понеделник, октомври 3, 2022

10 думи, които носят късмет и любов, когато се изговарят пред огледалото

Най-четени

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след...

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците...

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството,...

От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки ден се оглеждаме в огледало с различно настроение. За да привлечете любов и късмет, е важно да знаете, какви думи трябва да се изговарят пред огледалото.
От древни времена хората приписват на огледалото и на отразяването в него, необясними свойства.
Много от древните легенди са свързани с огледалото. То се появява и в много популярни вярвания. В крайна сметка тази енергично силна тема е в дома на всеки и взаимодейства с човека всеки ден.
Ако случайно намерите някой от тези 10 предмета, няма да се отървете от късмет до края на дните сиИма поверие, че не трябва да вземаме изгубени от други предмети от улицата, или ще си навлечем непри…Aug 11 2019vijti.com

Има думи, които в никакъв случай не могат да се кажат пред огледалото. В края на краищата думите и фразите, които изричате, когато погледнете отражението си, трябва да носят поитивност и вяра в най-доброто. Всички примери за думи, които експертите от сайта събират в тази статия, са някакви основи, които правят щастие. Вярвайки в това, ще бъдете изненадани колко много ще се промени живота ви.
10 думи, които ще ви накарат да обичате себе си
Разбира се, най-важното правило е, че никога не трябва да се увличате в размисъл и да не използвате думи, които носят отрицателен заряд пред огледалото.

Дори да не се чувствате комфортно в нещо от себе си или в живота си, забравете за него, погледнете отражението си и произнесете уверени и силни фрази, в които задължително трябва да имате такива думи:
красота;
здраве;
щастие;
любов;

- Advertisement -

радост;
ум;
богатство;
жизнерадост;
сила;
постижения.
Как можете да използвате тези думи, гледайки отражението си в огледалото?

Думите трябва да се изговорят и да се оглеждате сами. Тези утвърждения са вид творческа визуализация, с помощта на която можете да съживите всичко, което искате.
Красота.
Всеки мечтае да бъде красив и щастлив. Но често, гледайки се в огледалото, неволно започвате да виждате недостатъците – дори тези, които не са от значение за другите. За да се обичате, не непременно експериментирайте с външния си вид – достатъчно е да вземете естествената си красота. Опитайте се да кажете:
„Аз съм най-красивата“ или „Аз съм красива и великолепна“.

Повярвайте ми, дори и такива кратки фрази, казал силно и уверено, ще може да се материализира. И след известно време наистина ще се почувствате прекрасно. И дребни недостатъци на външен вид ще бъдат вашата отличителна черта, придавайки ви чар.
Здраве.
Силно здраве е необходимо за всеки човек. И желанието да бъдеш здрав е особено за всеки. Повторете пред огледалото:
„Чувствам се чудесно.“
Скоро ще забележите, че незначителните заболявания са престанали да ви притесняват, а посещенията при лекаря ще станат рядкост.

Щастие.
Разбира се, самата концепция за „щастие“ за всеки човек е индивидуална. За някой, щастието е любов, за някого – богатство и за някого – доволство. Застанете пред огледалото и избройте всичко, от което се нуждаете за щастие. И най-важното – знайте: колкото силно желаете, толкова по-близо сте до изпълнението му.
Любов.
Разбира се, любовта е незаменим елемент на щастието, независимо дали е любов към роднини, приятели или любов към избрания от вас. Някой страда от несподелена любов, други са в търсене на точния човек. Ако погледнете отражението си, кажете:

„Искам да обичам и да бъда обичана“.
Уверете се, че след известно време ще намерите вашата взаимна любов.
Радост.
Както и да звучи, много хора в живота нямат достатъчно радост. Лошото настроение, апатия, провал на работата и в личния живот убиват настроението и с него – радост.
„Аз се радвам във всеки един момент в живота си.“

С течение на времето ще спрете да се мъчите в постоянна борба с настроението и радостните моменти в живота ще станат много повече.
Ум.
Ако смятате, че нямате достатъчно познания за вашите колеги и приятели или ако някога не сте могли да подкрепите разговора, не се слагайте в списъка на глупавите хора. Кажете си:
„Умствените ми способности са по-добри от тези на другите.“
Всеки ден се убеждавайте в това, но не забравяйте да се развиете.
Богатство.

Желанието да живееш богато, а не да се отказваш от нищо в името на нищо, вече не е срамно за никого. Понякога хората са склонни да искат това, което не могат да си позволят. В този момент си мислят за материалното си положение и за неговото усъвършенстване. За това, пред огледалото повторете:
„Искам да спечеля много пари“ или друг вариант: „Искам да спечеля добри пари“.
Повтаряйки тази мисъл, усилията ви ще ви помогнат да постигнете материална стабилност.
Жизнерадост.

Вероятно много малко от нас на сутринта си казват думите „Обичам живота си и всичко ми пасва“. Но ако казвате тази проста фраза всеки ден пред огледалото, скоро ще почувствате любов и друго отношение към живота си.
Сила.
Много често човек се чувства безсилен във връзка с външни проблеми и вътрешни преживявания. Кажете си:
– Не се страхувам от нищо.

Ще почувствате напрежение и ще можете да преодолеете страховете си. А враговете ще могат да се отвърнат от теб.
Постижения.
Набелязаните цели трябва да бъдат постигнати. Но понякога няма специална представа как да го направите. Не се разстройвайте и се отказвайте. Кажете пред огледалото:

„Ще постигна всичките си цели. Не се страхувам от никакви препятствия. „
Концентрирайте се върху поставените цели и те скоро ще се сбъднат.
Огледалата имат специални енергийни свойства. 10 думи, които бяха обсъдени в тази статия, са само подкрепа. Не забравяйте, че когато стоите пред огледалото, вие не говорите с него, а със себе си. Така че не се страхувайте и „измамете“ себе си. Бъдете уверени в думите си и говорете искрено.
Източник: Актуално
Как да си върнете късмета и да се избавите от неприятноститеПреследват го проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството, на личния фронт – пълен …Aug 11 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Златимир Йочев и Марина Цекова гушнаха второ бебче – честито! Ето какво красиво име му дадоха:

Една от най-любимите ТВ-двойки (макар и от конкурентни медии) изживя най-голямото щастие. Любимката на зрителите в NOVA Марина Цекова роди...

Усмивката й помръкна: Нойзи разочарова Мария навръх рождения й ден (Снимка):

Водещата на новото предаване „Звездите в нас“  Мария Игнатованавърши 43 години вчера . Това бе двоен празник в семейството, защото двамата с Ивайло Цветков-Нойзи...

Шопинг преди зимата: Българи носят ботуши, палта и завивки от Одрин / СНИМКИ

Българските граждани продължават да се стичат в северозападната турска провинция Одрин, за да се приготвят за настъпващата зима. Нашенците грабят от дрехи до домакински...

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след 18 часа в градинката „Свети...

Всички си топят пържените филийки в яйце – сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги...

Още интересни публикации

Facebook коментари