сряда, септември 28, 2022

Тези двойки зодии са родени един за друг и съвместният им живот ще бъде песен

Най-четени

Сашо Диков след операцията: Не пуша, не пия, спортувам, а сърцето отказа!

„В първите дни след операцията нямах сили буквално за нищо, не съм очаквал толкова тежко възстановяване.“ Това призна пред „Галерия“ Сашо...

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след...

Всички си топят пържените филийки в яйце – сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко...

Лъв и Дева
Огнените и земните елементи се комбинират, но невинаги. Както при всяко друго правило, тук също има изключения. Огненият нрав на Лъва придава настойчивост и пикантност на подобни отношения, а студената предпазливост и спокойствие у Девата си пасват идеално в такъв съюз, създавайки стабилност.
За да работи всичко успешно, Лъвът и Девата трябва да се доверят един на друг и то от първите минути на срещата. Тези признаци говорят за надеждност между хората. Лъв и Дева се допълват взаимно и се възхищават на силните страни на своята сродна душа.
Никога не спорете с тези зодии, ако искате да спасите кожата сиАко наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да избегнете конфронтацията със следните зодиа…Aug 24 2019vijti.com

Овен и Водолей
Овните са типични представители на стихията Огън. Тези хора обичат да инвестират в живота на други хора. Те умеят да правят дните им по-ярки, забавни и по-добри във всеки смисъл. Овенът е възможно най-ненатрапчивият от зодиака. Това прави съюза между Овен и Водолей много успешен.
Водолеите са най-силните лидери, които се нуждаят от емоционално подхранване. Именно Овенът може да им го даде.
Това означава, че не само в любовта, но и в приятелството между тях има отлична съвместимост. Овен и Водолей се комбинират добре и защото перфектно се разбират, буквално с един поглед. Обикновено гледат на света по същия начин, не се обиждат от дреболии и лесно прощават. Те създават добро семейство, но могат и да са най-добри приятели.

Везни и Стрелец
Поредният съюз между Въздух и Огън е този между Везни и Стрелец. Те са хората, които най-много ценят свободата В състояние са да се разбират един друг. Везните си подхождат добре и с много други зодии, но само Стрелецът ги прави истински щастливи. От друга страна само Везни могат да разберат Стрелеца, който непрекъснато търси нещо ново. Тези хора никога няма да скучаят един с друг.
Колкото повече общи черти има между Везни и Стрелец, толкова по-силна е любовта им. От самото начало им се струва, че са създадени един за друг, което е самата истина.

- Advertisement -

Козирог и Рак
И Козирогът, и Ракът искат напълно да опознаят своята сродна душа. В това те са много еднакви. Затова помежду им пламва силен огън, но веднага. Те отварят душите си за тези, които харесват, показвайки нещата от различни гледни точки и разкриват бавно своите тайни.
Тези два знака никога не бързат, особено когато става въпрос за любов. Съвместими са в почти всички отношения.
Козирогът и Ракът не обичат динамиката и се стремят да живеят със спокойно темпо, като изискват само честност и преданост от другата половина. Разделянето на тези хора е почти невъзможно.

Телец и Риби
Телецът е земен знак. Той има много сложен и непокорен характер, нетипичен за стихията си. Рибите ги разбират най-добре. Самият Телец може да се поправи в името на добродушните и жизнени хора, каквито са Рибите.
Сред най-важните предимства на такъв съюз е заложен огромен творчески потенциал. Представителите на двете зодии са много интелектуално развити. Това им помага бързо да намерят решения и в най-трудните и неприятни ситуации.
Телец и Риби правят отличен тандем. Те могат да се занимават със съвместен бизнес, в който, лидерската позиция е добре да се отреди на Телеца. Той има по-устойчив на проблеми характер.

Скорпион и Близнаци
Скорпионите имат горещ нрав. В това много приличат на представителите на елемента Огън. Те обаче са доста уязвими и много привързани към любимия човек. Отдават се, което се цени от Близнаците.
Близнаците се чувстват пълноценни, когато са в компанията на Скорпион Това им се харесва, защото не се налага да се променят. Съюзът между Скорпион и Близнаци е отличен. И двата знака се обожават.
Малките проблеми могат да се явят само в началото на връзката. Скорпионите понякога са малко натрапчиви, а Близнаците обичат свободата. Това е може би единственият кусур, който спира двойката да е перфектна.
Източник: actualno.com
Звездите са категорични: Тези зодии ги чака нещо много хубаво, напълно обръщат съдбата си през втората половина на августПрез август 2019 г. представителите на някои зодиакални знаци ще имат късмет. Август е месец, благоп…Aug 19 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

Мълния уби трима души в градинка в центъра на София

Мълния удари четирима души в градинка в центъра на София, съобщи Би Ти Ви. Инцидентът е станал малко след...

Всички си топят пържените филийки в яйце – сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги...

Сашо Диков след операцията: Не пуша, не пия, спортувам, а сърцето отказа!

„В първите дни след операцията нямах сили буквално за нищо, не съм очаквал толкова тежко възстановяване.“ Това призна пред „Галерия“ Сашо Диков, който преди месец претърпя...

Как да премахнете химията от купено пиле, за да НЕ тровите семейството си: двата ДОКАЗАНИ начина!

Нямам много доверие на магазинните пилета: те са пълни с химикали – антибиотици и хормони, така че винаги се опитвам да ги отстраня от...

Сензационно от морето: Станка Златева залюби бизнесмен / СНИМКИ

На кадри, предоставени до нашата медия, се вижда, че новият любим на Станка седи плътно до нея и двамата не се отделят. Веселбата се...

Още интересни публикации

Facebook коментари