неделя, юли 25, 2021

5 неща, които ви пречат да привлечете богатство и щастие в живота си

Най-четени

Със сигурност някъде в дома си имате място, където пазите всички стари вещи, които не ползвате от години, но сърце не ви дава да изхвърлите на боклука. В това понякога няма нищо лошо. Стига те да не крадяха от жизнената ни енергия.

Седмичен хороскоп за всички зодииАстро-акценти Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която няма тежки аспекти н…Feb 11 2020vijti.com

Ето, например отдавна искате да си купите нова красива чанта или рокля, но тъй като вече имате много стари, желанието ви остава нереализирано. В резултат на това изпадате в лошо настроение и нищо не може да ви зарадва.

За съжаление, има много други неща, които също оказват отрицателно влияние върху общото ни благосъстояние. И от които е добре да се отървем навреме, за да не съсипем живота си.

Затова и днес ще ви разкажем какво си струва да изхвърлите на минутата, за да станете по-богат човек и да внесете просперитет в живота си.

Отървете се от досадната работа и си намерете нова 

Всеки ден, когато отивате към омразната си работа, се изтощавате до краен предел, всичките ви жизнени сили, които биха могли да отидат за търсене на ново работно място, отиват в тази, която ненавиждате от дъното на душата си.

От друга страна, напускайте омразното си работно място, рано или късно ще можете да си намерите ново, което ви е по душа и животът ви ще стане по-цветен. Ще започнете да работите повече и да умножавате парите си.

Отървете се от старите си дрехи и обувки и други овехтели аксесоари 

Тези неща не само не ви показват в най-добрата светлина, но и отнемат от жизнената ви енергия.

Прост житейски пример: спомнете си как сте се чувствали, когато се сдобиете с нещо ново, издокарате се с него и излизате навън. Със сигурност точно в този момент настроението ви е прекрасно, чувствате се много по-уверени в способностите си и се радвате на живота.

Отървете се от старото си легло

Човек прекарва една трета от живота си в леглото. През нощта то му придава жизнени сили. Но когато е прекалено старо, то започва да ги отнема.

Леглото е и много мощен инструмент по отношение на енергията и възстановяването на силите.

Нашите предци не са имали възможност да сменят често леглата си. Всяка година обаче са сменяли пуха и сеното в матраците си, за да могат да възстановяват по-добре жизнените си сили.

Спрете да общувате с лоши хора, които не спират да правят скандали и като вампир изсмукват енергията ви

Със сигурност в обкръжението си имате хора, които живеят, за да се скарат с вас, да изсмучат енергията ви и чак тогава да ви оставят на мира. Колкото и да се опитвате да им угодите, те ще продължат да ви измъчва.

Те до такава степен са свикнали да ви виждат като своя жертва, че няма да искат да ви пуснат от живота си, колкото и много да ви мразят.

Ако искате отново да почувствате вкуса на живота и да имате сили да постигате целите си, ограничете максимално контакта с такива хора.

Разбира се, най-добре е изобщо да не ги виждате, но ако става дума за роднини, просто ограничете разговорите с тях и не им позволявайте за пореден път да отнемат жизнените ви сили, защото те са ви нужни.

Изхвърлете или продадете всички счупени и неизползваеми предмети 

Повредени мебели, счупени кухненски уреди, скъсани рокли, счупен телевизор, стари и напукани кани и други подобни неща отдавна нямат място в дома ви. Всички те отнемат положителната енергия, парите, здравето и дори благополучието от живота ви.

И не забравяйте, че най-хубавите неща ще започнат да се случват, когато се избавите от тях! А на тяхно място ще се появяват нови и много по-хубави неща.

Източник: БЛИЦ

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 годинаВече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, кои…Feb 3 2020vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари