понеделник, януари 24, 2022

Много точна нумерологична прогноза показва какви повратности ни е подготвила Годината на земната свиня

Най-четени

В момента, в който са били измислени числата, са се появили хора, които са вярвали, че те имат свръхестествени и магически качества. Науката, която се занимава с това, се нарича нумерология.
Нумеролозите извършват специални изчисления и правят хороскопи и прогнози, за да определят кои дни са благоприятни и кои – не, да предскажат бъдещето или просто да разгадаят характера на човека.
И тъй като сме в навечерието на новата година, днес ще ви разкрием какво ви е подготвила Годината на земната свиня според датата ви на раждане.
Животът на всеки човек преминава през деветгодишни цикли, като всяка година си има свое собствено числено значение и енергийна вибрация.
Месечен хороскоп за януари 2019: Вижте какви чудеса ви очакват през първия месец от новата годинаОвен Вие, Овни, в работата си ще намерите признание през месеца, стига да успеете да канализирате пр…Dec 21 2018vijti.com

Знаейки в какъв годишен цикъл и под влиянието на каква енергия се намирате, можете да планирате и дори да прогнозирате живота си. За да направите това, трябва само да изчислите личното си число за годината.  То показва каква е главната енергийна характеристика на годината, позволявайки да планирате делата си по най-правилния начин.
Запишете на лист хартия рождената си дата (число, месец и година), сменете годината на раждане с годината, която предстои да посрещнем – 2019, и съберете всички числа. При получаване на двуцифрено число, трябва да съберете цифрите още веднъж, за да се получи едноцифрено.

Пример: 18.05.1990. Годината на раждане заменяме с 2019 –  получава се 18.05.2019. Започваме да събираме числата по следната схема: 1+8+0+5+2+0+1+9 = 35 = 3+5 = 8. 8 е числото, под което за вас ще мине новата година.
А сега е време да ви разкажем за значението на числата от 1 до 9!
1 – нови начинания и идеи
Очаква ви време на перспективи и промени. Това е активен и пълен с енергия период, в който ще се реализират всички нови начинания. Използвайте го, за да осъществите плановете, идеите, целите и задачите си. Не се страхувайте да поемате отговорност, да показвате лидерство и инициативност – те ще допринесат за успеха на всичко, с което сте се захванали. Не пропускайте възможността да реализирате идеите и мечтите си!

- Advertisement -

През 2019 година можете да сключите сделка, да подпишете интересен договор и да проведете куп успешни преговори. Опитайте се да правите по-често комплименти на други хора, а ако ви помолят за съвет – не се колебайте да им дадете такъв. Избягвайте конфликти и изясняване на отношенията – това може да доведе до неприятни последици.
В личен план през новата година може да се запознаете с много интересен човек.
2 – дипломатичност и сътрудничество

Очаква ви период на усъвършенстване и активно насърчаване на започнатото. Използвайте го, за да възстановите реда в текущите си дела, да ги коригирате и допълните с нужните детайли. Не бързайте и не се суетете, бъдете уравновесени.

Като цял годината е насочена към взаимоотношенията и сътрудничеството. Опитайте се да не влизате в конфликти, бъдете дипломатични, за да избегнете острите ъгли. Хармонизирайте всичко около себе си! Изградете взаимоотношения с бизнес партньори, общувайте повече с приятели, прекарвайте времето си с близките и семейството, като ги обграждате грижи и внимание.

В личен план може да се започнете отношения с човек, които ще имат перспектива цял живот.

3 – творчество и създаване

Време на обществен живот и творческото изразяване. Получаването на нови знания, способността за намиране и правилно използване на необходимата информация – всичко това ще ви помогне лесно да реализирате идеите и проектите си не само на работното място. Опитайте се да си взаимодействате по-често с околните, за да създадете повече полезни контакти.

През 2019 година ще почувствате вълна от енергия и желание да покажете всичките си таланти. Възползвайте се максимално от времето. Сега вашето вдъхновение може да превърне всяко хоби в успешен бизнес, а благодарение на вашия ентусиазъм, хората ще започнат да ви търсят.

В личен план ще предизвикате истински интерес в противоположния пол, а човек, с когото може би се познавате от дълго време, ще се превърне в нещо повече за вас.

4 – време за работа и реализиране на възможности

Период на активен труд и лична дисциплина. Опитайте се да не промените нищо в живота си и бъдете готови да се посветите изцяло на работата или бизнеса си. Концентрирайте се върху решаването на бизнес въпроси и задачи. За да увеличите ефективността в организацията на процесите, използвайте знанията за управлението на времето. Времето ще изисква от вас да бъдете практични, внимателни и решителни.

През новата година не са изключени неприятности, свързани с финансови затруднения. Въпреки факта, че това са временни затруднения, се опитайте да направите всичко по силите си, за да не се превърнат в пълен крах. Периодът е подходящ и за решаване на семейни и битови проблеми. Прекарвайте повече време с близките си, срещайте се приятели, завършете ремонтите или преустройството на дома си.

В личен план ще се запознаете с човек, който ще е финансово независим и голям професионалист в областта си.

5 – промени и нови възможности

Година на максимална енергия, промени и интелектуална комуникация. Ще бъдете разкъсвани от желанието да живеете активно, да се развивате и да пътувате. Използвайте това време, за да придобиете нови знания или умения, които ще ви бъдат полезни в бъдеще. Годината ще бъде динамична и ще ви предостави много възможности и нестандартни решения – не се колебайте да ги използвате смело, за да реализирате плановете си. Предстои ви да взимате решения и да правите избори, затова винаги се старайте да реагирате бързо на външните промени, да покажете гъвкавост и баланс, за да не пропуснете шанса. С появата на нови запознанства и перспективи, можете да откриете в себе си желание да смените работата си, професията си и дори мястото, на което живеете.

В личен план, ако се запознаете с човек, с когото смятате да имате сериозни отношения, най-вероятно той ще бъде вятърничав и свободолюбив, така че не разчитайте на много на тази връзка.

6 – страшно много отговорности

През тази година жизнената ви енергия намалява и ще се почувствате по-спокойни. Обърнете внимание на семейството, на бизнес партньорите си и на човека до себе си. В деловата сфера показвайте дружелюбност и организирайте нещата по начин, който да кара околните да се чувстват комфортно и удобно във вашата компания. Бъдете доброжелателни, приветливи и радушни със семейството, приятелите и колегите си. Това е подходящо време за изграждане и укрепване на съществуващите взаимоотношения или за завършване на старите. Обърнете внимание на здравето си, излизайте по-често сред природата, посещавайте музеи и театри, отделете време и пари, за да подобрите уюта в дома си.

Следващата година можете да сключите дългосрочни сделки, а новите бизнес контакти обещават да бъдат много силни. Въпреки общата положителна настройка на този период, бъдете внимателни с обкръжението си, защото не е изключено да станете жертва на измама или предателство.

В личен план годината е идеална за лични запознанства. Всички хора, които срещнете, ще бъдат романтични и надеждни.

7 – осъзнаване на живота и мястото ви в него

Време за самоанализ, опит и дълбоки мисли. През следващата година ще се потопите във философски мисли за вашата мисия, за взетите някога решения и начина, по който са повлияли на живота ви. Сега имате сили да анализирате, да мислите логично и да усвоявате информацията – използвате това, за да получите нови знания.

Запишете се на курсове за повишаване на квалификацията, споделете вашите знания и опит с другите. Опитайте се да не предприемате активни стъпки, за да популяризирате себе си и опитайте да избегнете финансовите сделки (особено внимавайте при подписването на документи). Най-печелившата инвестиция е в ново образование.

В личен план човекът, с когото ще се запознаете, ще бъде общителен, интересен и „дълбок“.

8 – увереност в постигнатото и финансова стабилност

През тази година ще можете да поправите финансовото си положение, без да полагате големи усилия в търсене на източник на доходи. Това обаче не означава, че не трябва да бъдете нащрек: заради привлекателността на лесните пари можете да се впуснете в съмнителни приключения. Може да имате трудности в общуването и конфликтни ситуации, особено с партньорите затова се постарайте да сдържате емоциите си.

Като цяло, периодът ще ви даде увереност в собствените ви сили, ще открие пред вас нови възможности и начини за изпълнение на планове ви. Сега сте активни, изпълнени с решителност и ентусиазъм и ще можете да се изявите във всяка област. Добре е да помислите за издигане в кариерата! Също така времето е подходящо за нерешени правни въпроси или въпроси, свързани с договори и документи.

В личен план, човекът, с когото ще се запознаете, ще бъде много мъдър и ще размишлява много върху красотата и хармонията.

9 – завършващ етап и подготовката за нов цикъл

Ще реализирате плановете си, свързани само с онези дела, които са на финалната права. Всичко останало, което сте запознали, ще остане недовършено. Не планирайте нищо ново и изкарайте годината спокойно, анализирайки натрупания опит. По възможност помагайте повече на околните и проявявайте грижи (особено към по-възрастните).

2019-а е добро време да се заемете с духовни практики и медитация, да изучите културите на други страни, както и да се отправите на пътешествие. Ако загубите нещо, постарайте се да погледнете философски на загубата – това означава, че в бъдеще няма да имате нужда от него. Гответе се за следващия кръг от жизнения си цикъл – ново начало, цели и задачи.

В личен план ще се запознаете с човек, който ще има много силен характер.
Източник: jenata.blitz.bg
Цигански хороскоп вещае каква ще е следващата година, ето за какво точно трябва да се готвим през новата 2019 годинаПогледнете небето и вижте очертанията на бъдещето в мистериозната светлина на звездите. Какво ще се …Dec 17 2018vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Ето го Кирил Петков като младоженец, красивата му булка и трите им дъщери-Снимки

Съпругата на вероятният бъдещ премиер на България, Кирил Петков, е известна с оригиналните си и вкусни рецепти за десерти без...

Винаги в почивните дни ги правя-Кубче кашкавал го увивам в кайма, а нея в картофено пюре-Каймата пуска сок и стават божествени

Съставки картофи 700 г кашкавал 150 г копър 40 г свинска кайма 200 г яйца 2 бр лук 0,5 глава чесън 2 скилидки сол ...

Китайска баба ме посъветва да изхвърля пет предмета от къщата си и сега късметът ми се върна

Лошите неща в домовете ни могат не само да събират прах завинаги и да попаднат под краката си. Те също изсмукват нашата енергия. Без да го забелязваме,...

Емо Чолаков се ожени – честито! Ето красивата му булка (Снимка):

Един от най-любимите синоптици от екрана, усмихнатият Емо Чолаков, отново намери щастието малко повече от година, след като изгуби любовта на живота си. Припомняме,...

Ето къде можете да си направите безплатен бърз антигенен тест

Министерство на здравеопазването публикува списък на 162 лечебни заведения с лаборатории и самостоятелни медикодиагностични лаборатории на територията на страната, с които е сключен договор...

Още интересни публикации

Facebook коментари