понеделник, април 19, 2021

Трите непробиваеми зодиакални знака, които умеят да отблъскват негативната енергия

Най-четени

Сигурно сте чували понятия като „енергийни вампири“ – хора, които буквално умеят да изсмукват положителната енергия на другите. Е, дори да не давате вяра на подобни твърдения от областта на мистиката, то със сигурност знаете, че всеки от нас има собствено енергийно поле .
Ако то е слабо, то е възможно през него да се повлияе на човека, за да му се продиктува даден тип поведение или да му се наложи дадена идея.
Но сред представителите на зодиакалния кръг има знаци, които могат да отразяват изпратената им негативна енергия като с огледало. И което е най-интересното – много често те дори не знаят за своите супер способности.
№3 – КозирогЗодиите, които по-добре да не делят общ покривРешението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, затова към нея тряб…Feb 6 2019vijti.com

Козирозите са доста практични. Те не практикуват езотерика и не вярват в тази мистика. Козирозите се ръководят само от сухи факти. Те винаги имат собствено мнение за всичко и никога няма да последват сляпо другите, ако това противоречи на техните принципи.
Когато Козирозите чувстват, че общуването с даден човек не е приятно за тях, те се опитват веднага да сведат разговора до минимум. В допълнение се наблюдава тенденцията, че ако завиждате на Козирога или му желаете провал, то скоро всичко ще ви се върне.
Освен това недоброжелателят ще се почувства слаб и може да го сполети продължително заболяване. Така че е по-добре да не пресичате пътя на Козирога.
№ 2 – Близнаци

За Близнаците е много лесно да намерят общ език дори и с напълно непознат човек. Близнаците могат да говорят с часове за всичко – те наистина обичат това. По време на разговора Близнаците подсъзнателно се отървават от негативната енергия. Те просто я разтварят в пространството и напълно я неутрализират. Но ако искате да ги „смажете“ с думи, няма да успеете.
Близнаците са способни да изградят около себе си непроницаема стена, която отразява всичко казано обратно към събеседника. Близнаците са практически имунизирани от критики и язвителни забележки. Всичко отрицателни те изпращат обратно към адресата.
Най-добрата защита е атаката, това е правилото, от което се ръководи един Близнак. То им помага да се противопоставят на натиска на някой друг и не им позволяват да бъдат изтласкани.

1 – Риби

Независимо от факта, че Рибите са много впечатлителни и чувствителни към външния свят, те на практика са незасегнати от външни влияния. Те имат своето вътрешно тайно убежище и знаят как да се скрият там.
Рибите могат дотолкова да се отделят в разговор с друг човек, че дори да не разберат същността на разговора. Рибите се държат по този начин, когато осъзнават, че от този човек произлизат отрицание и зло.
По този начин Рибите се крият във вътрешния си пашкул и възпират силите си. Често се случва Рибите да върнат всички негативи на събеседника и дори да ги умножат неколкократно. Всички тези действия те правят на подсъзнателно ниво. Така че е по-добре да не провеждате подобни експерименти с една Риба.Де тоз късмет: Зодиите, които имат най-голям шанс да спечелят от тототоВсеки обича бързите пари, особено тези, които идват неочаквано от някаква игра или лотария. Обаче ак…Jan 27 2019vijti.com

Източник: За жената

Facebook коментари

Последни новини

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна...

Най-старата рецепта за бухти с кисело мляко

Необходими продукти:яйца - 2 бр. кисело мляко - половин кофичка сода - 1/2 ч.л. захар - 1 ч.л. брашно - 1.5 ч.ч. Начин на приготвяне: В дълбока купа разбиваме яйцата....

Как да си гледаме на боб у дома

Нумерология, математика, но основно дарба, която се предава от поколение на поколение – това представлява в общи линии гледането на боб. То е древна...

Който иска, да вярва: Как се живееше с 2 лева по времето на Тодор Живков

Днес 1 лев не ни стига дори да си купим билетче за автобуса. С „демокрацията“ цените станаха баснословни и дори не можеш да пратиш детето...

Обявиха завещанието на Ламбо: Забранил е продажба на апартамента в „Лозенец“

Апартаментът на Стефан Данаилов в столичния квартал „Лозенец“ пустее вече повече от година след смъртта на именития актьор. Жилището е под ключ и е оставено във...

Още интересни публикации

Facebook коментари