петък, март 29, 2024

ТАРО Прогноза на Анжела Пърл от 13 до 19 юли: БЛИЗНАЦИ нови успехи, РАК положителни промени, ДЕВА правилни решения!

Най-четени

Овен
Седмицата ще започне за Овен с картата на Дявола. Арканата говори за капани по пътя, които могат да създадат както хората, така и обстоятелствата. Важно е Овенът да бъде бдителен, за да реагира навреме на опасността и да избегне неприятности.

Хороскоп за юли по зодииХороскоп за месец юли по зодии Овен – Драги Овни, още в първият ден на юли Слънцето и Меркурий правя…Jul 2 2020vijti.com

В средата на седмицата Овен те ще имат възможност да се справят със стреса , да намерят отговори на вълнуващи въпроси и да очертаят план за действие за оставащото време до края на седмицата.

- Advertisement -

Арканата говори за късмета, който ги очаква, ако работят премерено и не се доверяват на думите на непознати. Способността да слушате интуицията ще ви позволи да избегнете смут и да завършите успешно това, което сте започнали.

Телец

С картата „Звездата“ Телецът ги чака спокойно начало на седмицата, когато проблемите вече не ги притесняват и няма пречки за целта. Съветът на Арканата е да не се отклонява от избрания път и тогава успехът няма да чака дълго.

Картата говори за важността на избора, който остава да бъде направен от Телец. С тази Аркана е важно да се мобилизира сила, за да не се направи грешка и да не се тръгне по пътеката, водеща до задънена улица.

Телецът не трябва да игнорира вътрешния глас. Доверието в интуицията ще ви позволи да се справите с трудностите и да намерите тази врата, която води до щастие и успех. Съветът на картата е да забележите детайлите, които дават възможност да се подреди пъзела и да се  отговори на трудни въпроси .

Близнаци

Арканата „Светът“ обещава на Близнаци добър старт на седмицата.

С тази карта трудните въпроси се решават без затруднения и в живота идва момент, в който всеки може да намери своето място и да  постигне успех без много усилия. Близнаците ще могат да направят пробив, ако не се колебаят. Картата говори за подходящ момент за привличане на нови успехи.Рак

Според арканата „Силата“ в началото на седмицата Раците ще могат да направят пробив. Тази карта предполага, че силата на волята ще им помогне  да преодолеят всякакви трудности , а оптимизмът няма да се поддаде на провокации от недоброжелатели. Раците ще могат да заобиколят проблеми, ако се вслушат в своя вътрешен глас. Картата обещава успех на тези, които не бързат и извършват необмислени действия вследствие на емоциите.

Рак ги очаква награда за техния труд и успех във всякакви начинания в края на седмицата. Ще могат да привлекат положителни промени, ако са оптимисти за бъдещето.

Лъв

Съдейки по картата на Влюбените Лъвовете трябва да вземат трудно решение, от което ще зависят по-нататъшните събития. Съветът на картата е да слушате сърцето си, за да изберете правилния път към просперитет.

Лъвовете трябва да работят върху грешките, да извадят ценни уроци за бъдещето и да не повтарят подобни пропуски.

Приятелските, делови или любовни връзки ще бъдат силни, ако се откажете от гордостта и се научите да намерите компромис.

Дева

Арканата „Колелото на късмета“ казва на Девата, че в началото на седмицата те ще попаднат в цикъла на събитията. Съветът на картата е да не бързате с изводите, да изчакате време, за да разберете причината за събитията и да действате само след като бъде намерено правилното решение.

Интуицията ще ви помогне да вземете правилни решения и да не изпускате от поглед съответните детайли.

С тази карта се случват промени в живота, така че Девата в края на седмицата ще може да се сбогува с остарялото минало и да се освободи от всичко, което пречи на развитието.

Везни

Картата „Справедливостта“ обещава на Везните успешен резултат, но за да направите това, трябва да бъдете честни. Положителни промени се случват с тази Аркан в живота ако работите по избрания път.

Съветът на картата не е да се колебаете, за да получите приятни подаръци от съдбата, да успеете в избрания от вас бизнес и бързо да разрешите проблеми

Неприятности могат да бъдат избегнати, ако действате уверено и не съжалявате за това, което вече е минало.

Скорпион

Арканата „Обесеният“ предупреждава Скорпионите, че небрежността може да доведе до проблеми. Съветът на картата  е да не изпускате от поглед дори и най-малките детайли, за да заобиколите проблемите навреме .

Картата обещава промени и за това е важно Скорпионите да се откажат от остарелите си планове, както и да спрат да строят пясъчни замъци. Практичността и предвидливостта ще ви помогнат да коригирате плановете и да правите само онези неща, които ще са от полза.

Мъдрите решения и премерената работа ще доведат до победа и нови успехи.

Стрелец

Картата „Справедливостта” открива седмицата, според която Стрелец може да защити честното си име, да се справи с недоброжелателите и да сложи край на трудната материя. Съветът на Арканата е да действате честно, за да не създавате допълнителни проблеми за себе си в бъдеще.

С тази Аркана проблемите лесно се решават и Стрелец ще може да постигне всичко, което е било планирано, ако не изоставят плановете си.

Козирог

Картата Колесницата казва на Козирога, че от понеделник е важно да се събереш и да се придвижиш към мечтата си. Положителната Аркана говори за време, когато активните действия водят до успех, а мислите и страховете, напротив, допринасят за привличане на неприятности.

Интуитивно ще бъде по-лесно да намерите онези хора, които се опитват да навредят и интригуват зад гърба си.

Щастието на другите хора ще зависи от вашите решения, затова е важно Козирозите да бъдат бдителни. Егоизмът и негодуванието е най-добре да бъде оставено в миналото, за да може безпристрастно да прецени успеха на колеги или подчинени.

Водолей

Арканата „Умереността“ призовава Водолея към отговорност. Не можете да бързате с тази карта: има голяма вероятност  да пропуснете значими събития и да създадете проблеми. Обмислените решения ще ви позволят бързо да разберете настоящата ситуация и да привлечете успех.

Картата показва успешното приключване на делата, които са били съмнителни и тревожни. Водолеите ще могат да излязат победители от трудна ситуация и не само да победят  собствените си страхове , но и да поставят на мястото си нарушителите и недоброжелателите.

Риба

Арканата „Дяволът“ говори за грешки , а Рибите трябва да се научат да бъдат по-внимателни, умерени  и трезво да оценяват силата си. Така ще се окаже, че ще се върне към  пътя, водещ към просперитет .

Вътрешният стрес и нежеланието да се оглеждате може да доведе до грешно решение, което означава, че Рибите трябва да бъдат бдителни.

Арканата обещава на Риби завършването на следващия етап от пътуването. Няма връщане назад, но големи перспективи се отварят напред. Рибите трябва да се откажат от остарели планове, за да отворят вратата, водеща към проспериращ живот.

Три са зодиите, които са свестни, но винаги остават недооценениНедооценени остават представителите на 3 зодиакални знака. Всички ние мечтаем да бъдем оценени, какт…Jun 18 2020vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации