понеделник, юни 21, 2021

Ясновидката Николета от Червен бряг: Абсолютно всеки го лови магията, най-силна е майчината клетва

Най-четени

Името на ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци”, което преди години се излъчваше в родния ефир.
В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи, поставени ѝ по време на шоуто. С това тя доказа, че може да предусеща някои събития и да надзърта в миналото или иначе казано – дарбата си на ясновидка.
В свое интервю, дадено неотдавна за сайта show.blitz.bg Николета споделя някои интересни неща за бъдещето и какво можем да очакваме.
Ясновидката Катя Костанидова: Хващаме лоши очи от „Фейсбук“, ако публикуваме такива снимкиКатя Костадинова е сред най-прочутите майсторки в гледането на кафе. Занаята тя наследява от своята …Jun 17 2019vijti.com

– Николета, напоследък новините започват все с черни хроники. Какво се случва с България, със света?
– Вибрациите на планетата се променят, минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб. 40% от англичаните са с паник атаки и не случайно преди седмици обявиха официално тази диагноза, през която и аз минах. Всички чувствителни хора преминават през това състояние. Жестоко е! По този начин големи фармацевтични компании правят пари от закупуването на антидепресанти. Или алкохол и цигари, които са притивопоказни.

– Тези състояния на човек ли водят и до убийства и самоубийства, които станаха често явление напоследък?
– Да, хората се тровят! В България напоследък се наблюдават много убийства. Нервната система на хората е тотално блокирана.
– В политически план виждаш ли някакви сътресения?
– Постоянно ще има сътресения. Ще си правят един на друг мизерии, както си е от едно време. Много партии ще се разделят. Предателства, мошеничества… Играят се задкулистни игри.

– В светските среди също се наблюдава някаква закономерност, че колкото по-големи глупости правиш, толкова по-голямата слава и пари трупаш…
– Точно така е! Опитват се чрез простотия да накарат децата да ги следват и да им подражават. Още по-зле ще става! Хората ще бягат още повече от България. Ромите ще станат водеща раса, ще се мешат с българки и ще правят поколения.
– Издай някой ритуал, с който можем да се предпазим от лоши и завистливи очи, от уроки?
– Хората да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата да я изтръскат. С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент. Правят се амулети, вътре се слагат специални неща и се прави енергийна защита. Това предпазва само от негативно влияние от хора, които искат да те омагьосат или урочасат.

– Каква е силата на клетвите и лови ли всеки?
– Абсолютно всеки го лови магията. Най-силна е майчината клетва. Когато си агресивен изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава – да ти се случи това, и това… И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат. Аз в момента на агресия кълна дъщеря си по следния начин: Да си здрава, щастлива и успешна. Знам как да ги обърна нещата и в момента тя е началник смяна в едно от големите казина в София.

– Т.е. когато чуем някой да ни кълне, не трябва да го гледаме в очите и да отвръщаме?
– Не, не трябва да го гледаш в очите, а да бягаш далеч и да си с гръб към него, да си представяш, че зад теб има огледало. За да може клетвите да не те стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си „вътре“.

– Има ли все още хора, които боравят с тъмни сили?
– Това е от хиляди години и продължава да се прави. Всяка лоша мисъл е също вид магия. Обикновено магиите се връщат към създателя им, след като засегнатият човек се прочисти. Връща се към техния род, обикновено на децата.

– Какво се случва с теб в личен план? Преди известно време ми беше споделила, че и ти страдаш от т.нар. паник атаки…?
– Оправих се, помогна ми моя приятел, цели две години в адски мъки. Сутрин бях на ракия, само и само да подтисна адреналина. Той се натрупва в самия организъм с години. Затова хората трябва да видат, да чупят в момент на агресия, за да могат да изкарат това напрежение навреме. Усещането на паник атаката е все едно умираш. приятелят ми беше плътно до мен. Аз си работя моята работа, той неговата – заварчик е. Купих апаратури за професионално заваряване, но проблемът е, че нямаме работа. Няма големи фирми, които да ни подават работа. Търсим работа сега.
Източник: Марица
Топ ясновидка предупреждава какви подаръци да не приемаме, ако не искаме да си изпатим лошоЕстонката Илона Кадре дава списък на 10 неща, които не бива да подарявате и още по-малко да вземате …Dec 10 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари