неделя, септември 24, 2023

Честито, ако сте една от тези зодии: Ще се къпете в пари до края на годината

Най-четени

С раждането си всеки зодиакален знак получава определен списък от характеристики, които с течение на времето могат да се развият и увеличат. Някои зодии са надарени с търговски нюх, който им позволява да станат богати.
Когато правите планове за бъдещето, не забравяйте да надникнете и в хороскопа си за тази година, който казва кой ще стане богат и кой ще тъне в бедност.
И тъй като 2019 г. минава под покровителството на Земята, на най-голям финансов успех ще се радват земните зодиакални знаци.
Разбира се, тук всичко е индивидуално и не всеки ще стане милиардер. Но тези пет зодиакални знака имат най-висок шанс да се къпят в пари до края на годината.
Пазете се от тях: 5-те зодии, които имат най-черен характерЧовекът, който е стигнал до тези заключения, очевидно е имал доста насъбрано за всяка една от тези з…Aug 28 2019vijti.com

Телец
Интуицията ви е отлично развита, знаете много добре къде да инвестирате пари, за да увеличите доходите си. Всичките ви планове за тази година ще се сбъднат. Можете не само да спестите пари, но и да се сдобиете с нещо много скъпо до края на годината.
Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!
Вероятно в плановете ви е включено и пътешествие. Можете спокойно да изберете дестинацията и да стягате куфарите. И не се притеснявайте за парите – със сигурност разполагате с тях!

Лъв
Отдавна подготвяте почвата за нов грандиозен старт. Началото на дългия път вече е положено. В близко бъдеще ще започнете да събирате плодовете на това, което сте посели по-рано.
От началото на септември делата ви ще тръгнат стремглаво нагоре и ще можете да дишате много по-спокойно. Но ще се наложи да усъвършенствате знанията и уменията си.
Нищо в този живот не идва просто така. Започнете да мислите къде бихте могли да приложите знанията и уменията си. Между другото, ако имате хоби, обърнете специално внимание на него!

- Advertisement -

Стрелец
Струва ви се, че всичко върви погрешно. Но това са само ваши мисли. Всъщност, в края на лятото ситуацията ще се промени драстично. Можете да смените работата си с по-високоплатена, да изберете нов екип, с който да работите.
Не е изключено по пътя да срещнете човек, който ще ви помогне при финансирането на бъдещи проекти.
Хванете си за гадже някоя от тези зодии и ще се къпете в пари и лукс!
Не се обезсърчавайте от временните неуспехи. Обмисляйте много внимателно решенията си. Успехът няма да ви обърне гръб и до края на годината определено ще се зарадвате на финансовото си състояние.

Риби
Научете се правилно да разпределяте времето и усилията си. Имате много работа, така че трябва да успеете с всичко. Не се губете в дреболии. Освободете се от ненужните притеснения.
Мечтите на 4 зодии ще се сбъднат и те изживеят нечувано голямо щастие през 2019 година! (СНИМКИ)
Правите всичко както трябва, а парите вече вървят към вас. Вие сте успешни във всичко. Тази година късметът е с вас както никога досега.

Скорпион
В момента разполагате с ясен план за действие. Не позволявайте на никого да ви заблуждава и да ви отклони от правилния път. Разполагате с всичко, за да победите!
Парите ще текат към вас като реката. Това не е просто късмет, а ваша заслуга заради постоянството и упоритостта, която сте проявили. Продължавайте в същия дух и може би ще посрещнете новата 2020 година в нов дом в някоя далечна страна.
Източник: марица
Тези двойки зодии са родени един за друг и съвместният им живот ще бъде песенЛъв и Дева Огнените и земните елементи се комбинират, но невинаги. Както при всяко друго правило, ту…Aug 27 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Почина най-богатият български лекар д-р Методи Янков

Почина най-богатият български лекар, болничен мениджър и общественик д-р Методи Янков, специалист с над 40-годишен управленски опит в здравеопазването....

Нежната водеща в bTV Виктория Готева се омъжи за Евгени Димитров – Маестрото от “Ку-Ку Бенд”

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки...

Фалшиви шницели от тиквички – излапаха ги, без да разберат, че не са от месо!

По рецепта на Александра ще приготвим тези вкусни фалшиви шницели от тиквички , които можете да сервирате като предястие или обяд. Те са пълнени със...

Професор по медицина обясни защо жените имат целулит и защо наддават на тегло – има решение, което може да не ви хареса

Уважаваният белградски професор по медицинска физиология д-р Деян Чубрило , като гост на сутрешен блок, разкри много тайни за функционирането на нашия организъм, но...

Баща й се отказал от нея и я оставил в детски дом. След години тя се върнала там с мисия

До шестгодишна възраст  Ани расте в обикновено семейство с майка си и баща си. Но внезапно целият й живот се обърква. Един ден леля...

Още интересни публикации

Facebook коментари