четвъртък, юли 7, 2022

Тези 5 зодии ще бъдат особено щастливи през октомври

Най-четени

След броени дни започва месец октомври. За някои представители от зодиака есенният месец ще предостави прекрасни възможности за развитие в професионален и личен план. Динамични събития, вълнуващи преживявания и много красиви емоции очакват представители на 5 зодиакални знака. Вижте кои са те и какво им предстои според астрологичната прогноза за месец октомври.
Овен
Този месец ще бъде от огромно значение за вас, скъпи представители на зодия Овен. През последните седмици вашето време и внимание бе насочено основно към финансовите ви дела или имотни сделки. През този месец обаче ще забавите темпото, може някои от плановете ви да претърпят промяна или просто да бъдат леко забавени, но това не е лошо за вас, а напротив. Това забавяне ще ви даде време и възможност да обмислите делата си внимателно, обстойно, без грешки, породени от бързане.
Сред тях ли сте: 3 зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 гОвен Началото на 2020 година ще започне спокойно и без много промени. Февруари ще е добър месец за с…Sep 23 2019vijti.com

За някои представители на зодията се очертават много нови възможности за работа или бизнес партньорство.
Освен че финансовите ви дела ще са успешни, през октомври се очертават и добри перспективи за интимния ви свят. Някои от вас могат да срещнат любовта на живота, а други да задълбочат вече започнати отношения.
Близнаци
Скъпи Близнаци, през последните два месеца преживяхте много, направихте компромиси със самите себе си в името на другите и не бяхте отдадени на мисията за вашето лично щастие. Този период обаче е към края си и през октомври предстои да се насочите именно към осъществяване на вашето благоденствие.

Досега помагахте другите да бъдат щастливи, но ето, че дойде и вашето време за същото.
През този период ви очакват нови възможности за развитие. Креативността ви ще е във вихъра си и ще изненадате приятно всички около вас с ентусиазма и енергията си.
Възможно е ново начало в креативен план, начало на осъществяване на собствена бизнес идея или творческо начинание. През октомври предстои да опитате много различни нови неща и дори само шансът да пробвате ще ви носи удовлетворение. Насладете се на тези емоции. За необвързаните представители на зодията са възможни нови запознанства и любовни трепети.
Стрелец
Скъпи Стрелци, от известно време насам около вас има известно напрежение – в работата, в семейството и отношенията с близките ви.

- Advertisement -

В началото на новия месец това напрежение ще продължи да ви тревожи, но хубавата новина е, че постепенно ще започне да намалява и отшумява. Облаците над главата ви ще се разсеят и ще ви се открие чудесна възможност да направите оценка и равносметка на вашите дългосрочни цели.
Периодът е благоприятен за сформиране на нов екип, с който да работите по вашите цели и задачи, и който ще ви помогне да ги осъществите повече от успешно.
През октомври ще имате време да излизате повече и да се запознаете с нови хора.
Възможни са нови приятелства, които ще ви изненадат повече от приятно.

Козирог
През последните месеци бяхте отдадени на кариерата, на вашия публичен образ и положихте сериозни усилия да се докажете в професионален план. Сега е моментът да берете плодовете на своя усилен труд и да се радвате на признание в работата. Възможно е да получите повишение или бонус в резултат на големите ви постижения. Ще почувствате удовлетворение от високата оценка на колеги и началници. Насладете се на този момент, заслужихте го!
През октомври ще имате възможност и поле за изява да покажете най-доброто от себе си и да материализирате успеха си. За някои представители на зодията е възможно пренасочване към нова професия или опит за собствен бизнес.
Октомври за вас ще е месец на работа, постижения и прекрасни резултати, които чакахте от дълго време да станат реалност.

Лъв
През периода, скъпи Лъвове, ще бъдете във вихъра си. Амбициозни, самоуверени, борбени. Ще работите в чудесна хармония с колегите и партньорите си, като това ще изисква несъмнено отдаденост и работа от ваша страна, но усилията ще си заслужават.
В средата и края на месеца ще намерите време за повече отдих и релакс, а вие определено се нуждаете от тях след толкова много работа и добре свършени задачи. Конкурентната ви природа постепенно ще отстъпи на спокойствието и желанието за почивка.
Периодът ще е подходящ за започване на нови занимания, записване на интересни образователни курсове или школи, насочване към ново хоби. През октомври с лекота ще учите всякакви нови неща и месецът е идеален, ако искате да се сдобиете с нови умения.
Възможни са нови запознанства, като за неангажираните има перспектива за започване на любовна връзка. Месецът ще бъде наистина вълнуващ и прекрасен за вас!
Източник: az-jenata.bg
Седмичен хороскоп за периода от 23 до 29 септември: Незабравими мигове очакват зодиитеПредставителите на Лъв да внимават! Периодът носи проблеми. За Девите дните, които следват са изключ…Sep 21 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари