четвъртък, април 25, 2024

Първи сблъсък между Слави Трифонов и Цитиридис

Най-четени

Пряк телевизионен сблъсък изправи един срещу друг двете вечерни предавания, които са се впуснали в надпревара за зрителския интерес на късната аудитория. В понеделник в ефира на bTV стартира „Шоуто на Николаос Цитиридис“, а по същото време неговият предшественик – Слави Трифонов, бе поканил във „Вечерното шоу на Слави“ в 7/8 ТВ актьора Димитър Рачков.

Култови изпълнения на Николаос Цитиридис взривиха мрежата ВИДЕОАко още се чудите защо bTV се спря точно на българина с гръцки произход Николаос Цитиридис за новото…Jan 28 2020vijti.comНа какво заложиха двете предавания?
Шоуто на Николаос Цитиридис
Новият водещ остави свеж привкус с дебюта си. Непринуден, усмихнат и… сам си пише смешките. Или поне една част от тях.

В първия епизод на шоуто си Цитиридис и целият екип заложиха на Юлиян Вергов като първи гост-събеседник. А ние знаем, че когато поканиш Вергов, няма как да сбъркаш много – той е фаворит на публиката, актьор с опит, пълен с истории и с харизма, пише Dir.bg. Доколко се е получило първото издание на шоуто на Цитиридис, ще стане ясно от това колко зрители ще решат да го гледат отново.

- Advertisement -

Вечерното шоу на Слави
Като опитен телевизионер Слави Трифонов заложи на изпитания метод за произвеждане на новина. В ефира на предаването си вчера вечерта той сложи край на дългоогодишната война с „Господари на ефира“, която премина не само през страниците на жълтите издания, а и през поредица от съдебни дела. Примирието беше заверено с присъствието на Димитър Рачков.

Слави Трифонов заяви и обеща, че прекратява делото срещу „Господари на ефира“ и никога повече няма да ги съди. Освен това, след като в шоуто се включи по Skype Магърдич Халваджиян, двамата с Трифонов дори се уговориха да пият кафе заедно.

Защото по думите на Маги: „Героите идват и си отиват, но легендите са вечни“.

Не е съвсем ясно кои са героите и кои легендите, но следвайки логиката на разговора им, явно легендите Трифонов и Халваджиян ще пият кафе пред… bTV.

Другото, което Слави обеща на Рачков, е, че ще вземе участие, заедно с „Ку-ку Бенд“, в „Забраненото шоу на Рачков“ в зала „Арена Армеец“ през месец юни.

И не на последно място дългогодишният телевизионен водещ нарече в ефир Маги Халваджиян приятел и почтен човек.

Неофициалната информация от двата щаба гласи, че и двата лагера са доволни от първоначалните резултати на пийпълметрията. Какви точно са те, вероятно ще стане ясно в следващите часове.

Източник: БЛИЦ

Николаос Цитиридис: Сравненията със Слави не ме притесняватНиколаос Цитиридис призна, че сравненията със Слави Трифонов не го притесняват. Комикът, който водещ…Jan 24 2020vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации