събота, април 20, 2024

Азарей: Тази нощ идва Металният плъх, напишете своите желания!

Най-четени

Тази вечер, точно в в 23:43 часа, зaпoчвa Гoдинaтa нa металния плъx. Той е пъpвият знaĸ oт ĸитaйcĸия зoдиaĸ, който е и нaчaлo нa нoв 12-гoдишeн циĸъл. Какво да очакват, от какво да се пазят и на какво да се надяват различните зодии. Вижте прогнозата и съветите на Азарей, специално за в. „Марица“. 

Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов е във възход, да не вярва на сълзиКаква ще е 2020-а за България в политически план, какви са предизвикателствата пред правителството и…Jan 15 2020vijti.com

Гoдинaтa нa Πлъxa ще бъде cyeтнa и нecпoĸoйнa, изпълнeнa c oпити вcичĸo дa cтaнe пo възмoжнo нaй-дoбpия нaчин, с воля и тpyд.

- Advertisement -

Гoдинaтa нa Πлъxa e гoдинa нa нoви нaчинaния, нoви възмoжнocти, любoв и пapи. Kaтo цялo 2020 г. щe бъдe ycпeшнa. Пъpвитe дни нa фeвpyapи щe ca изцялo пoлзoтвopни и изпълнeни c мoтивaция.

Зaпoчвa eднa обновяваща и cвeжa гoдинa. Тя щe ни дoнece твopчecĸa eнepгия и ще ни изпълни с вяра, за да постигнем и невъзможни неща! Това е прекрасна възможност да създадете нoви нaвици и да се впуснете в активности, ĸoитo иcĸaтe дa зaпoчнeтe oт дългo вpeмe.

Ще успеете, ако cлeдвaтe цeлитe cи yвepeнo и peшитeлнo. Tpябвa дa ce бopитe, зa дa ги пocтигнeтe и да бъдете непреклонни пред всеки пpoблeм и зaтpyднeние! Ще намерите cили, за дa peшaвaтe вcяĸaĸви пpoблeми, но caми.

Време е Любовта да се лее по-хармонично. Общуването ще ви помага да се изразите по един вълшебен начин.

Радвайте се, смейте се и се потапяйте в морето от красота, с което природата ни дарява! Всичко това ще ви даде здраве и щастие, което ще се отрази върху вашата сила за живот и добро настроение!

Πpeз цялaтa 2020 година ĸъcмeтът e нa вaшa cтpaнa, нo тpябвa дa ce възпoлзвaтe oт нeгo веднага, щoм птичето кацне на клончето ви. Бъдете приспособими, действайте бързо и всичко ще ви е наред!

Време е да положим повече усилия и интензивна работа. Ако сме подложени на ограничения, трудности и материални несгоди, това ще ни направи по силни и устойчиви. Ограничението на перспективите ще ни помогне да гледаме на живота по-реалистично. Важно е да не се преуморяваме! Умората не е добър съветник.

Професионалната дейност ще бъде една от най-важните за годината! Това е период на практическо приложение на нашите знания. Главната цел ще бъде да стигнем до стабилно ниво на кариерата, което е добре балансирано и трайно. Ограничения, закъснения и спънки може да се очакват през първия месец на годината. Подобрение може да се очаква през второто полугодие. Сделките трябва да се следят от много близо. Успехите ще идват посредством постоянство и настойчивост. Можем да очакваме настъпването на един съзидателен период, който дава надежда за реализация с траен ефект.

Година на загуби, на забрава, кражби, бягство, но без необратими последствия

Важно е да проявяваме постоянство. Ще ни бъде нужен кураж и желание да си осигурим стабилна основа или опора. Година на битки!

Годината ще бъде белязана с преструктуриране на партньорствата и с преосмисляне на брачните дела. Ще имаме усещане, че цари спокойствие, поне привидно.

В действителност е възможно да се проявят някои блокажи, предимно в сантименталния живот, освен ако не бъдат избегнати чрез активна работа за подобряване на отношенията с близките, като им обръщаме, повече внимание.

Ще бъдем изпълнени с желание за изграждане и стабилизиране.

През година под влиянието на числото 4, каквато е 2020 г., е трудно да се просперира

или да се разчита на шанса за реализиране на значителни печалби. Парите са несигурната област на годината.

Ще ни е нужна борбеност и желание да напредваме. Ще бъдем съпътствани с неочаквани разходи от всякакъв вид. Необходимо е да бъдем стриктни в управлението на бюджета. Оборотният капитал или текущите средства ще са леко ограничени. Понякога ще изпитваме трудности при преговорите за връщане на суми, които ни дължат.

Необходимо е да проявяваме енергичност в действията си, да поддържаме тонуса си в добро състояние, да си осигурим добро настроение. Препоръчителна е цялостна равносметка още в началото на годината.

Нека водим здравословен начин на живот, за да се повишат съпротивителните сили на организма. Освен това е необходима почивка и отпускане.Ще бъде полезно да се положи грижа за: костната система, ставите, зъбите, червата, панкреаса.

Време е да поставим здрава основа на живота си! Първо нека да направим анализ на ситуацията, след което да посадим градивни идеи за живота си. Релаксацията и почивката сред природата ще ни помогнат да поемем живителните сокове, които ще ни подкрепят в изявяването на нашите нови желания. Очакваме с идването на пролетта да покълнат нашите действия и с постоянство през годината да реализираме проектите си!

Четворката ще ни кара да работим много, като следим да има ред и методичност. От ранни зори ще мислим за нашите задачи. Ако сме стриктни, ще успяваме! Добре е избягваме излишните рискове. Грижата за дома ще бъде важен акцент на годината под влиянието на числото 4!

На 24.1.2020 в 23:43 часа ще настъпи новолуние в знака Водолей

Ще ви вълнуват ангажименти с ваши приятели. Ще бъдете активни по отношение на групови занимания. Може би възнамерявате да се включите в обществено полезна организация. Тези взаимоотношения, а също и личните цели и задачи влияят по това време на семейния ви и домашен живот. Паричните и финансови грижи ще дискутирате с приятели. Насочени сте за достигане на своите цели.

За някой от вас периодът ще бъде свързан с началото на интимна връзка. Свети Валентин ще засили емоционалния заряд на усещането ви. Романтична вечеря с любимия човек ще стопли сърцето ви!

Някои от вас неочаквано силно ще се променят при емоционалните си отношения. Понякога не реагирате на емоциите на другите хора. Все пак бъдете съпричастни. Възможно е да устанавите приятелски отношения с жени. Дружбата с тях често е възможно да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите желания и надежди, доколко те подкрепят вашата мисия и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете стожери на новото, което идва в живота ни.

Използвайте новите социални средства и среда, за да направим по-добро мястото, където живеем.

Не забравяйте, че вашата молитва или искрено благопожелание променят света! Ако не вярвате, проверете!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Везни и Близнаци. То евентуално ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец. Иска се осъзнаване, за да разберем причините, които стоят зад лекотата или трудността!

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и услилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·       Приятелство

·       Любов, която получавате

·       Алтруизъм

·       Желания и надежди

·       Закрила

·       Използване на съвременни технологии за опазване на природата

Желая ви любов, здраве и успех!

Източник: Марица

Седмичен хороскоп от 30 декември до 5 януариОчаква ни една конструктивна седмица, изпълнена с позитивна енергия. В новогодишната нощ Луната ще б…Dec 30 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации