понеделник, февруари 6, 2023

ТОП Хороскоп на Василиса Володина за юни: Телец, ще ви се усмихне късмета, Близнаците започват време на големи промени и късмет.

Най-четени

Вечеря в кори за баница – хем засищаща, хем лесна, хем евтина! Навиваш, печеш и заливаш:

Това е вид баница с готови кори , но е много засищаща и вкусна, затова се приготвя като основно...

Най-сочният сладкиш в света, готов за 5 минути! Евтин, лесен и чудесен:

Този сиропиран сладкиш ще ви върне в детството. Сместа е готова за 5 минути и си заслужава направата. Приготвя се...

Този кадифен ябълков сладкиш винаги ми оправя настроението: Прави се бързо и лесно и има фантастичен вкус

Този сладкиш идва при нас от италианката Дебора, която обожава да меси и приготвя най-различни вкусотии от тесто. Това, което...

Мислех си, че мога да правя баница, докато не опитах тази на комшийката – толкова е разкошна, че я изяждаш първо с очи! (ВИДЕО)

Какво толкова различно може да има в една рецепта за баница? Това си мислят повечето от нас, които я...

Почина голямата българска актриса Гинка Станчева

Една от най-обичаните родни актриси Гинка Станчева е починала, съобщиха от Съюза на артистите в България с пост във...

Първият месец на лятото ще бъде много динамичен, жизнен и в някои аспекти дори непредсказуем. Звездите и планетите този месец не винаги ще бъдат хармонични. Също така, не забравяйте, че през юни се планират две затъмнения, които ще внесат много хаос и проблеми в живота ни.

Василиса Володина е астропсихолог и известна телевизионна водеща. Нейните прогнози помагат да се намери щастие и да се постигне успех във всички области на живота. Първият месец на лятото не прави изключение.

10 истини за зодия Везни: Раздават се за всичко и за всеки. Отдават сърцето си безрезервно! Всеки, който познава отблизо представител на  зодия Везни , ще ви каже, че този човек е един от на…Feb 1 2020vijti.com

- Advertisement -

Овенът започва изключително благоприятен период за финансови и работни дела. Случаи от този вид не трябва да се отлагат. В началото на месеца е по-добре да се съсредоточите върху бизнеса и работата, а към края можете да правите покупки.

В любовната сфера няма да има опасности, но не трябва да очаквате голям късмет от звездите. Това означава, че през август се очаква спокойствие в тази посока. Звезди и планети съветват Овена да се съсредоточи върху бизнеса и работата.

През юни звездите ще помогнат на Телец да промени бъдещето и отношението към миналото. Това е много важен месец – един от най-важните през 2020 година. Промяната на живота около вас Телец ще помогне на силата на думите и мислите. Струва си да започнете с настройката по положителен начин. Ако съзнанието е само отрицателно, животът изобщо няма да се промени, както искате.

Във финансовата сфера на Телеца ще се усмихне на късмета, още от първите дни на лятото. В любовните отношения хората от тази зодия също ще бъдат малко по-лесни от обикновено, но само за онези, които все още са несемейни и са в активно търсене за втора половина.

Близнаците започват време на големи промени и късмет. Единственото, към което звездите и планетите ще останат безразлични, е въпросът за енергийните доставки. Близнаците трябва да бъдат изключително внимателни при преумора. Имате нужда от повече почивка и спазване на режима на деня, защото това значително влияе на  биополето и човешкото настроение . Почивката ще помогне за повишаване на производителността.

Освен умора, Близнаците няма да имат врагове, защото Съдбата ще им помогне по пътя към целите. Тя ще изчисти пътя и ще й позволи да постигне целите си без забавяне и закачания. Най-важното през юни е да си поставите цели. Само в този случай звездите ще знаят как да помогнат на Близнаците с техните проблеми и мечти.

През юни звездите и планетите забраняват на Раците да преминават към „тъмната страна“ – напразно се тревожите, лишавате се от увереност и оптимизъм.  За да не се насилвате да изпитвате неприятности, важно е да останете верни на принципите си и да следвате приетите по-рано планове.

Не обръщайте внимание на натрапчивите мнения на хората около вас. По-добре е да слушате вътрешния глас, защото звездите и планетите с творческото си влияние през втората половина на юни ще отворят чакрите на Рак и значително ще повишат енергията си. До 12 юни си струва да заложите на упорит труд, но след това можете да разчитате на интуиция и късмет.

Биоенергията и успехът ни са тясно свързани. Ето защо през юни Лъв ще трябва да пази плановете си в тайна от другите . В противен случай те могат да се развалят дори в началните етапи. Желанието за самодостатъчност също ще бъде полезно. Няма нужда постоянно да търсите помощ от другите.

Ако искате стабилност в любовта, ще трябва да се контролирате в трудни моменти. Няма нужда да подреждате нещата. Импулсивните Лъвове могат да накарат душата си да се обърне и да загуби увереност. Експертите препоръчват хората от този знак да отделят възможно най-много време за общуване със семействата си.

Хората от  зодиакален знак Дева изразяват чувствата си по различен начин . В удобна среда те са най-приятните събеседници. Те знаят как да слушат и говорят на необходимите теми. Това трябва да бъде през юни. Това ще помогне да намерите нови приятели, сродна душа, да успеете в работата и да увеличите авторитета си в очите на другите.

В периода от 5 до 21 дни включително са възможни необратими събития. Невъзможността да се обърне всичко и да се поправи не е причина за притеснение. Напротив, подобни събития ще бъдат доказателство, че съдбата и кармата периодично коригират нашия житейски път. Това ще бъде само един от тези периоди.

Първото десетилетие на юни за Везните ще бъде изключително трудно и нервно. След 10 юни звездите и планетите бавно ще започнат да отскачат и да намерят хармония. Втората половина на месеца е чудесна за релакс.

През юни звездите съветват Везните да не вземат прибързани решения, тъй като последиците от такива решения могат сериозно да ударят портфейла, а в някои случаи и авторитет. Като цяло, юни ще бъде време, в което да се претеглят плюсовете и минусите. Съветите на близки и колеги няма да пречат.

Скорпионите трябва да следват законите на Вселената , за да не причиняват ненужни проблеми и неприятности на себе си и семейството си. Трябва да се помни, че всичко трябва да бъде в баланс, в хармония. Това се отнася и за приоритетите. Трябва да помните за работата и домакинските дела, но не забравяйте за себе си и близките си.

Възможно е преди 5 юни и през третото десетилетие на месеца Скорпионите да трябва да вземат важни решения. Това ще бъдат трудни дилеми, но справянето с тях няма да е трудно. Важно е само да поддържаме пътя си и да не се страхуваме от изпитания, защото те ни правят по-силни, по-опитни, по-добри във всеки смисъл.

Стрелец през юни може да поеме проблемите на другите за своя сметка, така че е време да помислите как да  избегнете това . Звездите и планетите ще пуснат Стрелец и ще им позволят да тръгнат с течението или да изберат път в живота сами. Това ще бъде същия период от време, когато можете да успеете във всичко.

Похвалната интуиция на Стрелец може да се счупи, но това изобщо не означава, че тези хора няма да успеят и да завладеят нови висини. Просто трябва да изберете подходящата среда. Токсичните хора могат да заразят със своя скептицизъм и негативност, така че е по-добре да стоите далеч от тях.

Козирозите през юни трябва да се справят с несигурността, страховете и безпокойството. Специалната медитация ще помогне да се отървете от умствения „боклук“, който инхибира движението напред и създава пречки по пътя. През юни Козирогът трябва да се усмихва на късмета във всички области, така че е по-добре да не седите безделни и да не чакате времето да мине

Адаптирането към ново място на работа, към новите условия и събития, към хората ще бъде много лесно. Това означава, че можете да поемате рискове, но умерено, не без предпазливост и изчисления. Също така тези хора няма да навреди да помечтаят, позволявайки на умовете си открито да си представят светло бъдеще. Това ще повиши настроението ви и ще привлече успех.

Водолеят има много благоприятен период за работа, пазаруване и други въпроси, пряко или косвено свързани с парите. В тази връзка те трябва да обърнат внимание на  знаците на Вселената , които ще означават подхода на успеха в тази област. Важно е да сте наблюдателни и да не изпускате от поглед подробности.

Звездите значително ще подобрят паметта на Водолея, което ще повлияе положително на ученето, изучаването на нови умения. Това ще бъде много благоприятен период за обмен на опит, комуникация с уважавани хора. Но не бива да приемате това, което желаете за реалността – трябва да гледате на света с максимална обективност.

Очаква се Рибите да имат  дни, в които късметът внезапно ще ги напусне. Ако на сутринта всичко изглежда загубено, трябва да използвате медитация за щастие и успешни събития . Важно е да се настроите за победа още от първите минути на деня, тогава успехът няма да чака дълго. Също така звездите съветват Риби да бъдат по-работливи.

В любовната сфера можете спокойно да хвърлите въдица, опитвайки се да откриете човек, който харесвате. Основното нещо е да не бързате, защото в тези въпроси бързането завършва с разочарование. Юни е идеално време за стабилна и спокойна романтика, комуникация със семейството и любимите хора.

Всяка зодия си има духвно животно – Рак-куче, Дева – орел, Везни – панда, Лъв  Той трябва да избере вас, казват наследниците на племето навахо. Обикновено, продължават още те,…Dec 3 2019vijti.com

ЗАЖЕНАТА

Facebook коментари

Последни новини

Почина голямата българска актриса Гинка Станчева

Една от най-обичаните родни актриси Гинка Станчева е починала, съобщиха от Съюза на артистите в България с пост във...

Оригиналната рецепта за шкембе чорба от баба на село – класика в жанра:

За шкембе чорбата мненията са само две - едните я превъзнасят като най-голямата вкусотия сред супите, а другите напълно я отричат. Ние обаче знаем,...

Най-сочният сладкиш в света, готов за 5 минути! Евтин, лесен и чудесен:

Този сиропиран сладкиш ще ви върне в детството. Сместа е готова за 5 минути и си заслужава направата. Приготвя се бързо и просто, а съставките...

Този кадифен ябълков сладкиш винаги ми оправя настроението: Прави се бързо и лесно и има фантастичен вкус

Този сладкиш идва при нас от италианката Дебора, която обожава да меси и приготвя най-различни вкусотии от тесто. Това, което отличава нейните сладкиши от останалите,...

Вечеря в кори за баница – хем засищаща, хем лесна, хем евтина! Навиваш, печеш и заливаш:

Това е вид баница с готови кори , но е много засищаща и вкусна, затова се приготвя като основно ястие или като гарнитура. У нас...

Още интересни публикации

Facebook коментари