вторник, август 3, 2021

Топ астролог за COVID-19: Зад коронавируса се крие алчността на световния елит

Най-четени

Публикуваме без редакторска намеса мнението на астролога Силва Дончева за коронавируса от Китай, което тя написа във фейсбук: Световната алчност, паника и психоза, наречена КОРОНА. Много хора са обезпокоени за ситуацията около Китай и коронавируса. Това, което се проявява на преден план обаче, не е свързано толкова с опасността от епидемия или от пандемия или сериозен здравен проблем. Нептун, който е силно отговорен за такава тенденция, е в съзвездие Водолей и в знака на Риби в нормални аспекти. Това ни тласка първо към идеята за изкуствен произход на проблема и съответно за изкуствено насочена паника и масова психоза.

Проф. Кантарджиев: Чакаме лятото, тогава няма да има коронавирусБългария направи много, оосбено последните 24 часа, по отношение мерките срещу коронавируса. Това за…Feb 26 2020vijti.com

С една дума – имаме вирус, който може да се контролира, не е толкова опасен или поне не колкото много други естествени вируси на грип, с които човечеството се е сблъсквало. Паниката обаче е много свръх и това е истинският вирус, с който се борим.

Концентрацията за истинския проблем трябва да е върху трите, в момента четирите планети в съзвездие Стрелец и съзвездие Козирог и в знака на Козирог, където те се движат, поддържани от Нептун.

Движението на Плутон, Сатурн, Юпитер и Марс и техните взаимни съвпади е за глобална промяна в политическо- финансовата сфера, за решаване на изключително големи, тежки и дори неразрешими проблеми в световната икономика, това е яростна, свирепа борба за ресурси, власт и надмощие.

Тенденцията е, както неведнъж съм писала, към капсулиране, раздробяване и сепариране на политиките и икономиките на държавите и федерациите на фона на глобално нахлуващите и обединяващи свръхтехнологии за контрол.

В този смисъл тази паника от този не толкова опасен, не толкова смъртоносен и вероятно с възможности за вътрешен контрол вирус е много добър начин за елегантно въздействие за постигане на финансово-политически цели.

Разбира се, когато си играеш с огъня и Невидимия свят, може и да се изгориш, да не предвидиш страничните ефекти на паниката и да има неочаквани социални ефекти.

Предстоящият ретрограден Марс през цялата есен на 2020г. ще ескалира до крайност напрежението на конфликта, в който в момента се залага само началото. През следващите години, след царският съвпад на Сатурн и Юпитер, нещата ще се усложнят още повече, а Уран ще сипе финансови изненади.

Това е необичайна, странна война на Новия свят, в който ускорено навлизаме. Опасността обаче е главно от финансова, банкова, политическа и други подобни, не по-малко неприятни кризи и мъки, както не веднъж сме прогнозирали.

В България през тази зима вероятно също са загинали 1000 или повече души от грип, това са хора с тежки придружаващи заболявания, имунно слаби, много възрастни, недогледали и неглижирали състоянието си, но никой не вдига паника.

При коронавируса паниката е много повече от реалната опасност, тя се засилва от медиите и мрежата, самите хора започват да откачат.
Така че диагнозата е страх, премесен с алчност и власт.

Източник: ЛУПА

Настинка, грип или коронавирус? Как да различим симптомите и да не изпадаме излишно в паника:С нашествието на коронавируса в Китай и далеч извън пределите му, все повече хора изпадат в истинска…Feb 26 2020vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Двама политически лидери засечени от СРС-та в престъпна схема

Двама от подслушваните политици, за които ген. Атанас Атанасов пръв алармира преди около две седмици, са с инициали Кр.К....

Николай Витанов изчисли Индекса на Позора. И назова хората, за които е той

"От днес започвам да смятам нов индекс - индексът на позора". Това написа в мрежата математикът Николай Витанов в пост, в който направи анализ...

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Илчовски и Иван Ангелов на купон в Монако

Разследващият сайт Бивол публикува видеото на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с друг бизнесмен - Иван Ангелов, в Монако. Според твърденията кадрите...

Не били компютри, а компоти. Набеденото за бос момче осмя ГЕРБ

Иван Тодоров, младият компютърен специалист, когото ГЕРБ обърка със собственика на фирмата "Сиела Норма" и набеди, че подготвя манипулиране на вота с машини за гласуване заедно...

Чудото се случи: Орхан Мурад вече вижда СНИМКА

Певецът се разтрепери от вълнение, когато лидерът на партията го покани на сцената и му връчи очилата. Съоръжението включва миниатюрна камера, която тежи едва 22...

Още интересни публикации

Facebook коментари