понеделник, юли 4, 2022

Халваджияните съсипаха проф. Вучков: Трупаха рейтинг на негов гръб с тежки гаври

Най-четени

Проф. Юлиан Вучков, който завинаги слезе от своя телевизионен трон на 83-годишна възраст, години наред бе тормозен от шоуто „Господари на ефира“ – „озлобените негодници“, както сам ги наричаше.
Заради колоритния му изказ и ум като бръснач авторът на едни от най-големите бисери, изричани някога в ефир, редовно бе осмиван в предаването за гафове на братя Халваджиян, които трупаха рейтинг на гърба на професора.
Професор Вучков се опитваше да не обръща внимание на подигравките с достойната му личност. Но вътрешно преживяваше, че шайката на Рачков и Зуека му „вадеше душата“, като се опитваше да го прави за посмешище.
„Господари на ефира“ е банда, която се помещава, вилнее и истеризира само в Нова телевизия…
Стотици изпратиха проф. Вучков: Обичахме го, нямаше друг като него СНИМКИСтотици се стекоха в столичния храм „Св. Седмочисленици” днес за последно „сбогом” с яркия и неумори…Sep 26 2019vijti.com

Това предаване е един плювалник на изключително прости хора, които мрат от злоба, които се сблъскват с телевизионери (нямам предвид само себе си), които са много по-атрактивни, по-образовани и по-гледани от тях. Чудят се какво да оплюят, кого да омаскарят, кого да злепоставят и компрометират по най-просташки, махленски и идиотски начин. Те не могат да търпят конкуренция“, изригна срещу „господарите“ Вучков в един от редките случаи, в които си позволи да губи времето на интелигентната си зрителска аудитория със своите душмани.
„Те си позволяват да обсъждат моето мислене, моите позиции, моите способности да разсъждавам и оценявам. То е дъно, то е воня! Те живеят на мой гръб, те се хранят от мен. Защото „Гледам и не вярвам на ушите си“ е мое изобретение, аз го казах, когато работех в СКАТ.

Изумявам се, че тези негодници си позволяват да държат такъв език и да квалифицират хора като мен. Само ашлаците и олигофрените от юношеското поколение се интересуват от „Господарите“, а не силната и здравата част от хората. Това са озлобени от бездарието и неграмотността си хора“, коментираше приживе уважаваният телевизионер.
Професор Вучков обаче доживя реванш! Ефирът остана без най-големите му душмани „Господари на ефира“, които бяха свалени от екран.
Припомняме, че некролог с доста неуместен текст е разлепил брата на проф Юлиан Вучков – актьора от Народния театър Михаил Петров, алармираха пред Lupa.bg съседи на професора. Те са изумени, че на входната врата на кооперацията на ул. „Христо Белчев“, на която той живее от десетилетия, като и на дървото пред нея, е залепена жалейка с двусмислено послание.

- Advertisement -

Некрологът гласи буквално следното:
„Почина проф. Юлиан Димитров Вучков. Присъствието ти беше изключитело ярко и неотразимо. Нека пътуването в безвремието ти донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които ти липсваха тук, на Земята… Почивай в мир!“. Подписан е „от семейството“.
„Какво семейство – професора нямаше такова! Те от десетилетия не си говореха с брат си, а жената на Михаил Петров дори казвала, че го чака да умре, за да наследят апартамента му.
Източник: Ретро
Некролог-подигравка с проф. Вучков разлепи брат муНекролог с доста неуместен текст е разлепил брата на проф Юлиан Вучков – актьора от Народния театър …Sep 26 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари