петък, април 19, 2024

Ясновидката Латина съветва какво да направим, ако искаме бебе, брак или добра работа

Най-четени

Известната ясновидка Латина пристига за срещата ни с усмивка. Има много усмихнати хора, но със служебни усмивки. Нейните очи са топли, добри и подсказват, че усмивката е истинска. А когато погледне в очите на човек, тя може да види едноминутни сцени от това, което му предстои, и така всеки човек, застанал пред нея, е като звезда в своя житейски филм.

5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар: Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я наричаме, е безспорно най-известната българска п…Jan 28 2020vijti.com

Латина, как разбра, че имаш ясновидски способности?

- Advertisement -

Родила съм се с тях. Не ми говорят мъртви, нито извънземни. Имам някакъв тип знание, което си мислех, че притежават всички, когато бях дете. След това разбрах, че не е така. Дарбата ми помагаше много за училище. Знаех каква тема ще ми се падне на класно, каква оценка ще изкарам или ако някоя учителка нямаше да дойде за първите часове, отивах по-късно на училище. В тийнейджърските години спрях да виждам информацията за себе си, защото всеки човек има уроци, които трябва да научи сам. Понякога виждам неща свързани с мен самата, но по-скоро на сън.

Сънищата ти буквални ли са или тълкуваш символите им?

Понякога сънувам точно какво ще се случи, а друг път – символи, които тълкувам. Като сънувам риби например, зная, че ще имам пари. Съновниците не са универсални. Всеки човек по различен начин усеща живота и му се явяват различни знаци. Хората трябва да си записват сънищата и да проследят какво им се случва и така ще разберат кой символ какво значи за тях. Подсъзнанието ни подсказва някои неща.

Какви картини виждаш, които са като клипове от живота на хората?

Картините, които виждам, са някаква ситуация в живота, която продължава около минута. Трудно е, защото мога да видя разговора, мястото, хората, дори темата на разговора, но подробностите трябва да се разтълкуват.

Гледането изтощава ли те?

Когато гледаш на хората, изразходваш цялата си енергия. Понякога съм много отпаднала и едвам се прибирам у дома, или получавам главоболие. Преди време виждах какво ще се случи с хората около мен по улиците, но сега мога да контролирам тази информация. А се възстановявам със сън или когато стоя дълго под душа. Освежават ме водата, природата, гората, тишината, птичките. Всички шумове на града, вибрациите от джиесемите, които ежедневно чуваме обременяват мозъка ни.

Как и къде да възстановяваме енергията си?

В България има 7 енергийни центъра, които могат да ни зареждат. Варна, Перперикон, Родопите, Рупите, Седемте рилски езера… Водата изтегля негативната енергия. Можеш да прескочиш река, или да минеш през мост, и водата отмива лошото. Свещта поема негативната енергия и пречиства дома. Тамянът също пречиства. Навремето са прескачали огън, защото той пречиства. В селата енергията е по-чиста, защото всички имат печки на дърва.

Как правиш диагностика на здравето на човек?

Виждам по-тъмни органите, които имат проблем и насочвам човека да отиде на лекар, за да му поставят диагноза и да започне лечение. Идвали са и много хора с грешни диагнози, на които съм помагала, или които имат заболяване, а не знаят за него. Много болести идват от стрес, нерви и от лошата храна, която се продава – с консерванти, хормони, оцветители. Затова нека ядем повече домашна храна, както се прави на село.

Можеш ли да видиш какъв е талантът на човек?

Мога да кажа каква е мисията му в живота, какво трябва да развива и да не развива. Редно е човек да следва пътя си и да прави това, което може и му харесва, защото влага любов, дава нещо от себе си. Ние, хората, не сме машини, в каквито някои искат да ни превърнат. Хората отключват страхови неврози, фобии, защото потискат себе си и си налагат контрол на емоциите, а човекът е създаден да чувства и всичко трябва да се изразява. Много двойки днес се разпадат именно защото потискат емоциите си и не споделят всеки ден какво чувстват, как си представят живота, какво желаят да постигнат.

Има ли хора, които са „наказани“ да не им върви в нищо?

Всеки човек има мисия и е специален. Колкото по-духовно извисен е човек, толкова повече проблеми има, защото има повече уроци да научи. Уроците правят хората по-съвършени, по-духовни, с философско мислене, хармонични.

Как могат да ни помагат светците?

Манастирът „Света Ана” в Бистрица е специално място, защото Св. Ана помага на жени, които не могат да забременеят. Това е майката на Богородица и ако й се помолиш и й дадеш дар, може да ти помогне. Оставят се бебешки дрешки, бутилка олио, хавлиена кърпа, пари. Дарът трябва да е от душа. Гръцкият Свети Фонурий помага за любов и брак. На него се носи бутилка червено вино и цял хляб. Оставя се сватбено венче. В църквата „Света София” има чудотворна икона на Св. Фонурий. Казват, че който отключи сутрин рано манастира „Свети Мина”, се жени до една година. За отключване на късмет се отключват 3 църкви в 3 поредни дни. Предварително се записваш в определен списък в църквата и влизаш, палиш кандилата, молиш се, забърсваш иконите. На иконата на Св. Николай Чудотворец обикновено хората се молят за работа и за пари. Има малка църква на Св. Николай до хотел „Шератон” и тя е много силна. Св. Петка пък помага на ясновидците за развиване на шестото чувство.

Истина ли е, че в последно време на много хора им се отключват ясновидски способности, усилва се шестото чувство?

Всеки човек има такива способности, но хората ги потискат, не могат да им се доверят. Разумът е най-лошият съветник на ясновидците, на интуицията.

Защо на хората в България им е трудно и нямат пари?

Парите са начин да живеем по-лесно и леко, нищо повече. Ние се заробваме денонощно да работим и да изплащаме кредити за мебели, коли, апартаменти. Можем и без това. Щастието е състояние на ума. Светът е това, което си представяш в твоето съзнание. Ако си го представяш хубав, ще е хубав. Парите не са равносилни на щастие. Когато българинът спре да се определя като беден, ще стане много по-добър и щастлив.

Да вярваме ли, че доброто ще спаси света?

В живота винаги има добро и лошо, които си противодействат. Но да не забравяме, че любовта е доброто. Любовта и вярата противодействат на лошото. Все пак, когато правиш добро, не бива да е, за да ти се върне, а защото искаш да го направиш от добра душа. То винаги ще ти се върне, но не от човека, от когото очакваш. Може да е от някой случаен.

Ванга предсказва кризата с водата„Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. Ето – става. В България в…Dec 19 2019vijti.com

Източник: mila

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации