата с едната ръка, докато държеше бебето си с другата.

Мелъди дори не подозирала, че нейният работодател стои наблизо и я гледа как жонглира с работата си и се грижи за детето си. Тя решила да направи снимка, която след това била публикувана на фейсбук страницата на клиниката.

Работното й място подкрепя нейното майчинство

Докато в традиционна обстановка на работното място това веднага би било прието с неодобрение, клиниката има различна гледна точка. Те похвалиха своя служител за това, че прави многофункционалността да изглежда лесна.

Те също така поясниха, че това не е ежедневието на Мелъди и че тя обикновено работи от вкъщи през по-голямата част от седмицата. Въпреки това, тъй като този ден имали нужда от допълнителен чифт ръце, тя с радост се явила в офиса.

Клиниката продължи да моли хората да споделят снимката на техния служител, така че повече фирми да видят възможността майките да работят с бебетата си наблизо.

Хората в интернет бяха разделени

Хората в интернет похвалиха клиниката като чудесно място за работа. Те написаха мислите си относно майките, които водят децата си на работа, като казаха:

  • Иска ми се да мога да правя това там, където работя. Ще мога да се съсредоточа върху работата си и да поддържам връзка с дъщеря си. Страхотна работа.
  • Браво. Това наистина подчертава, че отпускът по майчинство е твърде кратък в САЩ. Новородените се нуждаят толкова много от своите майки през първите няколко месеца.
  • Не мога да бъда по-благодарна, че водя момичето си на работа всеки ден! Дадоха ми собствен офис, който да превърна в стая за игри! Те са малки само веднъж, а аз ценя всеки момент!

Снимката предизвика и дебат сред хората, които смятат, че майките заслужават по-дълъг платен отпуск по майчинство. Други също изразиха, че докато офисът е бил щедър, жената е можела лесно да работи от вкъщи с детето си, като технологията е широко достъпна навсякъде.

През всичко това хората напомнят на всички, че бебетата са малки само веднъж и дните на новородени са кратки. Те насърчиха майките да ценят времето си с бебетата си, тъй като никога не биха могли да си върнат тези дни, след като свършат.

Въпреки че воденето на дете на работа не е обичайна практика, то става все по-прието.

Вижте всички статии на Иван Ангелов

Facebook коментари

Последни новини

Най-голямата грешка, която всички допускат на Черешова задушница – ето какво НИКОГА не се прави с черешите:

Предстои една от „големите“ задушници тази година – Черешова задушница отбелязваме на 3 юни през 2023 година. До празника...

Ще повярвате ли коя е била тази красива дама? Днес е една от най-известните българки у нас (СНИМКИ)

Една от най-скандалните представителки на поп фолк-жанра, русото изкушение Андреа не крие, че има доста корекции по себе си. Отделно постоянно я критикуват, че...

Йосиф Сърчаджиев очаква повикване от Алекс: Може и да я гледам, ако ме покани / СНИМКИ

Знам, че една от основните фигури в постановката съм аз, казва бащата на актрисата. Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа моноспектакъла...

Заснеха финала на „Опасно изкушение“, а накрая Йълдъз се събра с (СНИМКИ от последния епизод)

Вчера (27 май) бе заснета последната сцена от определения за най-обсъждан и скандален сериал в Турция – „Опасно изкушение“. След удрянето на последната клапа целият...

Шеввал Сам от „Опасно изкушение“ за Таро Емир: „Надявах се синът ми да“

Тарък Емир Текин тръгна по стъпките на майка си. Таро Емир, който привлече вниманието с образа на Селчук в сериала „Мрежа от лъжи“, започва да...

Още интересни публикации

Facebook коментари