четвъртък, май 26, 2022

Трите непробиваеми зодиакални знака, които умеят да отблъскват негативната енергия

Най-четени

Сигурно сте чували понятия като „енергийни вампири“ – хора, които буквално умеят да изсмукват положителната енергия на другите. Е, дори да не давате вяра на подобни твърдения от областта на мистиката, то със сигурност знаете, че всеки от нас има собствено енергийно поле .
Ако то е слабо, то е възможно през него да се повлияе на човека, за да му се продиктува даден тип поведение или да му се наложи дадена идея.
Но сред представителите на зодиакалния кръг има знаци, които могат да отразяват изпратената им негативна енергия като с огледало. И което е най-интересното – много често те дори не знаят за своите супер способности.
№3 – КозирогЗодиите, които по-добре да не делят общ покривРешението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, затова към нея тряб…Feb 6 2019vijti.com

Козирозите са доста практични. Те не практикуват езотерика и не вярват в тази мистика. Козирозите се ръководят само от сухи факти. Те винаги имат собствено мнение за всичко и никога няма да последват сляпо другите, ако това противоречи на техните принципи.
Когато Козирозите чувстват, че общуването с даден човек не е приятно за тях, те се опитват веднага да сведат разговора до минимум. В допълнение се наблюдава тенденцията, че ако завиждате на Козирога или му желаете провал, то скоро всичко ще ви се върне.
Освен това недоброжелателят ще се почувства слаб и може да го сполети продължително заболяване. Така че е по-добре да не пресичате пътя на Козирога.
№ 2 – Близнаци

За Близнаците е много лесно да намерят общ език дори и с напълно непознат човек. Близнаците могат да говорят с часове за всичко – те наистина обичат това. По време на разговора Близнаците подсъзнателно се отървават от негативната енергия. Те просто я разтварят в пространството и напълно я неутрализират. Но ако искате да ги „смажете“ с думи, няма да успеете.
Близнаците са способни да изградят около себе си непроницаема стена, която отразява всичко казано обратно към събеседника. Близнаците са практически имунизирани от критики и язвителни забележки. Всичко отрицателни те изпращат обратно към адресата.
Най-добрата защита е атаката, това е правилото, от което се ръководи един Близнак. То им помага да се противопоставят на натиска на някой друг и не им позволяват да бъдат изтласкани.

- Advertisement -

1 – Риби

Независимо от факта, че Рибите са много впечатлителни и чувствителни към външния свят, те на практика са незасегнати от външни влияния. Те имат своето вътрешно тайно убежище и знаят как да се скрият там.
Рибите могат дотолкова да се отделят в разговор с друг човек, че дори да не разберат същността на разговора. Рибите се държат по този начин, когато осъзнават, че от този човек произлизат отрицание и зло.
По този начин Рибите се крият във вътрешния си пашкул и възпират силите си. Често се случва Рибите да върнат всички негативи на събеседника и дори да ги умножат неколкократно. Всички тези действия те правят на подсъзнателно ниво. Така че е по-добре да не провеждате подобни експерименти с една Риба.Де тоз късмет: Зодиите, които имат най-голям шанс да спечелят от тототоВсеки обича бързите пари, особено тези, които идват неочаквано от някаква игра или лотария. Обаче ак…Jan 27 2019vijti.com

Източник: За жената

Facebook коментари

Последни новини

Ето го Кирил Петков като младоженец, красивата му булка и трите им дъщери-Снимки

Съпругата на вероятният бъдещ премиер на България, Кирил Петков, е известна с оригиналните си и вкусни рецепти за десерти без...

Винаги в почивните дни ги правя-Кубче кашкавал го увивам в кайма, а нея в картофено пюре-Каймата пуска сок и стават божествени

Съставки картофи 700 г кашкавал 150 г копър 40 г свинска кайма 200 г яйца 2 бр лук 0,5 глава чесън 2 скилидки сол ...

Китайска баба ме посъветва да изхвърля пет предмета от къщата си и сега късметът ми се върна

Лошите неща в домовете ни могат не само да събират прах завинаги и да попаднат под краката си. Те също изсмукват нашата енергия. Без да го забелязваме,...

Емо Чолаков се ожени – честито! Ето красивата му булка (Снимка):

Един от най-любимите синоптици от екрана, усмихнатият Емо Чолаков, отново намери щастието малко повече от година, след като изгуби любовта на живота си. Припомняме,...

Ето къде можете да си направите безплатен бърз антигенен тест

Министерство на здравеопазването публикува списък на 162 лечебни заведения с лаборатории и самостоятелни медикодиагностични лаборатории на територията на страната, с които е сключен договор...

Още интересни публикации

Facebook коментари