събота, май 25, 2024

Случайна среща с моята бивша приятелка преобърна живота ми: Точно хората около нас са причина за щастието ни

Най-четени

Едно писмо, публикувано в интернет, може да ви разкрие много за любовните взаимоотношения в XXI век. Всеки човек, които търси своята голяма любов, трябва да прочете следващите редове.
Днес по обяд срещнах момиче, което в продължение на много години обичах. Тя беше омъжена и бременна. Когато се видяхме, се поздравихме, а по-късно тя ми се обади. Ако трябва да бъда честен, когато ми се обади, се почувствах поласкан. Започнах да плача така, както не съм плакал от 15 години.
Преди 5 години взехме решение да се разделим. Дотогава имахме връзка от 4 години и половина и през това време бяхме напълно посветени един на друг. Можехме да прекарваме по 24 часа заедно като гледаме филми, играем на различни игри или просто си говорим. Цареше пълна хармония.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Разбира се, имали сме и трудни моменти, когато имах нужда от подкрепа след мой неуспешен проект, когато трябваше да я занеса на ръце до най-близката болница и когато се съмнявахме един в друг. Обичали сме се еднакво силно и за нас правилото, че една връзка единият обича, а другият позволява да бъде обичан, не важеше.
След 4 години и половина обаче страстта помежду ни изчезна и аз реших, че трябва да прекратя тази връзка, защото светът е пълен с достатъчно красиви и сексапилни момичета. Смятах, че съм млад, красив и бъдещето е пред мен, заради което не си заслужава да влагам всички свои усилия в една връзка.
Така мисля не само аз, а и много необвързани мъже и жени. Ще се изненадате, че голяма част от красивите, независими и успели жени са самотни. В моята компания мъжете са между 22 и 35 години, като половината от тях нямат сериозна приятелка и желаят това да остане така.

Голямата цел на съвременните млади хора е да преследват материални изгоди, да се издигнат в професията, да натрупат пари и почти никой не влага същите усилия в откриването на любовта.
И дори да я открие, не влага достатъчно усилия, за да задържи човека да себе си. Желанието ни за разнообразие, страхът от проблеми ни кара да търсим нещо ново.
Срещата с моята бивша приятелка наистина ме разтърси. Спомних си как загубих човек, когото много обичах, защото се страхувах да бъда отговорен, да се трудя и да покажа на човека до себе си колко високо го ценя.
Именно хората около нас са причина за щастието ни и затова трябва да се грижим и стараем за тях, а не за временни удовлетворения.
Източник: ezine
В самотната жена от старческия дом, с тъга разпознах любимата си учителкаМного ми е тежко и мъчно, че трябва да разкажа тази история, но за съжаление това е суровата действи…Jun 13 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации