четвъртък, юли 7, 2022

Тайната внучка на Тодор Живков се сгоди за италианец

Най-четени

Непоказваната дъщеря на Владо Живков казва „да“ на италианец.
Ето я непоказваната досега дъщеря на Владимир Живков! Младата и красива Елизабет Живкова днес става на 27 години, а едновременно с това празнува и годежа си със симпатичен италианец.
Досега за внучката на Тато не се знаеше нищо, а животът й е забулен с мистерия.
Момичето става днес на 27 години. Най-големият подарък, който очаква да получи, е предложение за брак от приятеля си – италианец, чието име засега се пази в тайна. Елизабет и роднините й вече знаят за предстоящото предложение, а внучката на Живков със сигурност ще отговори с „Да!“.
Тодор Живков се напивал само три пъти през живота си: Управленските му маниери, речите му, младостта му, облеклото и нрава муБезспорно Живков е една от най-коментираните и обсъждани личности от нашето минало. Почти всичко око…Aug 19 2019vijti.com

Пожелания Елизабет и италианецът да бъдат щастливи заедно вече се появиха под техни общи снимки. Човек от рода Живкови също потвърди за щастливото събитие, пише „България Днес“.
В момента Елизабет Живкова живее в Италия и работи за модна къща там. Очаква се съвсем скоро да има и сватба, която най-вероятно ще бъде в България, твърдят приятелки на красавицата.
Жените от фамилия Живкови винаги са се славили с добрия си вкус и любовта към модата. И докато за българите не е тайна дизайнерската кариера на внучката на Тато – Жени Живкова, и нейните дъщери Людмила и Андреа, малцина знаят, че по техния път е поела и братовчедка им.

Става дума за дъщерята на Владимир Живков от втория му брак – Елизабет, която вече покорява света на сатена и котешките пътеки.
За Елизабет и брат й Тодор, носещ името на знаменития си дядо, се знае малко, защото и двамата са извън обсега на публичното внимание. Елизабет е плод на любовта на Владимир Живков, син на Тодор Живков и втората му жена след Маруся – Валя.
Валя се славела като голяма красавица и на младини била манекенка. От нея и от леля си Жени Живкова 26-годишната Елизабет наследява страстта към модата. Младата жена вече има сериозен опит зад гърба си, на който могат да завидят много кандидатки за световна слава. Тя първо завършва престижния Американски колеж в София, където получава перфектно образование и страхотни познания по английски език. Елизабет знае какво иска от живота и след като завършва средното си образование, заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния институт „Марангони“.

- Advertisement -

Там най-малката внучка на Тодор Живков се представя повече от добре и впечатлява преподавателите си както с желанието си за развитие, така и с креативността си.
Благодарение на тези качества Елизабет е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара престижен стаж при прочутия дизайнер на висша мода и носител на Ордена на Британската империя Алекзандър Маккуин. Там девойката също показва изключителни умения и познания в областта на модата и получава висока оценка от ръководителите си. Нещо повече. През 2012 г. Елизабет участва в американската Седмица на модата като асистент, нещо нечувано досега от българска страна.

Мнозина са категорични, че дъщерята на Владо Живков ще пожъне изключителни успехи в дизайна и производството на облекла, като мечтата на младата жена била един ден да си основе собствена модна линия, която да достигне до световните висини. За тази цел Елизабет черпи опит и от постиженията на леля си. Когато се прибере в България, често може да бъде засечена в „Жени Стил“, където Живкова й дава ценни напътствия и възможност да се обучава допълнително.
Самата Жени шие абитуриентската рокля на племенницата си след завършването й у нас. Заедно с Людмила и Андреа Елизабет се включва и с идеи при разработването на част от моделите за колекциите на прочутата си роднина.
Трите девойки са свързани не само чрез страстта към модата, но и обичат да прекарват времето си заедно, когато имат тази възможност. Те са горе-долу на една възраст, като най-голяма от трите е Людмила, а най-малка Андреа.

На двете дъщери на Живкова също им предстои светло бъдеще в света на модата. Людмила е завършила дизайн в Прит Инститют в Ню Йорк и от лятото работи в голяма компания в модния бранш. Андреа, също като Елизабет, е възпитаничка на лондонския филиал на „Марангони“ и вече неколкократно взима участие в модните ревюта на майка си освен като модел и като асистент. Любопитното е, че освен Елизабет, Людмила и Андреа още една девойка от фамилията на Живкови се очертава да се насочи към дизайна. Става въпрос за дъщерята на Тодор Славков – Катерина. През 2011 г. малката госпожица се включи в ревюто на леля си Жени, а „България Днес“ говори с нея: „Искам да стана като леля – дизайнер, и ще работя по тази своя мечта“, сподели симпатичната Кати под одобрителния поглед на баща си – Тодор Славков.
Източник: dunavmost
Защо Тодор Живков удря шамар на турския премиер през 1978 г. в ОдринВ началото на 70-те години на 20-ти век възникват няколко конфликтни ситуации между Народна Републик…Aug 13 2019vijti.com

Facebook коментари

Последни новини

7 грешки при чистенето, които само една мърлява домакиня допуска:

Имате ли себе си за добра домакиня? Оказва се, че понякога си мислим, че правим всичко правилно, но все...

Седем неща, които се случват с хората, когато се молят на Бог

Бoг чyвa нaшитe мoлитви. И тoвa e yдивитeлнo! Koгaтo ce oбpъщaмe ĸъм Heгo чpeз мoлитвa, ниe cмe cпocoбни дa пpoмeним coбcтвeния cи живoт. Bинaги...

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи

Ракът, който винаги се открива, когато вече е много късно-От тук изпраща клетките си към другите органи Това си струва да знаете! Ракът на панкреаса заема...

Как става пенсионирането при стаж в друга страна от ЕС?

За необходимите условия и най-често допусканите пропуски вижте какво разказа пред Economy.bg Цветанка Гинева, управител на „ЕКСО Консултинг ЕООД“ Цветанка Гинева е специалист с над...

Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“

Когато е изминал половин век, откакто си на тази земя, е неизбежно да си научил някои уроци, да си осъзнал какво искаш и кой...

Още интересни публикации

Facebook коментари